Hilversum

Kindergarden Johannes Geradtsweg

 • Johannes Geradtsweg 109-111
  1222 PP Hilversum

Hallo, ik ben Andrea Nlandu - Wezenaar, vestigingsmanager van Kindergarden Johannes Geradtsweg Hilversum.

Prachtige lijnen, veel licht en heel veel ruimte. Zo hebben we op onze babygroepen verschillende hoeken ingericht waar je kindje spelmaterialen kan ontdekken. Door deze plekken duidelijk te maken voor de baby’s, weten ze waar ze naartoe kunnen kruipen en dat voelt veilig voor ze.

Onze peuters splitsen we vaak op in kleinere groepjes, zodat we met meer aandacht een activiteit kunnen doen. De ene groep gaat rustig een boekje bekijken en de andere buitenspelen. Ter voorbereiding op de basisschool besteden we met de oudste peuters aandacht aan bijvoorbeeld taal en rekenen. We hebben een veilige, aparte babytuin op het dakterras: we kijken uit over de buitenruimte waar alle dreumesen en peuters spelen.

Onze activiteiten volgen het ritme van de seizoenen. Zijn de appels aan onze boom rijp? Dan maken we er appelmoes of appelflappen van. En zodra de kastanjes vallen, gaan we ermee knutselen. Je kunt bij ons makkelijk en gratis voor de deur parkeren!

Bijzonder bij Kindergarden Johannes Geradtsweg

 • Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. De schommel, de verstopbosjes, de zandbak of het fietsparcours, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Aparte babytuin

  In onze babytuin op het dakterras genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Review van een ouder

Ik ben ontzettend tevreden over Kindergarden Hilversum. Super betrokken leidsters, heldere communicatie, iedere dag een fijne verse warme lunch. Wat mij betreft ook een plus dat ze 4 verschillende leeftijdsgroepen hebben waardoor de kinderen altijd op hun eigen niveau worden uitgedaagd. En natuurlijk het grote plein, een walhalla voor de kleine buitenspeler!

Roel Jacobs
Vader van Luuk (3 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,94

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Wanneer ik kook voor de kinderen, vind ik het fijn om ze te zien genieten en deel ik graag in hun ontwikkeling door ze bijvoorbeeld te introduceren aan nieuwe smaken.  Dit maakt mijn werk superleuk en natuurlijk af en toe met ze knuffelen ook!

Ineke
Huishoudelijk hulp

Wanneer ik de vestigingsmanager en ons team kan ondersteunen in de dagelijkse gang van zaken met als resultaat dat de pedagogisch medewerkers goed hun werk kunnen uitvoeren en onze kinderen daarmee happy zijn, dan ben ik dat ook! Ik geniet iedere dag van de gelukkige gezichtjes van onze kinderen en daarmee ook hun ouders!

Savanna
Adjunct vestigingsmanager

Het werken met kinderen dagelijks combineren met mijn passie voor ontwikkelingsgericht werken. Wanneer kinderen zich bij ons veilig en vertrouwd voelen, zijn ze in staat om zich optimaal te ontwikkelen en kunnen ze opgroeien tot zelfredzame kinderen die na 4 jaar vol vertrouwen de wereld in gaan.

Kim
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Hilversum

Kindergarden Johannes Geradtsweg

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Andrea Nlandu - Wezenaar, vestigingsmanager van Kindergarden Johannes Geradtsweg Hilversum.

Andrea Nlandu - Wezenaar
Vestigingsmanager Kindergarden Johannes Geradtsweg Hilversum

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?