Kinderopvang

Kindergarden Amsterdam

Kinderopvang van Kindergarden in Amsterdam

Wist je dat alles rondom een kind invloed heeft? Bij onze kinderopvanglocaties in Amsterdam bij Kindergarden is alles doordacht, met als doel een positieve invloed op elk kind. Ons geheim ligt in die doordachtheid. Als alles invloed heeft, streven wij ernaar dat die invloed positief is.

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo bijzonder?

Gezonde voeding

Bij Kindergarden hechten we veel waarde aan gezonde en gevarieerde voeding. Elke dag bereiden we een verse, warme lunch, die we samen met de kinderen eten. Zo leren ze van elkaar en ontdekken ze nieuwe smaken.

Horizontale groepen

Leeftijdsgenootjes bij elkaar, zodat ze van elkaar leren en we ons optimaal aan het dagritme van jouw kind kunnen aanpassen. Ook stemmen we de ruimte perfect af op de leeftijd van jouw kind.

Uitdagende tuinen

Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom besteden we evenveel aandacht aan de inrichting van onze tuinen als aan die van onze binnenruimtes.

Inrichting en spelmateriaal

Onze meubels en spelmaterialen groeien mee met de leeftijd en ontwikkeling van jouw kind. Veel van ons spelmateriaal staat op kindhoogte, zodat ze zelfstandig werkjes kunnen pakken.

1-op-1 aandacht

Onze pedagogisch medewerkers besteden al hun tijd en aandacht aan de kinderen. Voor ons is een verschoningsmoment geen handeling, maar een moment van oprechte en liefdevolle aandacht.

Kom op rondleiding bij een van onze kinderopvanglocaties in Amsterdam

Wil je zelf ervaren wat onze kinderopvang in Amsterdam uniek maakt? We vertellen je er graag meer over tijdens een rondleiding op een van onze locaties. Meld je aan voor een rondleiding.

Kindergarden, het zit 'm in alles

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?