Houten

Kindergarden Draaibrug

 • Draaibrug 2
  3991 LA Houten

Hallo, ik ben Kim van Rooijen, vestigingsmanager van Kindergarden Draaibrug Houten. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Ons kinderdagverblijf zit in een plezierig, licht en modern pand waarin alles gelijkvloers is. Alle groepen grenzen aan elkaar, wat erg fijn is voor het onderlinge contact met ouders en pedagogisch medewerkers. Daarbij zijn we erg trots dat veel van onze vaste medewerkers al sinds de opening van 2001 bij ons werken.

Elke dag maken we verse groenten- en fruithapjes voor onze baby’s. Onze peuters gaan regelmatig op bezoek bij onze BSO om daar in de gymzaal te bewegen. Omdat de BSO-locatie op loopafstand is, gaan onze peuterplussers daar naar de opvang in voorbereiding op de basisschool. Hierdoor kennen ze het team en de locatie al. Dat voelt vertrouwd op het moment dat de schoolperiode aanbreekt.

Elke groep heeft een deur naar buiten dat naar zijn eigen tuin leidt. Onze baby’s kunnen zo veilig de buitenruimte ontdekken: er is een schaduwrijke overkapping en ze hebben zelfs een eigen zandbak. Onze ontdekkingstuin voor de dreumesen heeft een waterpomp, duikelrek en plekjes waar ze zich kunnen verstoppen. De moestuin verzorgen we met de kinderen: stekjes opkweken, oogsten en samen smullen van die paprika, komkommer, munt, aardbeien en peren!

Tot slot is het goed om te weten dat onze vestiging goed te bereiken is en dichtbij de uitvalsweg A27 ligt.

Bijzonder bij Kindergarden Draaibrug

 • Ontdektuin per groep

  Iedere groep heeft een eigen stukje tuin die echt uitnodigt om te gaan ontdekken en spelen. Baby's spelen veilig in hun eigen afgeschermd gedeelte. De dreumesen en peuters kunnen naar hartenlust spelen met de waterpomp, fietsparcours, het duikelrek en kunnen zich verstoppen in de bamboebosjes.

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Review van een ouder

Super tevreden met deze kinderopvang! Echt een aanrader, lieve pedagogische medewerkers en het management is goed geregeld. De ruimtes zijn huiselijk ingericht en hebben een gezellige en rustige uitstraling. Onze dochter voelde zich direct prettig bij Kindergarden Draaibrug. Als ouder word je goed op de hoogte gehouden door de updates via de app, heel fijn om te lezen!

Sara van Tuijl
Moeder van Evi (2 jaar)

Tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,61

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Het mogen volgen, stimuleren en begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling is iets heel moois en waardevols. Het vertrouwen krijgen van de kinderen om dit pad daadwerkelijk samen te bewandelen is magisch. De puurheid van kinderen is wat mij elke keer raakt en energie geeft!

Afke
Adjunct vestigingsmanager

Je eigen persoonlijkheid ontdekken en gestimuleerd worden in je ontwikkeling, fantastisch om daaraan bij te mogen dragen, iedere dag weer.

Linda
Pedagogisch medewerker

Het mooiste aan mijn werk vind ik de afwisseling tussen het werken met mijn collega's en de ontwikkeling en het plezier van de kinderen om mij heen zien!

Kim
Vestigingsmanager

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Houten

Kindergarden Draaibrug

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Kim van Rooijen, vestigingsmanager van Kindergarden Draaibrug Houten.

Wist je dat alles om een kind heen kan invloed hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Kim van Rooijen
Vestigingsmanager Kindergarden Draaibrug Houten

Andere Kindergarden vestigingen in de buurt van Draaibrug

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?