Nijmegen

Kindergarden Postweg

 • Postweg 50
  6523 LD Nijmegen

Hallo, ik ben Bianca Schwarz, vestigingsmanager van Kindergarden Postweg Nijmegen. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

In de voormalige villa Geldersch hof vind je niet alleen onze kinderopvang, maar ook onze BSO. Binnen én buiten is het genieten voor de kinderen. We hebben fijne, grote ruimtes die de kinderen uitdagen tot spel. Wil je even rust? In onze bieb zijn er fantastische plaatsen om te chillen. Meer actie? Leef je uit in het atelier of het theater.

We moedigen de kinderen altijd aan om van onze megagrote tuin en de buitenlucht te genieten, dus we zijn vaak buiten te vinden. Je kunt er heerlijk vrij spelen in het bosje, maar ook hutten bouwen of je eigen outdoor-avontuur beginnen met bootcamp-achtige toestellen: klimrek, zandbak, trampoline en waterbaan.

Sport en Spel, Creatief, Koken en Techniek. Binnen die thema’s bieden we elke maand verschillende activiteiten aan. In de vakanties hebben we een speciaal programma. De activiteiten zijn dan ruimer opgezet, want we hebben meer tijd. Ook bieden we workshops aan: die van de goochelaar was een groot succes. En natuurlijk trekken we er op uit, naar het bos bijvoorbeeld waar we speurtochten uitzetten.

Onze BSO in de wijk Kwakkenberg is goed en snel bereikbaar. De uitvalswegen N325, N326 en A73 zijn vlakbij.

We halen op bij de volgende scholen:

 • Klein Heijendaal
 • De Sterrendans
 • Montessorischool Nijmegen
 • De Muze
 • De Klokkenberg 

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Postweg

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Theater

  Een geweldige ruimte waar ieder kind zich volledig kan uitleven in zijn of haar fantasie. Er kan geschminkt worden of gezongen. En de toneelattributen en verkleedkleren zorgen vaak voor de mooiste optredens.

 • Unieke dagactiviteiten

  De kinderen hebben zelf de regie over hun vrije tijd op onze BSO. Ze kunnen dagelijks deelnemen aan drie wisselende dagactiviteiten. Thema's zijn onder andere: sport- en spel, bouwen, knutselen, spelletjes en koken.

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 9,92

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag: 14:30 - 18:30 uur
Woensdag: 12:30 - 18:30 uur
Vrijdag: 12:00 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

De afwisseling tussen het werken op de groep en mijn taken als BSO coördinator is wat mijn werk zo leuk maakt, bij Kindergarden kan ik mezelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Ik kan oprecht genieten van een gezellige middag met de kinderen en het geeft dan ook een voldaan gevoel als alle kinderen na een leuke dag weer naar huis gaan.

Imke
BSO Coördinator

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Nijmegen

Kindergarden Postweg

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Bianca Schwarz, vestigingsmanager van Kindergarden Postweg Nijmegen.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Bianca Schwarz
Vestigingsmanager Kindergarden Postweg Nijmegen

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?