Houten

Kindergarden Tuibrug

 • Tuibrug 1
  3991 LC Houten

Hallo, ik ben Charina Augustijn, vestigingsmanager van Kindergarden Tuibrug Houten. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Uitdaging, ontspanning en ontwikkeling. Het mooiste BSO-avontuur van je kind begint in Houten. In voorbereiding op de basisschool worden kinderen al op onze BSO opgevangen. Hierdoor zijn ze reeds bekend met het team en de ruimtes die alle ontwikkelgebieden prikkelen. Dat voelt vertrouwd op het moment dat ze naar school gaan. En alles onder één dak, op een minuut lopen van onze kinderopvang.

Iedereen van ons team heeft zijn of haar specifieke talent. Het activiteitenaanbod is daarom heel rijk en gevarieerd. Sporten, koken en het verzorgen van de dieren zijn heel erg populair. We hebben een prachtige voetbalkooi, een grote gymzaal en een basketbal-plek. Kinderen vinden onze BSO een club waar ze graag naartoe gaan. Ze hebben zeggenschap en vinden elkaar in wat ze doen. Dat geeft een fijne, gezellige sfeer.

Tijdens de kindervergadering leren de kinderen samen beslissen, spreken in een groep en hun standpunt motiveren. Ze geven hun mening of advies: wat gaan we deze zomervakantie doen? Een nieuw insectenhotel maken, van oude pallets een hut bouwen, een puzzeltocht door het bamboebos?
Het is hun vrije tijd, hun plek!

Onze BSO is heel goed te bereiken en ligt dichtbij de uitvalsweg A27.

We halen op bij de volgende scholen:

 • De Plantage 
 • De Stek 
 • De Vlinder 
 • Montessori basisschool Houten 
 • Van Harte School 
 • De Aventurijn 
 • De Bijenkorf 
 • Wereldwijs 
 • De Zonnewijzer 
 • Johannes Bogerman
 • Velduil (locaties: Eggeveld en Beverakker)
 • De Fontein

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Tuibrug

 • Bouwplaats

  Uniek is onze buitenbouwplaats. Waar (onder begeleiding van een pedagogisch medewerken) de mooiste bouwwerken van onder andere oude pallets worden gemaakt.

 • Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

 • Ontdektuin

  Onze uitdagende BSO tuin daagt de kinderen op verschillende manieren uit. Na school met elkaar lekker voetballen in de voetbalkooi of een potje basketbal spelen? Of wordt er vandaag gekozen om te gaan bouwen met pallets? Maar er kan ook gekozen worden voor de glijbaan, schaalschommel of het duikelrek.

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,56

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag: 14:15 - 18:30 uur
Woensdag: 12:00 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Samen met mijn collega's sparren over de juiste werkwijze voor een veilige en leerzame omgeving voor de kinderen, daar krijg ik energie van én het maakt mijn werk continue uitdagend.

Rianne
Pedagogisch expert

Dat kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen door de activiteiten die wij ze aanbieden geeft mij een gevoel van trots. Dat dit alles mag in een omgeving waarin kinderen zich veilig en vertrouwd voelen, dat geeft mij voldoening in mijn werk.

Ivan
Adjunct vestigingsmanager en BSO coördinator

De peuterplus groep vormt de opmaat naar de basisschool. Het geeft mij veel voldoening om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van kinderen in deze belangrijke fase. Kinderen als peuters zien binnenkomen en ze daarna uit kunnen zwaaien als heuse kleuters vind ik prachtig!

Lidewij
Pedagogisch medewerker peuterplusgroep

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Houten

Kindergarden Tuibrug

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Charina Augustijn, vestigingsmanager van Kindergarden Tuibrug Houten.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Charina Augustijn
Vestigingsmanager Kindergarden Tuibrug Houten

Andere Kindergarden vestigingen in de buurt van Tuibrug

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?