Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Oisterwijk

Dankzij de ruime opzet en de prettige ligging is Kindergarden Oisterwijk een meer dan aantrekkelijke vestiging. Het voormalige politiebureau aan de Burgemeester Verwielstraat ademt een en al warmte en huiselijkheid. De flinke tuin met fietspaadjes, zandbakken en de moestuin is een feest voor de kinderen. Elke dag zijn we hier dan ook te vinden.

Kindergarden Oisterwijk heeft:

 • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar
 • Groepen met leeftijdsgenootjes (horizontale groepen)
 • 2 babygroep (0 t/m 2 jaar)
 • 1 dreumesgroepen (1 t/m 3 jaar)
 • 1 peutergroep (2 t/m 3 jaar)
 • 1 peuterplusgroep (3 t/m 4 jaar)
 • 1 BSO (buitenschoolse opvang) groep (4 tot 12 jaar) 
 • Een pedagogisch expert

Kom jij ook een kijkje nemen op ons kinderdagverblijf? Meld je hier direct aan voor een rondleiding.

BSO

Buitenschoolse opvang Oisterwijk

Op de buitenschoolse opvang (BSO) aan de Burgemeester Verwielstraat krijgt je kind de aandacht die het nodig heeft. Er is één groep, met maximaal 20 kinderen. Dat betekent rust en ruimte om te spelen; huiselijkheid en kleinschaligheid staan voorop bij ons enthousiaste team. Dankzij de royale opzet en de prettige ligging is Kindergarden Oisterwijk een meer dan aantrekkelijke vestiging.

Hoe ziet een middag eruit op de BSO?

De school gaat tien voor drie uit. Tijdens de schoolperiode komen de kinderen rond drie uur aan op de BSO. Vervolgens gaan ze naar de BSO-groepen. Daar kunnen ze gezamenlijk een gezonde snack nuttigen. Denk aan groente of fruit, een schaaltje yoghurt met framboosjes uit eigen moestuin. Zelf een crackertje smeren? Fijn, ook op die manier stimuleren we de zelfstandigheid. 

Eigen inbreng

Er zijn 22 kindplaatsen op onze BSO. De huiselijke sfeer van Kindergarden is overal zichtbaar en voelbaar. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren bewust de kinderparticipatie: wat willen de kinderen doen en hoe gaan we dat bereiken? Daar denken we heel goed over na. Een tijdje geleden wilden de kinderen graag een GraviTrax knikkerbaan. We hebben samen een spaarpot gemaakt, waarin we elke week wat geld stopten. En… hij is er! Op onze BSO hebben kinderen echt inbreng in wat ze gaan doen.

Gewilde, grote tuin

In Oisterwijk zijn de BSO-groepen gemengd qua leeftijd. De oudere kinderen mogen zelfstandig naar buiten, naar de grote tuin. Dat is een ‘luxe’ die erg in de smaak valt. Soms zijn er meisjes van een jaar of zeven die jongere kinderen van de kinderopvang van een andere groep in de tuin zien en dan graag willen helpen: ‘Mogen wij een boekje voor gaan lezen?’ De zes-plussers zijn dol op de chill-ruimte, dat is echt hun plek.

Vakantie-workshops

De kinderen kunnen een keuze maken uit de activiteiten die we aanbieden. Aangezien ze op school al heel veel moeten, mogen ze bij ons vooral doen waar ze zin in hebben. Van drie tot half zeven zijn ze op de BSO, in de zomervakantie zijn ze de hele dag welkom, tot half zeven, half acht. In verband met corona geven we nu zelf de vakantie-workshops, omdat we geen mensen van buiten naar hier willen halen. Dat gaat prima met ons team pedagogisch medewerkers die allemaal hun eigen talent en vaardigheden hebben.’

Ophalen

Voor diverse basisscholen in Oisterwijk is buitenschoolse opvang mogelijk. De Kikkenduut en Bunders liggen op loopafstand. Wik je meer weten? Vraag het tijdens een rondleiding of informeer op ons hoofdkantoor. Is je kind jonger dan 4 jaar? Dan ben je bij ons ook welkom voor kinderopvang.

 

Kom jij ook een kijkje nemen op onze buitenschoolse opvang? Meld je hier direct aan voor een rondleiding.

Karin Timmermans

Vestigingsmanager Oisterwijk

Karin Timmermans Oisterwijk
Contact met ons hoofdkantoor? Bel:
020 423 54 22

Burgemeester Verwielstraat 59-63
5062 GC Oisterwijk

Tarieven 2021

Openingstijden, LRK nummers en GGD inspectierapport

Openingstijden

 • Maandag - vrijdag: van 7.30 tot 18.30 uur
 • Brengen: tussen 07.30 en 09.30 uur
 • Halen: van 16.00 tot 18.30 uur

Extra kwartieren mogelijk tussen: 

 • 7.00 en 7.30 uur
 • 18.30 en 19.00 uur

Door vaste tijden aan te houden, zijn er niet de hele dag wisselingen. Dat geeft meer rust in de groep.

LRK nummers 

KDV 306297164
BSO 115560622

Inspectierapport GGD KDV

Extra informatie over veiligheid kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GGD.

Inspectierapport GGD BSO

Extra informatie over veiligheid op de BSO kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GGD.

Vanaf de eerste dag voelde het bij Kindergarden vertrouwd en “eigen”. Nikki voelde zich ook meteen op haar gemak.”

Quote kindergarden oisterwijk 2

Susanne (moeder van Nikki)

Kindergarden Oisterwijk
Quote kindergarden oisterwijk 2
×