Zomerfeest bij Kindergarden Harderwijk

Op zaterdag 2 juni viert Kindergarden Harderwijk haar zomerfeest, met als thema 'kunst'. Ook is er een kinderboekenmarkt met prijzen vanaf €1,50. Iedereen is welkom! U komt toch ook?

Lees meer

Boekenmarkt bij Kindergarden Harderwijk

Boeken met een kleine vouw of een scheurtje in de kaft... Niet meer geschikt voor de verkoop, maar eigenlijk nog hartstikke goed. Deze boeken zijn te koop tijdens de boekenmarkt bij Kindergarden Harderwijk. 

Lees meer

Workshop '(Weer) gezellig aan tafel' bij Kindergarden Harderwijk

Eten kan een lastig moment zijn met kinderen. Het eerste jaar gaat vaak prima, maar zo tijdens het tweede jaar kan er een omslag komen en kunt u voor allerlei uitdagingen komen te staan. In veel gezinnen kan er dan ook strijd en gedoe ontstaan rond het eten.

Lees meer

Ouderavond 'Wereldwijs' bij Kindergarden Harderwijk

Wat houdt Wereldwijs nu precies in? Hoe wordt dit pedagogisch programma toegepast in de praktijk? En wat betekent het voor de ontwikkeling van uw kind? 

Lees meer

Workshop 'Help ik ontplof!' bij Kindergarden Harderwijk

Niemand maakt zoveel emoties bij u los als uw eigen kind. Positieve, maar ook negatieve. We nemen ons voor rustig te blijven, maar soms krijgen ze ons toch wel snel op de kast. Klinkt simpel dat rustig blijven, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! Wilt u het anders? Beter...

Lees meer

Modderdag 2017 bij Kindergarden

Lekker buiten spelen waarbij je vies mag worden? Op donderdag 29 juni kan het, want dan is het ModderDag bij verschillende vestigingen van Kindergarden!

Lees meer

Zomerfeest bij Kindergarden Harderwijk

Op zaterdag 10 juni viert Kindergarden Harderwijk haar zomerfeest. Iedereen is welkom! U komt toch ook?

Lees meer

Kennismakingsdagen voor pedagogisch medewerkers

Is het jouw ambitie om als pedagogisch medewerker de kinderen aan te moedigen om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken in een leerrijke, vertrouwde en liefdevolle omgeving? Dan leren we jou graag kennen! Kom naar één van de kennismakingsdagen voor pedagogisch medewerkers.

Lees meer

Workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Harderwijk

Uw kind heeft zich serieus bezeerd en u wilt maar één ding: helpen! Maar wat moet u doen? Bijvoorbeeld bij verstuiking of erger: bij verstikking, verbranding of vergiftiging. Tijdens de EHBO-cursus bij Kindergarden Harderwijk leert u wat u moet doen bij deze en andere ongelukken.

Lees meer

Koningsspelen 2017 bij Kindergarden

Kinderen vinden het heerlijk om te bewegen, zo kunnen ze hun energie kwijt. Op vrijdag 21 april zijn de landelijke Koningsspelen van 2017. Het belooft een groot Oranjefeest te worden met gezamenlijke, sportieve activiteiten. Zo zien we dat actief bewegen belangrijk, maar vooral heel leuk is. 

Lees meer
×