Eindhoven

Kindergarden Hoogstraat

 • Hoogstraat 229
  5615 PD Eindhoven

Hallo, ik ben Carin van Bommel, vestigingsmanager van Kindergarden Hoogstraat Eindhoven.

Ouders én kinderen voelen zich snel thuis op ons lichte en ruime kinderdagverblijf. Ook de allerkleinsten. Op de babygroepen maken we gebruik van hangwiegjes, zodat de jongste kindjes hier rust kunnen vinden en kunnen wennen aan de geuren en geluiden op de groep. En… zo leren wij ook hen kennen. Ieder kindje heeft andere behoeften en daar houden we natuurlijk graag rekening mee.

Met de peuterplusgroep spelen we bewust in op de ontwikkelbehoefte van onze drieplussers. We dagen hen uit om zoveel mogelijk zelf te doen: zelf fruit snijden met een kindermesje, zelfstandig naar het toilet gaan en voor jezelf leren opkomen. Handig straks op school, maar ook voor thuis. Onze grote tuin is een avontuur om te ontdekken! Je kunt er rennen, maar ook jezelf verstoppen, gezellig samen komen of juist even alleen zijn. Om vrij en veilig te kunnen bewegen hebben we voor de allerkleinsten een eigen babytuin.

Parkeren is geen probleem. We zitten aan de ring rond Eindhoven: dichtbij het centrum, uitvalswegen en de High Tech Campus, dus je bent zo en route of op je bestemming.

Bijzonder bij Kindergarden Hoogstraat

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Grote ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op onze klim- en klauterbult, het fietsparcours en zich kunnen verstoppen in de verstopbosjes.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Review van een ouder

We zijn erg tevreden over Kindergarden Eindhoven. De persoonlijke benadering naar ons toe, het meedenken en geven van fijn advies en de prettige en veilige sfeer waarin hij ons zoontje de wereld kan ontdekken, ervaren wij als positief. De ruimtes in het kinderdagverblijf zijn ruim en licht, er is veel (houten) speelgoed en de tuin is lekker groot. Kortom, we raden dit kinderverblijf zeker aan!

Marlene Vermond
Moeder van Hugo (2 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,17

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Eindhoven

Kindergarden Hoogstraat

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Carin van Bommel, vestigingsmanager van Kindergarden Hoogstraat Eindhoven.

Carin van Bommel
Vestigingsmanager Kindergarden Hoogstraat Eindhoven

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?