Almere

Kindergarden Zwitserlandstraat

 • Zwitserlandstraat 6
  1363 BE Almere

Hallo, ik ben Roos van 't Lam, vestigingsmanager van Kindergarden Zwitserlandstraat in Almere. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Onze kinderopvang Kindergarden Almere is gevestigd in het Europakwartier. Het goudkleurige kroontje boven de ingang geeft al aan dat je met een bijzonder pand te maken hebt. Het is namelijk speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang. Dat ervaar je meteen als je binnenkomt: een prettige sfeer en volop persoonlijke aandacht. Daardoor voelt iedereen - kinderen, ouders en medewerkers - zich meteen thuis.

De baby- dreumes- en peutergroepen zijn allemaal ruim opgezet. Op de babygroep moedigen onze pedagogisch medewerkers jouw kindje aan om materialen en ruimte te gaan ontdekken. Al onze ruimtes nodigen uit om op onderzoek uit te gaan en dragen zo bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Op elke groep zorgen we er overigens voor dat er voldoende afwisseling is tussen het aanbieden van rust en activiteiten.

We hebben een grote buitenruimte, waar we elke dag te vinden zijn. Laten de weersomstandigheden het niet toe, dan hebben we binnen alle ruimte om te bewegen in het speel-gymlokaal. Ook onze speelhal is populair bij de kinderen.

Ons kinderdagverblijf ligt centraal in het Europakwartier, tegenover Albert Heijn en op wandelafstand van het NS-station Almere Poort.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Zwitserlandstraat

 • Babytuin

  De oudere kinderen spelen in een eigen deel van de tuin. Onze baby’s genieten daardoor veilig van de buitenlucht in een apart, afgeschermd gedeelte en kunnen in alle rust op ontdekking gaan.

 • Buiten slapen

  Net als in Scandinavische landen kunnen er ook kinderen buiten slapen: heel gezond! Buiten slapen heeft namelijk veel voordelen. Zo slapen kinderen bijvoorbeeld rustiger, dieper en langer en hebben ze minder last van verkoudheid.

 • Grote tuin

  Zandbak, klimattributen, een speelheuvel om lekker vanaf te rollen en natuurlijk volop mogelijkheden om je te verstoppen… Onze grote, halfomsloten tuin met schaduwplekken nodigt de kinderen uit om te gaan spelen.

 • Alles onder één dak

  Fijn voor later: deze Kindergarden vestiging heeft een eigen BSO. Dat betekent volop uitdaging, ontspanning en ontwikkeling. Bovendien voelt het meteen vertrouwd op het moment dat je kind naar school gaat, want de BSO is vlakbij.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Kindergarden Almere is echt een pareltje! De leidsters zijn vriendelijk, gastvrij en nemen de tijd voor zowel kind als ouder. Leuke foto's en leerzame activiteiten maken de ervaring compleet. Onze zoon heeft het erg naar zijn zin. Hij slaapt en eet goed, wetende dat alleen gezond voedsel geserveerd wordt. Het voedingsbeleid en de visie van Kindergarden zijn inspirerend! Onze zoon gaat met veel plezier naar deze mooie, goed ingerichte kinderopvang. De betrokken leidsters en goede communicatie zorgen voor een vertrouwd gevoel. Kortom, Kindergarden Almere is de ideale plek voor ouder én kind!

Yvanka
Moeder van Rogier (3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,93

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Almere

Kindergarden Zwitserlandstraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Roos van 't Lam, vestigingsmanager van Kindergarden Zwitserlandstraat in Almere.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Roos van 't Lam
Vestigingsmanager Kindergarden Zwitserlandstraat Almere.

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?