Workshop 'kinderen met zelfvertrouwen' bij Kindergarden Harderwijk

Het is weer zover, in samenwerking met kinderpsycholoog Tischa Neve, organiseert Kindergarden Harderwijk een workshop 'kinderen met zelfvertrouwen'. Kom je ook?

Lees meer

Babymassage bij Kindergarden Harderwijk

Door aanrakingen tijdens een massage voelt je kindje zijn of haar hele lijfje. Dat geeft vertrouwen en geborgenheid. Je kind masseren geeft ontspanning, een diepe en rustige ademhaling en het helpt bij darmkrampjes. Massage activeert het lichaam en verhoogt de weerstand. En daarnaast is het ontzettend leuk om te doen! 

Lees meer

Cursus EHBO bij Kindergarden Harderwijk

Uw kind heeft zich serieus bezeerd en u wilt maar één ding: helpen! Maar wat moet u doen? Bijvoorbeeld bij verstuiking of erger: bij verstikking, verbranding of vergiftiging. Tijdens de workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Harderwijk leert u wat u moet doen bij deze en andere ongelukken.

Lees meer

Zomerfeest bij Kindergarden Harderwijk

Op zaterdag 2 juni viert Kindergarden Harderwijk haar zomerfeest, met als thema 'kunst'. Ook is er een kinderboekenmarkt met prijzen vanaf €1,50. Iedereen is welkom! U komt toch ook?

Lees meer

Boekenmarkt bij Kindergarden Harderwijk

Boeken met een kleine vouw of een scheurtje in de kaft... Niet meer geschikt voor de verkoop, maar eigenlijk nog hartstikke goed. Deze boeken zijn te koop tijdens de boekenmarkt bij Kindergarden Harderwijk. 

Lees meer

Workshop '(Weer) gezellig aan tafel' bij Kindergarden Harderwijk

Eten kan een lastig moment zijn met kinderen. Het eerste jaar gaat vaak prima, maar zo tijdens het tweede jaar kan er een omslag komen en kunt u voor allerlei uitdagingen komen te staan. In veel gezinnen kan er dan ook strijd en gedoe ontstaan rond het eten.

Lees meer

Ouderavond 'Wereldwijs' bij Kindergarden Harderwijk

Wat houdt Wereldwijs nu precies in? Hoe wordt dit pedagogisch programma toegepast in de praktijk? En wat betekent het voor de ontwikkeling van uw kind? 

Lees meer
×