VERVOLG 8
VERVOLG 8

Kinderdagverblijf

Kinderopvang Eindhoven Hoogstraat

Zowel binnen als buiten is Kindergarden Eindhoven heerlijk ruim van opzet, met een grote, centrale binnenspeelruimte die aan de patio grenst. Veel ramen zorgen voor licht en overzicht. De rustige kleurstellingen maken dat kinderen en ouders zich hier heel snel thuis voelen. In de fantastisch grote, omheinde tuin kunnen de kinderen naar hartenlust spelen, fietsen, voetballen, hockeyen en op ontdekkingstocht gaan in onze boomhut. De tuin heeft ook speeltoestellen, picknickbanken en zandbakken.

Er is een flink, eigen parkeerterrein. Kindergarden Eindhoven ligt heel centraal: gunstig bij het centrum, de ring van Eindhoven, de High Tech Campus en uitvalswegen. In de nabije omgeving zijn ook diverse basisscholen en sportaccommodaties.

Kinderdagverblijf Kindergarden Eindhoven heeft:

  • Kinderopvang en BSO vanaf 2 maanden t/m 12 jaar
  • 6 verticale groepen (0 tot 4 jaar)
  • Certificaat Groene Kinderopvang
  • Groot eigen parkeerterrein; centrum en uitvalswegen zijn dichtbij

 

BSO

Kinderopvang Eindhoven Hoogstraat

Onze buitenschoolse opvang (BSO) in Eindhoven is gevestigd aan de Hoogstraat, bij het KDV. Tijdens de BSO geven wij je kind de aandacht die het nodig heeft. Er zijn maximaal 20 kinderen in een groep. Dat betekent rust en ruimte om te spelen; huiselijkheid en kleinschaligheid staan voorop bij ons enthousiaste team.

Hoe ziet een middag eruit op de BSO?

Na schooltijd starten we altijd met iets te eten en te drinken. Ondertussen praten we gezellig bij. Daarna heeft je kind volop tijd om mee te doen aan activiteiten of het kan zelf invulling geven aan zijn of haar middag.

Activiteiten

Even je energie kwijt na een drukke schooldag. We bieden dagelijks nieuwe activiteiten aan: buiten spelen, koken, hutten bouwen. En ook workshops op het gebied van sport, spel, dans, theater, natuur en milieu. Alles is mogelijk, ook lekker even lezen. 

Tuin

We hebben een fijne tuin waar voldoende ruimte is om te voetballen of tikkertje te spelen. De grote zandbak leent zich prima voor de mooiste zand- en moddercreaties.

Workshops

Ook bieden we regelmatig workshops aan. Zo doen de kinderen regelmatig een uurtje yoga, leren ze lekkere gerechten te koken of krijgen ze een weerbaarheidstraining. 

Uitjes in de vakantie

In de vakanties organiseren we vaak uitjes: midgetgolf, poppentheater, hutten bouwen in het bos of we geven workshops op de vestiging zoals vogeltaarten maken, kaarsen versieren en kidsdance.

Opvangtijden

Reguliere opvangtijden zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 19 uur en woensdag en vrijdag van 12.00 tot 19 uur. Tijdens schoolvakanties en studiedagen is je kind vanaf 07.00 tot 19.00 uur welkom bij ons. Op feestdagen zijn we gesloten.

Ophalen

Bij de buitenschoolse opvang worden de kinderen door een medewerker opgehaald uit school. Is je kind jonger dan 4 jaar? Dan ben je bij ons ook welkom voor kinderopvang.

 

Thessa Wetzel

Interim manager Eindhoven

2552 2

020 423 54 22

Hoogstraat 229
5615 PD Eindhoven
info@kindergarden.nl
LRK nummer: KDV:228047912 BSO:140599800
Openingstijden, tarieven en GGD inspectierapport

Openingstijden 

  • Maandag - vrijdag: van 7.00 tot 19.00 uur

Tarieven

Bekijk hier de standaard tarieven van 2019.

Inspectierapport GGD

Extra informatie over veiligheid kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GGD van de KDV of de BSO.

Zandbak sideblock 360x190 Horizontaal
Ben jij onze nieuwe collega?

Bij Kindergarden krijg jij de ruimte om kinderen én jezelf te ontwikkelen. Wij zoeken talent, kwaliteit en enthousiasme!

Onze vacatures
×