Kinderopvang in Den Haag

Kinderopvang van Kindergarden in Den Haag

Welkom bij Kindergarden Den Haag, waar we een veilige, stimulerende en liefdevolle omgeving bieden voor jouw kind. Omdat alles om een kind heen invloed kan hebben, is op de locaties van Kindergarden in Den Haag alles doordacht. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden.                                   

Van onze (zogenoemde horizontale) groepen met leeftijdsgenootjes, medewerkers die veel persoonlijke aandacht geven tot aan ons pedagogisch programma, avontuurlijke tuinen en meubilair op kindhoogte. Wij zeggen niet voor niets; het zit 'm in alles. We vertellen je graag meer over onze kinderopvang in Den Haag.

Kinderopvang dichtbij: 5 vestigingen in Den Haag

Onze vestigingen zijn strategisch gelegen door heel Den Haag, zo is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Gelegen in Noord, in het levendige Statenkwartier, vind je Kindergarden Eisenhowerlaan. Winkelstraat Frederik Hendriklaan ligt hier om de hoek. Vlakbij het Haagse Bos vind je onze kleinschalige vestiging aan de Bezuidenhoutseweg.

In Den Haag Oost ligt Kindergarden Appelgaard, omringd door groene landschappen en een rustige omgeving. Onze nieuwste vestiging in Den Haag is Kindergarden Bankaplein, gevestigd in een prachtig rijksmonument dat helemaal aan onze wensen is aangepast. Nog zo’n bijzondere locatie is Kindergarden Kasteel de Binckhorst, gevestigd in een oud kasteel midden in de nieuwe woonwijk Binckhorst, niet ver van de A12.

 

Kinderopvang bij Kindergarden Den Haag, het zit 'm in alles!
Bekijk de video en neem een kijkje in de wereld van Kindergarden, waar kinderen groeien en leren in een liefdevolle omgeving.

Een fijne plek voor jouw kind!

Veelgestelde vragen over kinderopvang in Den Haag