Hilversum

Kindergarden Johannes Geradtsweg

 • Johannes Geradtsweg 109-111
  1222 PP Hilversum

Hallo, ik ben Andrea Nlandu - Wezenaar, vestigingsmanager van Kindergarden Johannes Geradtsweg Hilversum. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Onze BSO zit in een eigen gebouw, vlak naast onze kinderopvang. De kinderen vinden onze BSO fijn omdat we verschillende, grote ruimtes hebben. Na een drukke schooldag komen ze hier tot rust als ze dat willen of gaan lekker aan de slag. Binnen of buiten, sportief of creatief – ze kiezen helemaal zelf. We vinden het belangrijk dat ze zich thuis voelen.

Onze medewerkers hebben een creatieve en sportieve achtergrond. Ze dagen de kinderen uit achter de ping pongtafel of gaan met hen knutselen. Voor de buitenactiviteiten is er een eigen tuin. We mogen ook gebruik maken van het grote speelplein van de school naast ons met klimrek en voetbalveld. We bieden er verschillende sport en spel activiteiten aan. Denk aan voetbal, trefbalspelen, tikspelen, hockey en wanneer de temperatuur het toelaat brengen we het atelier naar buiten.

Elke vakantie maken we een aantrekkelijk en gevarieerd programma. Tijdens de zomervakantie zijn er themaweken en tijdens de andere vakanties themadagen. De activiteiten bedenken we samen met de kinderen. We doen bijvoorbeeld Masterchef, houden een talentenshow, een sporttoernooi of we gaan op pad naar bijvoorbeeld de hei om outdoor-avonturen te beleven.

Je kunt bij ons makkelijk en gratis voor de deur parkeren!


We halen op bij de volgende scholen:

 • De Wilge
 • De Wilgetak
 • De Sterren school
 • Montessori Centrum
 • Godelindeschool
 • Jan van Rijckenborghschool
 • Lorentszschool
 • 't Hoffplein (dependance Lorentszschool)

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.  

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Johannes Geradtsweg

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

 • Onze buitenruimte

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom gaan we elke dag naar buiten voor een potje pingpongen of lekker ravotten op het schoolplein waar we ook gebruik van mogen maken.

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 9,54

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Warme lunch

Tijdens studie- en vakantiedagen.

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag: 14:00 - 18:30 uur
Woensdag: 12:30 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

In mijn rol als pedagogisch expert+, inspireer en motiveer ik mijn collega’s om kinderen elke dag een uitdagende en leerrijke omgeving aan te bieden. Er is niks mooier dan een dag succesvol af te ronden en te weten dat door mijn expertise ze weer een stukje zijn gegroeid.

Zirve
Pedagogisch expert+

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Hilversum

Kindergarden Johannes Geradtsweg

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Andrea Nlandu - Wezenaar, vestigingsmanager van Kindergarden Johannes Geradtsweg Hilversum.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Andrea Nlandu - Wezenaar
Vestigingsmanager Kindergarden Johannes Geradtsweg Hilversum

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?