Kinderopvang in Arnhem

Kinderopvang van Kindergarden in Arnhem

Welkom bij Kindergarden Arnhem, waar we een veilige, stimulerende en liefdevolle omgeving bieden voor jouw kind. Omdat alles om een kind heen invloed kan hebben, is op de locaties van Kindergarden in Arnhem alles doordacht. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Van onze (zogenoemde horizontale) groepen met leeftijdsgenootjes, medewerkers die veel persoonlijke aandacht geven tot aan ons pedagogisch programma, avontuurlijke tuinen en meubilair op kindhoogte. Wij zeggen niet voor niets; het zit 'm in alles. 

In Arnhem vind je twee Kindergarden kinderopvanglocaties. In de wijk Elderveld-Zuid is Kindergarden Elderveld gevestigd. Deze vestiging aan de Burgemeester Matsersingel beschikt over een grote tuin met veel bomen en schaduw. Onze andere vestiging, kinderdagverblijf De Enk, ligt nabij fabrieksterrein Enka in Arnhem Noord. Deze ruime en huiselijke locatie ligt op enkele minuten van NS stations Velperpoort en Presikhaaf.

Kinderopvang bij Kindergarden Arnhem, het zit 'm in alles!
Bekijk de video en neem een kijkje in de wereld van Kindergarden, waar kinderen groeien en leren in een liefdevolle omgeving.

Een fijne plek voor jouw kind!

Veelgestelde vragen over kinderopvang in Arnhem