Kinderdagverblijf

Kinderopvang Oisterwijk

Dankzij de ruime opzet en de prettige ligging is Kindergarden Oisterwijk een meer dan aantrekkelijke vestiging. Het voormalige politiebureau aan de Burgemeester Verwielstraat ademt een en al warmte en huiselijkheid. De flinke tuin met fietspaadjes, zandbakken en de moestuin is een feest voor de kinderen. Elke dag zijn we hier dan ook te vinden.

Kinderdagverblijf Kindergarden Oisterwijk heeft:

 • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar
 • Groepen met leeftijdsgenootjes (horizontale groepen)
 • 1 babygroep (0 t/m 2 jaar)
 • 2 dreumesgroepen (1 t/m 3 jaar)
 • 1 peutergroep (2 t/m 3 jaar)
 • 1 peuterplusgroep (3 t/m 4 jaar)
 • 1 BSO (buitenschoolse opvang) groep (4 tot 12 jaar) 
 • Een pedagogisch expert

Wil je een kijkje komen nemen op ons kinderdagverblijf en/of BSO? Meld je hier direct aan voor een rondleiding.

BSO

Kinderopvang Oisterwijk

Op de buitenschoolse opvang (BSO) aan de Burgemeester Verwielstraat krijgt je kind de aandacht die het nodig heeft. Er is één groep, met maximaal 20 kinderen. Dat betekent rust en ruimte om te spelen; huiselijkheid en kleinschaligheid staan voorop bij ons enthousiaste team. Dankzij de royale opzet en de prettige ligging is Kindergarden Oisterwijk een meer dan aantrekkelijke vestiging.

Hoe ziet een middag eruit op de BSO?

Na schooltijd starten we altijd met iets te eten en te drinken. Ondertussen praten we gezellig bij. Daarna heeft je kind volop tijd om mee te doen aan activiteiten of het kan zelf invulling geven aan zijn middag.

Activiteiten

Even je energie kwijt na een drukke schooldag. We bieden dagelijks nieuwe activiteiten aan: buiten spelen, koken, hutten bouwen, ravotten, tafelvoetballen. Ieder kind heeft een eigen stukje moestuin en de gewassen worden op de vestiging gebruikt voor de leukste recepten.

Tuin

We hebben een fijne tuin waar voldoende ruimte is om te voetballen of tikkertje te spelen. De grote zandbak leent zich prima voor de mooiste zand- en moddercreaties.

Vriendjesdag

In de vakantie is het elke dag vriendjesdag. Je kind kan dan gezellig een vriendje of vriendinnetje meenemen. In overleg kan dat ook op gewone schooldagen.

Huiswerkbegeleiding

Hoe verder je kind op de basisschool komt, hoe meer huiswerk. Wij begeleiden je kind als dat nodig is, bijvoorbeeld in de aparte, rustige huiswerkruimte.

Uitjes in de vakantie

In de vakanties organiseren we vaak uitjes: midgetgolf, poppentheater, huttenbouwbos of we geven workshops op de vestiging zoals vogeltaarten maken, kaarsen versieren en kidsdance.

Opvangtijden

Reguliere opvangtijden zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 14.45 tot 18.30 uur en woensdag en vrijdag van 12.00 tot 18.30 uur, met mogelijkheid om uit te breiden tot 19.00 uur. Tijdens schoolvakanties en studiedagen is je kind vanaf 07.30 tot 18.30 uur welkom bij ons, met de mogelijkheid tot verlenging van de dag tussen 7.00 en 7.30 en van 18.30 tot 19.00 uur. Op feestdagen en in de week tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn we gesloten.

Ophalen

Voor diverse basisscholen in Oisterwijk is buitenschoolse opvang mogelijk. De Kikkenduut en Bunders liggen op loopafstand. Wik je meer weten? Vraag het tijdens een rondleiding of informeer op ons hoofdkantoor. Is je kind jonger dan 4 jaar? Dan ben je bij ons ook welkom voor kinderopvang.

Karin Timmermans

Vestigingsmanager Oisterwijk

Karin Timmermans Oisterwijk
Contact met ons hoofdkantoor? Bel:
020 423 54 22

Burgemeester Verwielstraat 59-63
5062 GC Oisterwijk

Tarieven 2020

Openingstijden, LRK nummers en GGD inspectierapport

Openingstijden

 • Maandag - vrijdag: van 7.30 tot 18.30 uur
 • Brengen: tussen 07.30 en 09.30 uur
 • Halen: van 16.00 tot 18.30 uur

Extra kwartieren mogelijk tussen: 

 • 7.00 en 7.30 uur
 • 18.30 en 19.00 uur

Door vaste tijden aan te houden, zijn er niet de hele dag wisselingen. Dat geeft meer rust in de groep.

LRK nummers 

KDV 306297164
BSO 115560622

Inspectierapport GGD KDV

Extra informatie over veiligheid kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GGD.

Inspectierapport GGD BSO

Extra informatie over veiligheid op de BSO kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GGD.

Kinderen kunnen zich in hun eigen tempo ontwikkelen in een liefdevolle en veilige omgeving.”

Sabine van de Zanden

vestigingsmanager Oisterwijk
×