Oisterwijk

Kindergarden Burgemeester Verwielstraat

 • Burgemeester Verwielstraat 59
  5062 GC Oisterwijk

Hallo, ik ben Karin Timmermans, vestigingsmanager van Kindergarden Burgemeester Verwielstraat Oisterwijk. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

De huiselijke sfeer van Kindergarden is overal zichtbaar en voelbaar op onze BSO. De kinderen van onze BSO zitten in hetzelfde pand als de kinderen van ons kinderdagverblijf, dat geeft een bijzondere band. Als we een toneelvoorstelling op de BSO gemaakt hebben, dan gaan de kinderen die vervolgens bij de peutergroep opvoeren. Succes verzekerd! En broertjes en zusjes die op de BSO én dagopvang zitten, dat is natuurlijk niet alleen leuk, maar ook praktisch.

We zorgen voor geplande en gestructureerde activiteiten en is elk kind vrij om te kiezen wat het die dag wilt doen. Elke dag is anders, maar een greep uit onze activiteiten: er kan geknutseld worden en we bieden spelletjes aan zoals blik gooien, reuze Mikado of een mini-parcours. Maar ook kan er gekozen worden voor de make-up tafel of timmeren aan de werkbank. En onder begeleiding krijgen ‘Freddy en zijn vriendjes’ (onze wandelende takken) een schoon terrarium.

De oudere kinderen mogen zelfstandig naar buiten, naar de grote tuin. Dat is een ‘luxe’ die erg in de smaak valt. In de zomervakantie geven we zelf workshops. Dat gaat perfect met ons team pedagogisch medewerkers, omdat ze allemaal hun eigen talent en vaardigheden hebben.

Onze BSO is prima bereikbaar en je kunt er goed parkeren.

We halen op bij de volgende school:

 • De Kikkenduut

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Burgemeester Verwielstraat

 • Buitenspelen

  We zijn vaak buiten te vinden, want we mogen gebruik maken van het schoolplein naast de BSO, bezoeken een speeltuin in de buurt of gaan voetballen of slagballen op het grasveld tegenover de BSO.

 • Fantasieruimte

  Een geweldige ruimte waar ieder kind zich volledig kan uitleven in zijn of haar fantasie, van schminken tot zingen. En de toneelattributen en verkleedkleren zorgen vaak voor de mooiste optredens.

 • Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,05

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag: 14:45 - 18:30 uur
Woensdag: 12:30 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

In mijn functie als pedagogisch expert begeleid ik mijn collega’s in opgestelde groepsdoelen om samen in ontwikkeling te blijven.

Femke
Pedagogisch expert 

Ik vind het superfijn om elke dag weer iets lekkers te koken voor alle kinderen. En ik geniet ook echt van een groet in de morgen en het luisteren naar hun verhalen. Dat is waar je het toch voor doet!

Mariska
Huishoudelijk medewerker  

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Oisterwijk

Kindergarden Burgemeester Verwielstraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Karin Timmermans, vestigingsmanager van Kindergarden Burgemeester Verwielstraat Oisterwijk.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Karin Timmermans
Vestigingsmanager Kindergarden Burgemeester Verwielstraat Oisterwijk

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?