Heemstede

Kindergarden Sportparklaan

 • Sportparklaan 8a
  2103 VT Heemstede

Hallo, ik ben Caitlyn Kruijswijk, vestigingsmanager van Kindergarden Sportparklaan Heemstede.

Ruimte, licht en een fijne, huiselijke sfeer. Alle groepen zijn op ons kinderdagverblijf met elkaar verbonden, de slaapkamers direct aan de groep voor het overzicht. Natuurlijk dagen we je kindje uit om op ontdekking te gaan in bijvoorbeeld het zwart-wit hoekje. Dat hebben we speciaal voor de jongste baby’s ingericht, omdat zij de eerste maanden dat contrast het beste zien. De peuters pakken zelf hun werkjes uit de lage kasten en mogen zelf kiezen waar de peutergym die dag uit bestaat: ze worden altijd blij van de kruiptunnel en de danslinten.

En dan onze mega tuin: vanuit elke groep zijn de kindjes in een mum van tijd buiten. De baby’s genieten veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermde gedeelte, terwijl de oudere kinderen zich kunnen verstoppen in de wilgentunnel, in de zandbakken spelen of onder begeleiding appels, pruimen of vijgen van onze bomen plukken. En het leukste is natuurlijk om daar vervolgens met z’n allen wat lekkers van te maken, zoals jam of appelflappen.

Ons kinderdagverblijf vind je naast het Sportplaza Groenendaal. De sportvelden zijn vlakbij, net als de populaire basisschool Nicolaas Beets. Fijn voor later, toch?

Bijzonder bij Kindergarden Sportparklaan

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Grote ontdektuin

  Onze grote schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is er een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven in de twee zandbakken, op het ontdekpad of het fietsparcours onder de wilgentunnel door.

 • Moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

 • Peutergym

  Elke ochtend doen we met de kindjes die willen aan peutergym. De ene keer oefenen we de koprol op de gymmat, gebruiken de kruiptunnel of we dansen met de danslinten. Een andere keer vragen we wat de kinderen zelf willen doen. Dieren na doen? Leuk gaan we dat doen!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Review van een ouder

Kindergarden Heemstede is een fantastisch kinderdagverblijf! Met de allerbeste juffies die je je maar kunt wensen als ouder. Niet alleen bieden ze een veilige haven aan alle kinderen, maar ze denken op pedagogisch gebied ook echt met jou en je kind mee om de ontwikkeling zo optimaal mogelijk te stimuleren. Wij hebben ons zoontje 4 jaar, 4 dagen per week met veel plezier naar Kindergarden Sportparklaan laten gaan, en sinds een maand gaat onze dochtertje ook. We weten zeker dat zij net zo'n fijne tijd zal hebben als haar grote broer!

Manou Nieuwkoop
Moeder van Julia en Noah (1 en 4 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,83

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Het mooie aan werken bij Kindergarden vind ik dat kinderen helemaal zichzelf mogen zijn en hun eigen identiteit kunnen ontwikkelen en dat ik hieraan mag bijdragen geeft mij een gevoel van trots.

Chantal
Adjunct vestigingsmanager 

Kindergarden is voor mij een werkplek waar ik vanuit de behoeften en interesses van het kind kan werken in een uitdagende en leerrijke omgeving.

Floor
Pedagogisch expert

Ik ben trots op het feit dat de kinderen elke dag genieten van mijn zelf bereidde warme maaltijd. Koken is mijn passie en ik vind het fantastisch dat ik mijn passie kwijt kan in mijn werk.

Sita
Huishoudelijk medewerker

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Heemstede

Kindergarden Sportparklaan

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Caitlyn Kruijswijk, vestigingsmanager van Kindergarden Sportparklaan Heemstede.

Caitlyn Kruijswijk
Vestigingsmanager Kindergarden Sportparklaan Heemstede

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?