Eindhoven

Kindergarden Hoogstraat

 • Hoogstraat 229
  5615 PD Eindhoven

Hallo, ik ben Carin van Bommel, vestigingsmanager van Kindergarden Hoogstraat Eindhoven. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

De kinderen zien onze BSO als een gezellig uitje. Ondanks dat ze van verschillende scholen komen, vormen ze een hechte club: ze vinden elkaar in wat ze doen. Ze voelen zich thuis in onze lichte en ruime opvang, en doen enthousiast mee met de activiteiten die we elke dag aanbieden: van buitenspelen tot koken en hutten bouwen.

We stimuleren in de BSO-leeftijd vriendschap en de onderlinge relatie tussen kinderen. We laten ze actief samenwerken aan projecten, we moedigen ze aan in de omgang met elkaar. En als ze daar behoefte aan hebben, kunnen de oudere kinderen ook even chillen in de pipowagen die we daarvoor hebben ingericht.

Vakantie? Dan staat er elke dag een activiteit op de planning. We gaan ook naar de speeltuin om de hoek of naar het klimbos waar ze echt uitgedaagd worden. Wie wil kan creatief aan de slag of proefjes gaan doen in het laboratorium. We sluiten de zomervakantie vaak af met een echte feestweek. Dan organiseren we grotere activiteiten als een karaoke-middag of een externe workshop.

Onze BSO zit aan de ring rond Eindhoven: dichtbij het centrum, uitvalswegen en de High Tech Campus. Je bent zo en route of op je bestemming. Parkeren is geen probleem.

We halen op bij de volgende scholen:

 • Trinoom
 • Reigerlaan
 • Troubadour

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Hoogstraat

 • Bibliotheek

  Even tot rust komen. Even in jezelf kunnen keren door rustig een boek of tijdschrift te lezen. De keuze is enorm: van prentenboeken tot leesboeken. Veel kinderen kruipen ‘s middags even op de bank om een Donald Duck te lezen.

 • Grote ontdektuin

  Buitenspelen is niet alleen gezond voor kinderen. Buiten leren en spelen de kinderen op een andere manier dan binnen. In onze grote tuin kunnen de kinderen na school lekker even uitrazen in ons klimbos of zich juist even kunnen terugtrekken in onze pippowagen die is omgetoverd tot chillhoek.

 • Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Voetbalveld

  Na school met je vrienden en vriendinnen een balletje trappen op ons eigen voetbalveldje! Wat wil een kind nog meer?!

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,37

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag: 14:15 - 18:30 uur
Woensdag: 12:30 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Eindhoven

Kindergarden Hoogstraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Carin van Bommel, vestigingsmanager van Kindergarden Hoogstraat Eindhoven.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Carin van Bommel
Vestigingsmanager Kindergarden Hoogstraat Eindhoven

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?