Kinderopvang

Kindergarden Amsterdam

Kinderopvang van Kindergarden in Amsterdam

Wist je dat, alles om een kind heen invloed heeft? Omdat alles om een kind heen een positieve invloed kan hebben, is bij onze kinderopvang locaties in Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van de kinderopvang van Kindergarden. En als alles invloed heeft, dan willen wij ervoor zorgen dat die invloed positief is.

Gezonde voeding

Bij Kindergarden hechten we veel waarde aan gezonde en gevarieerde voeding. Daarom bereiden we zelf elke dag een verse, warme lunch, die we met de kinderen gezamenlijk opeten. Zo kan er van elkaar geleerd worden én ontdekt jouw kind nieuwe smaken.

Horizontale groepen

Leeftijdgenootjes bij elkaar, waardoor zij van elkaar leren en we ons optimaal aan het dagritme van jouw kind kunnen aanpassen. Ook kunnen we de ruimte perfect afstemmen op de leeftijd van jouw kind.

Uitdagende tuinen

Buiten leert en speelt een kind op een andere manier dan binnen. Daarom besteden we net zoveel aandacht aan de inrichting van onze tuinen als aan de inrichting van onze binnenruimtes op onze vestigingen.

Inrichting en spelmateriaal

Onze meubels en spelmaterialen groeien mee met de leeftijd- en ontwikkeling van jouw kind. Zo staat veel van ons spelmateriaal op kindhoogte, waardoor ze zelfstandig werkjes kunnen pakken.

1-op-1 aandacht

Onze pedagogisch medewerkers besteden al hun tijd en aandacht aan de kinderen. Zo is voor ons een verschoningsmoment geen handeling maar een moment van oprechte en liefdevolle aandacht. 

Kom je op rondleiding op één van onze kinderopvang locaties in Amsterdam?

Wil je zelf ervaren hoe wat kinderopvang van Kindergarden in Amsterdam zo uniek maakt? We vertellen je er graag meer over op één van onze kinderopvang locaties in Amsterdam. Meld je aan voor een rondleiding.

Kindergarden, het zit 'm in alles

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?