Almere

Kindergarden Zwitserlandstraat

 • Zwitserlandstraat 6
  1363 BE Almere

Hallo, ik ben Roos van 't Lam, vestigingsmanager van Kindergarden Zwitserlandstraat in Almere.

Onze kinderopvang Kindergarden Almere is gevestigd in het Europakwartier. Het goudkleurige kroontje boven de ingang geeft al aan dat je met een bijzonder pand te maken hebt. Het is namelijk speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang. Dat ervaar je meteen als je binnenkomt: een prettige sfeer en volop persoonlijke aandacht. Daardoor voelt iedereen - kinderen, ouders en medewerkers - zich meteen thuis.

De baby- dreumes- en peutergroepen zijn allemaal ruim opgezet. Op de babygroep moedigen onze pedagogisch medewerkers jouw kindje aan om materialen en ruimte te gaan ontdekken. Al onze ruimtes nodigen uit om op onderzoek uit te gaan en dragen zo bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Op elke groep zorgen we er overigens voor dat er voldoende afwisseling is tussen het aanbieden van rust en activiteiten.

We hebben een grote buitenruimte, waar we elke dag te vinden zijn. Laten de weersomstandigheden het niet toe, dan hebben we binnen alle ruimte om te bewegen in het speel-gymlokaal. Ook onze speelhal is populair bij de kinderen.

Ons kinderdagverblijf ligt centraal in het Europakwartier, tegenover Albert Heijn en op wandelafstand van het NS-station Almere Poort.

Bijzonder bij Kindergarden Zwitserlandstraat

 • Babytuin

  De oudere kinderen spelen in een eigen deel van de tuin. Onze baby’s genieten daardoor veilig van de buitenlucht in een apart, afgeschermd gedeelte en kunnen in alle rust op ontdekking gaan.

 • Buiten slapen

  Net als in Scandinavische landen kunnen er ook kinderen buiten slapen: heel gezond! Buiten slapen heeft namelijk veel voordelen. Zo slapen kinderen bijvoorbeeld rustiger, dieper en langer en hebben ze minder last van verkoudheid.

 • Grote tuin

  Zandbak, klimattributen, een speelheuvel om lekker vanaf te rollen en natuurlijk volop mogelijkheden om je te verstoppen… Onze grote, halfomsloten tuin met schaduwplekken nodigt de kinderen uit om te gaan spelen.

 • Alles onder één dak

  Fijn voor later: deze Kindergarden vestiging heeft een eigen BSO. Dat betekent volop uitdaging, ontspanning en ontwikkeling. Bovendien voelt het meteen vertrouwd op het moment dat je kind naar school gaat, want de BSO is vlakbij.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,07

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen

Almere

Kindergarden Zwitserlandstraat

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Roos van 't Lam, vestigingsmanager van Kindergarden Zwitserlandstraat in Almere.

Roos van 't Lam
Vestigingsmanager Kindergarden Zwitserlandstraat Almere.

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?