Houten

Kindergarden Tuibrug

 • Tuibrug 1
  3991 LC Houten

Hallo, ik ben Rianne Slagmolen-Karst, vestigingsmanager van Kindergarden Tuibrug Houten.

Uitdaging, ontspanning en ontwikkeling. Het mooiste BSO-avontuur van je kind begint in Houten. In voorbereiding op de basisschool worden kinderen al op onze BSO opgevangen. Hierdoor zijn ze reeds bekend met het team en de ruimtes die alle ontwikkelgebieden prikkelen. Dat voelt vertrouwd op het moment dat ze naar school gaan. En alles onder één dak, op een minuut lopen van onze kinderopvang.

Iedereen van ons team heeft zijn of haar specifieke talent. Het activiteitenaanbod is daarom heel rijk en gevarieerd. Sporten, koken en het verzorgen van de dieren zijn heel erg populair. We hebben een prachtige voetbalkooi, een grote gymzaal en een basketbal-plek. Kinderen vinden onze BSO een club waar ze graag naartoe gaan. Ze hebben zeggenschap en vinden elkaar in wat ze doen. Dat geeft een fijne, gezellige sfeer.

Tijdens de kindervergadering leren de kinderen samen beslissen, spreken in een groep en hun standpunt motiveren. Ze geven hun mening of advies: wat gaan we deze zomervakantie doen? Een nieuw insectenhotel maken, van oude pallets een hut bouwen, een puzzeltocht door het bamboebos?
Het is hun vrije tijd, hun plek!

Onze BSO is heel goed te bereiken en ligt dichtbij de uitvalsweg A27.

We halen op bij de volgende scholen:

De Plantage, De Stek, De Vlinder, Montessori Raaigras, Montessori Korenmolen, Montessori Vikingpoort, De Fontein, Van Harte School, De Aventurijn, De Bijenkorf, 't Schoolhuys, De Zevensprong, Wereldwijs, Het Mozaïek, De Zonnewijzer, Johannes Bogerman, Velduil (locaties: Eggeveld en  Beverakker).

Ophaaldagen en -tijden op scholen kunnen wisselen. Staat jouw school er niet tussen? Informeer bij onze afdeling Klantrelatie op het nummer 020 423 54 22 naar de eventuele mogelijkheden.

Bijzonder bij Kindergarden Tuibrug

 • Bouwplaats

  Uniek is onze buitenbouwplaats. Waar (onder begeleiding van een pedagogisch medewerken) de mooiste bouwwerken van onder andere oude pallets worden gemaakt.

 • Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Kids keuken

  Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren we de kinderen snijden, kneden, bakken en samenwerken. We leren ze over (gezonde) ingrediënten, zelfstandig te werken en het volgen van recepten.

 • Ontdektuin

  Onze uitdagende BSO tuin daagt de kinderen op verschillende manieren uit. Na school met elkaar lekker voetballen in de voetbalkooi of een potje basketbal spelen? Of wordt er vandaag gekozen om te gaan bouwen met pallets? Maar er kan ook gekozen worden voor de glijbaan, schaalschommel of het duikelrek.

Prev Next

Tarieven 2021

Prijs per uur: € 8,51

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag: 14:15 - 18:30 uur
Woensdag: 12:00 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 08:30 - 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Ik hecht veel waarde aan het contact met kinderen, ouders en collega’s. Ik geef iedereen graag het gevoel dat ze welkom zijn, gezien en gehoord worden. Mijn deur staat altijd open.

Charina
Adjunct vestigingsmanager

Samen met mijn collega's sparren over de juiste werkwijze voor een veilige en leerzame omgeving voor de kinderen, daar krijg ik energie van én het maakt mijn werk continue uitdagend.

Rianne
Pedagogisch expert

Met zoveel kwaliteiten in ons team is er voor ieder kind de juiste plek te vinden.

Sven
Pedagogisch medewerker - Gymdocent

Veelgestelde vragen

Foto's

Houten

Kindergarden Tuibrug

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Rianne Slagmolen-Karst, vestigingsmanager van Kindergarden Tuibrug Houten.

Rianne Slagmolen-Karst
Vestigingsmanager Kindergarden Tuibrug Houten

Andere Kindergarden vestigingen in de buurt van Tuibrug

Wat maakt Kindergarden zo uniek