Nijmegen

Kindergarden Postweg

 • Postweg 50
  6523 LD Nijmegen

Hallo, ik ben Jacqueline Mientjes-van Deelen, vestigingsmanager van Kindergarden Postweg Nijmegen.

In de voormalige villa Geldersch hof vind je niet alleen onze kinderopvang, maar ook onze BSO. Binnen én buiten is het genieten voor de kinderen. We hebben fijne, grote ruimtes die de kinderen uitdagen tot spel. Wil je even rust? In onze bieb zijn er fantastische plaatsen om te chillen. Meer actie? Leef je uit in het atelier of het theater.

We moedigen de kinderen altijd aan om van onze megagrote tuin en de buitenlucht te genieten, dus we zijn vaak buiten te vinden. Je kunt er heerlijk vrij spelen in het bosje, maar ook hutten bouwen of je eigen outdoor-avontuur beginnen met bootcamp-achtige toestellen: klimrek, zandbak, trampoline en waterbaan.

Sport en Spel, Creatief, Koken en Techniek. Binnen die thema’s bieden we elke maand verschillende activiteiten aan. In de vakanties hebben we een speciaal programma. De activiteiten zijn dan ruimer opgezet, want we hebben meer tijd. Ook bieden we workshops aan: die van de goochelaar was een groot succes. En natuurlijk trekken we er op uit, naar het bos bijvoorbeeld waar we speurtochten uitzetten.

Onze BSO in de wijk Kwakkenberg is goed en snel bereikbaar. De uitvalswegen N325, N326 en A73 zijn vlakbij.

We halen op bij de volgende scholen:

 • De Muze
 • De Hazensprong
 • Sterrendans
 • Montessori
 • Klein Heyendaal
 • Klokkenberg
 • Meander
 • Het Talent

Ophaaldagen en -tijden op scholen kunnen wisselen. Staat jouw school er niet tussen? Informeer bij onze afdeling Klantrelatie op het nummer 020 423 54 22 naar de eventuele mogelijkheden.

Bijzonder bij Kindergarden Postweg

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Theater

  Een geweldige ruimte waar ieder kind zich volledig kan uitleven in zijn of haar fantasie. Er kan geschminkt worden of gezongen. En de toneelattributen en verkleedkleren zorgen vaak voor de mooiste optredens.

 • Unieke dagactiviteiten

  De kinderen hebben zelf de regie over hun vrije tijd op onze BSO. Ze kunnen dagelijks deelnemen aan drie wisselende dagactiviteiten. Thema's zijn onder andere: sport- en spel, bouwen, knutselen, spelletjes en koken.

Prev Next

Tarieven 2022

Prijs per uur: € 8,23

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag: 14:30 - 18:30 uur
Woensdag: 12:30 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 08:30 - 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Ik vind het werk op de BSO ontzettend tof, omdat geen dag hetzelfde is. Iedere dag willen we leuke activiteiten bieden en ik vind het leuk om op zoek te gaan naar steeds verschillende uitdagingen voor de kinderen.

Helke
BSO coördinator  

Veelgestelde vragen

Foto's

Nijmegen

Kindergarden Postweg

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Jacqueline Mientjes-van Deelen, vestigingsmanager van Kindergarden Postweg Nijmegen.

Jacqueline Mientjes-van Deelen
Vestigingsmanager Kindergarden Postweg Nijmegen

Wat maakt Kindergarden zo uniek