Hilversum

Kindergarden Johannes Geradtsweg

 • Johannes Geradtsweg 109-111
  1222 PP Hilversum

Hallo, ik ben Andrea Nlandu - Wezenaar, vestigingsmanager van Kindergarden Johannes Geradtsweg Hilversum. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Prachtige lijnen, veel licht en heel veel ruimte. Zo hebben we op onze babygroepen verschillende hoeken ingericht waar je kindje spelmaterialen kan ontdekken. Door deze plekken duidelijk te maken voor de baby’s, weten ze waar ze naartoe kunnen kruipen en dat voelt veilig voor ze.

Onze peuters splitsen we vaak op in kleinere groepjes, zodat we met meer aandacht een activiteit kunnen doen. De ene groep gaat rustig een boekje bekijken en de andere buitenspelen. Ter voorbereiding op de basisschool besteden we met de oudste peuters aandacht aan bijvoorbeeld taal en rekenen. We hebben een veilige, aparte babytuin op het dakterras: we kijken uit over de buitenruimte waar alle dreumesen en peuters spelen.

Onze activiteiten volgen het ritme van de seizoenen. Zijn de appels aan onze boom rijp? Dan maken we er appelmoes of appelflappen van. En zodra de kastanjes vallen, gaan we ermee knutselen. Je kunt bij ons makkelijk en gratis voor de deur parkeren!

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Johannes Geradtsweg

 • Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. De schommel, de verstopbosjes, de zandbak of het fietsparcours, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Aparte babytuin

  In onze babytuin op het dakterras genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Friends call me Jim

  Twee keer per week bewegen de dreumesen en peuters lekker in onze gymzaal 2.0; voorzien van o.a. lichtprojecties, een beamer en echt uitdagende materialen. Op basis van magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Ik ben ontzettend tevreden over Kindergarden Hilversum. Super betrokken leidsters, heldere communicatie, iedere dag een fijne verse warme lunch. Wat mij betreft ook een plus dat ze 4 verschillende leeftijdsgroepen hebben waardoor de kinderen altijd op hun eigen niveau worden uitgedaagd. En natuurlijk het grote plein, een walhalla voor de kleine buitenspeler!

Roel Jacobs
Vader van Luuk (3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,87

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Het werken met kinderen dagelijks combineren met mijn passie voor ontwikkelingsgericht werken. Wanneer kinderen zich bij ons veilig en vertrouwd voelen, zijn ze in staat om zich optimaal te ontwikkelen en kunnen ze opgroeien tot zelfredzame kinderen die na 4 jaar vol vertrouwen de wereld in gaan.

Kim
Pedagogisch medewerker

In mijn rol als pedagogisch expert+, inspireer en motiveer ik mijn collega’s om kinderen elke dag een uitdagende en leerrijke omgeving aan te bieden. Er is niks mooier dan een dag succesvol af te ronden en te weten dat door mijn expertise ze weer een stukje zijn gegroeid.

Zirve
Pedagogisch expert+

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Hilversum

Kindergarden Johannes Geradtsweg

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Andrea Nlandu - Wezenaar, vestigingsmanager van Kindergarden Johannes Geradtsweg Hilversum.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Andrea Nlandu - Wezenaar
Vestigingsmanager Kindergarden Johannes Geradtsweg Hilversum

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?