Kinderopvang in Haarlem

Kinderopvang van Kindergarden in Haarlem

Welkom bij Kindergarden Haarlem, waar we een veilige, stimulerende en liefdevolle omgeving bieden voor jouw kind. Omdat alles om een kind heen invloed kan hebben, is op de locaties van Kindergarden in Haarlem alles doordacht. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Van onze (zogenoemde horizontale) groepen met leeftijdsgenootjes, medewerkers die veel persoonlijke aandacht geven tot aan ons pedagogisch programma, avontuurlijke tuinen en meubilair op kindhoogte. Wij zeggen niet voor niets; het zit 'm in alles.

In het Haarlemmerhoutkwartier - aan de rand van Heemstede - is Kindergarden Koningin Wilhelminalaan gevestigd. Deze sprookjesachtige vestiging ligt op de route naar de A9 en heeft ruime parkeergelegenheid. Onze tweede vestiging in Haarlem, Kindergarden Kennemerplein, ligt direct tegenover het station in een mooi, monumentaal pand. Dichtbij de uitvalswegen N200 en A9.

Op zoek naar een kinderdagverblijf net buiten Haarlem? Bekijk dan onze vestiging in Heemstede.

Kinderopvang bij Kindergarden Haarlem, het zit 'm in alles!
Bekijk de video en neem een kijkje in de wereld van Kindergarden, waar kinderen groeien en leren in een liefdevolle omgeving.

Een fijne plek voor jouw kind!

Veelgestelde vragen over kinderopvang in Haarlem