Kinderopvang in Breda

Kinderopvang van Kindergarden in Breda

Welkom bij Kindergarden Breda, waar we een veilige, stimulerende en liefdevolle omgeving bieden voor jouw kind. Omdat alles om een kind heen invloed kan hebben, is op de locaties van Kindergarden in Breda alles doordacht. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Van onze (zogenoemde horizontale) groepen met leeftijdsgenootjes, medewerkers die veel persoonlijke aandacht geven tot aan ons pedagogisch programma, avontuurlijke tuinen en meubilair op kindhoogte. Wij zeggen niet voor niets; het zit 'm in alles.

Onze twee vestigingen in Breda zijn strategisch gelegen. Kindergarden Breda Zuid ligt vlak bij de populaire wijken IJpelaar, Ginneken en Overakker. Dit kinderdagverblijf met BSO is gevestigd in een oud klooster, wat de locatie veel karakter geeft. De uitvalswegen richting Utrecht en Tilburg zijn eenvoudig bereikbaar. Onze andere Bredase vestiging ligt aan de Liesboslaan in Princenhage, nabij de dorpskern en is makkelijk te bereiken via de aansluiting met de A16.

Kinderopvang bij Kindergarden Breda, het zit 'm in alles!
Bekijk de video en neem een kijkje in de wereld van Kindergarden, waar kinderen groeien en leren in een liefdevolle omgeving.

Een fijne plek voor jouw kind!

Veelgestelde vragen over kinderopvang in Breda