Oisterwijk

Kindergarden Burgemeester Verwielstraat

 • Burgemeester Verwielstraat 59
  5062 GC Oisterwijk

Hallo, ik ben Karin Timmermans, vestigingsmanager van Kindergarden Burgemeester Verwielstraat Oisterwijk.

‘Wow! Wat is het mooi, ruim en licht.’ Dat horen we vaak van ouders die we mogen rondleiden op ons kinderdagverblijf. En dan hebben ze onze grote, rustig gelegen tuin nog niet eens gezien. Ons hechte en enthousiaste team bestaat uit experts. We beantwoorden vragen, geven tips en denken mee met jou als beginnende ouder. Zo vertellen we graag waarom we bijvoorbeeld een hangwiegje op een van onze babygroepen hebben en waarom we jouw kindje die individuele aandacht op schoot geven.

Alle kinderen, van baby's tot peuters, helpen we om zelfstandig te worden. We kijken wat je kindje nodig heeft in zijn of haar ontwikkeling: zelf fruit pakken, helpen met tafel dekken, zelf eten opscheppen en zelf een stoffer en blik pakken om iets schoon te maken. De peuterplussers beginnen de ochtend met een kringmoment. Een goed moment om elkaar goedemorgen te zeggen en de dag door te nemen.  

We hebben een dreumes/peutertuin en een apart deel waar de allerkleinsten vrij kunnen bewegen en veilig van de buitenlucht kunnen genieten. Onze moestuin onderhouden we met de kinderen. Samen zaaien, verzorgen en oogsten we komkommers, tomaatjes, aardbeien en frambozen. Die laatste kunnen we bijna niet oogsten, omdat ze al door de kinderen opgesmikkeld worden.

Onze inpandige BSO maakt gezonde hapjes en deelt die bij ons uit. Ze lezen ook voor op de babygroep!

Bijzonder bij Kindergarden Burgemeester Verwielstraat

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en de zandbak.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Review van een ouder

Kindergarden Oisterwijk is een heel fijn kinderdagverblijf. Vanaf moment één is er een heldere en fijne communicatie met Kindergarden. Ze nemen de tijd voor de intake en hebben veel ruimte en aandacht voor jouw verhaal en je kleintje. Nu ons zoontje ook daadwerkelijk naar de kinderopvang gaat, genieten wij van de heldere communicatie en professionele aanpak. De leidsters zijn vriendelijk en betrouwbaar. De omgeving is fijn met educatief, divers en uitdagend speelgoed. We zijn erg tevreden!

Sanne Kooistra
Moeder van Levi (2 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 9,98

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden


Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Iedere dag streef ik ernaar om de kinderen op de peuterplusgroep met positiviteit en ontwikkelingsgericht werken een fijne en leerzame dag te bezorgen. Met mijn functie als pedagogisch expert begeleid ik daarnaast mijn collega’s in opgestelde groepsdoelen om samen in ontwikkeling te blijven.

Femke
Pedagogisch expert 

Ik vind het superfijn om elke dag weer iets lekkers te koken voor alle kinderen. En ik geniet ook echt van een groet in de morgen en het luisteren naar hun verhalen. Dat is waar je het toch voor doet!

Mariska
Huishoudelijk medewerker  

Ik vind het iedere dag weer bijzonder om mijn steentje bij te mogen dragen aan de groei en ontwikkeling van elk uniek kind. Ik geniet ervan dat ieder kind op zijn/haar manier een lach op mijn gezicht tovert.

Marloes
Pedagogisch medewerker  

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Oisterwijk

Kindergarden Burgemeester Verwielstraat

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Karin Timmermans, vestigingsmanager van Kindergarden Burgemeester Verwielstraat Oisterwijk.

Karin Timmermans
Vestigingsmanager Kindergarden Burgemeester Verwielstraat Oisterwijk

Wat maakt Kindergarden zo uniek