Hoofddorp

Kindergarden Floriande

 • Deltaweg 115
  2134 XS Hoofddorp

Hallo, ik ben Lisette Schalker, vestigingsmanager van Kindergarden Floriande Hoofddorp. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Onze vestiging ligt centraal in de groene wijk Floriande. We zitten in het gebouw naast het gezondheidscentrum, met daarin de verloskundige praktijk. Ons gebouw is open, licht en biedt veel ruimte aan de kinderen. Toch voelt het huiselijk en geeft het de allerkleinste de nodige rust.

Zo kunnen kinderen vrij bewegen in onze beweegruimte. Ook hebben we op verschillende sport- en spelthema’s leuke samenwerkingen. Zo is er peuterdans en judoles voor kinderen vanaf 2,5 jaar oud.

Kinderen ervaren buiten meer vrijheid en zelfstandigheid. Daar hebben we onze tuin dan ook helemaal op afgestemd. Elke groep heeft een eigen stuk, en ook de allerkleinsten genieten van de buitenlucht in hun afgeschermde gedeelte. De kinderen kunnen zich in de tuin verstoppen, gezellig samen komen of juist even alleen zijn. Niet iedereen wil altijd en alleen maar rennen, toch?

We zijn goed bereikbaar via verschillende aanrijdroutes, ook voor ouders en kinderen buiten Hoofddorp.


Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Floriande

 • Friends call me Jim

  De dreumesen en peuters bewegen lekker met Friends call me Jim. Op basis van de verschillende personages en magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

 • Gymzaal

  Kinderen bewegen graag en veel, want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook dagelijks buiten of bij slecht weer in de enorme gymzaal. Zodat iedereen altijd even zijn energie kwijt kan.

 • Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

 • Ontdek tuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Het speelhuisje, ons bamboebos of het parcours, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Speel – en ontspanhoekjes

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons leeshoekje, de grote speelmat met onder andere zwart-wit spelmaterialen of onze spiegel met voeltegels.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
2 Peuter+ groepen
2-4 jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Mijn ervaring met Kindergarden Floriande is buitengewoon positief. Mijn zoontje gaat al meer dan twee jaar met veel plezier naar het kinderdagverblijf. Het deskundige team van pedagogische medewerkers onderneemt leuke activiteiten, waardoor ik alle ouders in de omgeving Hoofddorp van harte aanraad om hun kinderen hier onder te brengen. Het gezellige en professionele team straalt vertrouwen uit, waardoor ik met een gerust hart kan werken, wetende dat mijn kinderen aan het eind van de dag met een glimlach worden opgehaald.

Karen Oldenhof
Moeder van Stijn (3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,34

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Wat mijn werk zo leuk maakt is dat de kinderen 1 voor 1 uniek zijn in hun eigen ontwikkeling. Elk kind groeit op zijn/haar eigen manier. Het leuke daaraan is dat ik de kinderen kan ondersteunen en stimuleren om deze groei door te maken. Dit door het aanbieden van structuur, regelmaat en activiteiten. De liefde van de kinderen die je er voor terug krijgt is goud waard. Een lieve glimlach of een knuffel terug bevestigd dat je het als pedagogisch medewerker goed doet.

Maaike
Pedagogisch medewerker

Wat ik zo leuk vind aan dit werk is het zien groeien en ontwikkelen van de baby’s en in te spelen op hun persoonlijke behoeftes. Naast mijn werk als pedagogisch medewerker, vervul ik ook de taak van preventie coach. Extra taken zijn op mijn lijf geschreven en neem ik graag aan. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel is groot, vooral als het om kinderen en collega’s gaat. Ik zorg er voor, samen met de vestigingsmanager dat onze collega’s op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste richtlijnen binnen de protocollen veiligheid en gezondheid.

Melissa
Preventie coach

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Hoofddorp

Kindergarden Floriande

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Lisette Schalker, vestigingsmanager van Kindergarden Floriande Hoofddorp.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Lisette Schalker
Vestigingsmanager Kindergarden Floriande Hoofddorp

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?