Eindhoven

Kindergarden Hoogstraat

 • Hoogstraat 229
  5615 PD Eindhoven

Hallo, ik ben Carin van Bommel, vestigingsmanager van Kindergarden Hoogstraat Eindhoven. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Ouders én kinderen voelen zich snel thuis op ons lichte en ruime kinderdagverblijf. Ook de allerkleinsten. Op de babygroepen maken we gebruik van hangwiegjes, zodat de jongste kindjes hier rust kunnen vinden en kunnen wennen aan de geuren en geluiden op de groep. En… zo leren wij ook hen kennen. Ieder kindje heeft andere behoeften en daar houden we natuurlijk graag rekening mee.

Met de peuterplusgroep spelen we bewust in op de ontwikkelbehoefte van onze drieplussers. We dagen hen uit om zoveel mogelijk zelf te doen: zelf fruit snijden met een kindermesje, zelfstandig naar het toilet gaan en voor jezelf leren opkomen. Handig straks op school, maar ook voor thuis. Onze grote tuin is een avontuur om te ontdekken! Je kunt er rennen, maar ook jezelf verstoppen, gezellig samen komen of juist even alleen zijn. Om vrij en veilig te kunnen bewegen hebben we voor de allerkleinsten een eigen babytuin.

Parkeren is geen probleem. We zitten aan de ring rond Eindhoven: dichtbij het centrum, uitvalswegen en de High Tech Campus, dus je bent zo en route of op je bestemming.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Hoogstraat

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Grote ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op onze klim- en klauterbult, het fietsparcours en zich kunnen verstoppen in de verstopbosjes.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

We zijn erg tevreden over Kindergarden Eindhoven. De persoonlijke benadering naar ons toe, het meedenken en geven van fijn advies en de prettige en veilige sfeer waarin hij ons zoontje de wereld kan ontdekken, ervaren wij als positief. De ruimtes in het kinderdagverblijf zijn ruim en licht, er is veel (houten) speelgoed en de tuin is lekker groot. Kortom, we raden dit kinderverblijf zeker aan!

Marlene Vermond
Moeder van Hugo (2 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,03

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Eindhoven

Kindergarden Hoogstraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Carin van Bommel, vestigingsmanager van Kindergarden Hoogstraat Eindhoven.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Carin van Bommel
Vestigingsmanager Kindergarden Hoogstraat Eindhoven

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?