Oisterwijk

Kindergarden Burgemeester Verwielstraat

 • Burgemeester Verwielstraat 59
  5062 GC Oisterwijk

Hallo, ik ben Karin Timmermans, vestigingsmanager van Kindergarden Burgemeester Verwielstraat Oisterwijk. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

‘Wow! Wat is het mooi, ruim en licht.’ Dat horen we vaak van ouders die we mogen rondleiden op ons kinderdagverblijf. En dan hebben ze onze grote, rustig gelegen tuin nog niet eens gezien. Ons hechte en enthousiaste team bestaat uit experts. We beantwoorden vragen, geven tips en denken mee met jou als beginnende ouder. Zo vertellen we graag waarom we bijvoorbeeld een hangwiegje op een van onze babygroepen hebben en waarom we jouw kindje die individuele aandacht op schoot geven.

Alle kinderen, van baby's tot peuters, helpen we om zelfstandig te worden. We kijken wat je kindje nodig heeft in zijn of haar ontwikkeling: zelf fruit pakken, helpen met tafel dekken, zelf eten opscheppen en zelf een stoffer en blik pakken om iets schoon te maken. De peuterplussers beginnen de ochtend met een kringmoment. Een goed moment om elkaar goedemorgen te zeggen en de dag door te nemen.  

We hebben een dreumes/peutertuin en een apart deel waar de allerkleinsten vrij kunnen bewegen en veilig van de buitenlucht kunnen genieten. Onze moestuin onderhouden we met de kinderen. Samen zaaien, verzorgen en oogsten we komkommers, tomaatjes, aardbeien en frambozen. Die laatste kunnen we bijna niet oogsten, omdat ze al door de kinderen opgesmikkeld worden.

Onze inpandige BSO maakt gezonde hapjes en deelt die bij ons uit. Ze lezen ook voor op de babygroep!

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Burgemeester Verwielstraat

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en de zandbak.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Kindergarden Oisterwijk is een heel fijn kinderdagverblijf. Vanaf moment één is er een heldere en fijne communicatie met Kindergarden. Ze nemen de tijd voor de intake en hebben veel ruimte en aandacht voor jouw verhaal en je kleintje. Nu ons zoontje ook daadwerkelijk naar de kinderopvang gaat, genieten wij van de heldere communicatie en professionele aanpak. De leidsters zijn vriendelijk en betrouwbaar. De omgeving is fijn met educatief, divers en uitdagend speelgoed. We zijn erg tevreden!

Sanne Kooistra
Moeder van Levi (2 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,83

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden


Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Iedere dag streef ik ernaar om de kinderen op de peuterplusgroep met positiviteit en ontwikkelingsgericht werken een fijne en leerzame dag te bezorgen. Met mijn functie als pedagogisch expert begeleid ik daarnaast mijn collega’s in opgestelde groepsdoelen om samen in ontwikkeling te blijven.

Femke
Pedagogisch expert 

Ik vind het superfijn om elke dag weer iets lekkers te koken voor alle kinderen. En ik geniet ook echt van een groet in de morgen en het luisteren naar hun verhalen. Dat is waar je het toch voor doet!

Mariska
Huishoudelijk medewerker  

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Oisterwijk

Kindergarden Burgemeester Verwielstraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Karin Timmermans, vestigingsmanager van Kindergarden Burgemeester Verwielstraat Oisterwijk.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Karin Timmermans
Vestigingsmanager Kindergarden Burgemeester Verwielstraat Oisterwijk

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?