Nijmegen

Kindergarden Postweg

 • Postweg 50
  6523 LD Nijmegen

Hallo, ik ben Bianca Schwarz, vestigingsmanager van Kindergarden Postweg Nijmegen. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

De marmeren entree zit er nog, net als de andere monumentale kenmerken, maar… villa Geldersch hof is verder helemaal Kindergarden. En Kindergarden is aandacht voor iedereen en alles. Op de babygroepen maken we gebruik van hangwiegjes, zodat de jongste baby’s kunnen wennen aan de geluiden en geuren op de groep. Een veilige ruimte op de groep om even tot rust te komen, en zo leren we ook jouw kindje kennen! Wist je dat we op onze vestiging zwangerschapsgym geven? Daar hopen we jou natuurlijk te ontmoeten!

Bij onze dreumesen en peuters leggen we de nadruk op het ‘zelf doen’. Zo slapen de peuters in ons slaapatelier, op een vaste plek op een eigen matrasje in de ruimte. Wakker? Dan mag je zelf naar de groep waar je je ook zelf mag aankleden. Peuters die even willen rusten, zijn hier ook graag.

Met het bos om de hoek en onze groene ligging zijn we heel blij. Nog blijer zijn we met onze fantastische tuin, voor en achter. Beide babygroepen hebben een aangrenzende, eigen tuin waarin de baby’s veilig van de buitenlucht kunnen genieten. De oudere kinderen kunnen zich verstoppen in de bamboebosjes of fietsen over het parcours. Overal zijn hoekjes vol uitdaging én rust. Want niet iedereen wil alleen maar rennen, toch?

Onze vestiging in de wijk Kwakkenberg is daarbij ook nog eens goed en snel bereikbaar!

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Postweg

 • Moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

 • Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we activiteiten aanbieden die passen bij de verschillende ontwikkelfases waar de kinderen zich in bevinden. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool. 

 • Slaapatelier

  Bij de dreumes en peuters vergroten we graag hun zelfstandigheid. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater, ieder op een vaste plek op een eigen matrasje. En als ze wakker zijn? Dan moedigen we ze aan zich zelf aan te kleden.

 • Speel- en ontspanhoeken

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Kindergarden Nijmegen is letterlijk een droomplek (in de breedste zin van het woord) waar we onze zoon vol vertrouwen laten spelen en ontwikkelen. Elke dag is er een verse warme lunch, dat is erg fijn. Daarnaast is de ruime tuin een groot pluspunt; er kan vrijwel altijd buiten gespeeld worden. De prachtige inkijkjes, via de app, gedurende de dag vinden we fijn en attent. En de lieve leidster hebben altijd tijd voor een goede overdracht. Wij zijn erg tevreden over dit mooie kinderdagverblijf!

Gert-Jan Muntslag
Vader van Daan (3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,83

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden


Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Nijmegen

Kindergarden Postweg

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Bianca Schwarz, vestigingsmanager van Kindergarden Postweg Nijmegen.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Bianca Schwarz
Vestigingsmanager Kindergarden Postweg Nijmegen

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?