Utrecht

Kindergarden 't Zand

 • Het Zand 17
  3544 NC Utrecht

Hallo, ik ben Afke van den Hurk, vestigingsmanager van Kindergarden 't Zand Utrecht. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Wat een mooie tuin, wat een rust en ruimte! Dat is het eerste wat ouders ons vertellen als ze onze vestiging binnenkomen, en dan hebben ze de ‘huiskamer-BSO’ op de bovenste verdieping nog niet eens gezien. Dankzij onze themalokalen heeft ieder kind hier in no time zijn of haar favoriete plekje ontdekt.

Wil je ontspannen in de woonkamer, creatief zijn in het atelier, de wereldkeuken ontdekken of proefjes doen in het laboratorium? Dat kan allemaal. In elke ruimte is er volgens het (maand)thema iets te doen. Er is natuurlijk ook ruimte om te ontspannen en niks te hoeven na een dag school.

We hebben een eigen BSO-tuin waarin we voetballen, een tikspel doen of beestjes bekijken. In de vakanties staat het vakantiegevoel voorop. Wil je meedoen, leuk! Iets anders? Mag ook. Er zijn workshops en we maken uitstapjes. Deze variëren van museumbezoek tot jezelf uitleven in de nabij gelegen speeltuin. Een divers aanbod vinden de kinderen het fijnst. Zo kwam er iemand enthousiast vertellen over zijn reptielen, leerzaam én spannend, vooral omdat de kinderen ze aan mochten raken.

Onze BSO ligt in Leidsche Rijn, dichtbij de aansluiting met de A2 en A12. Goed bereikbaar met de auto en je kunt er ook prima parkeren.

We halen op bij de volgende scholen:

 • De Oase
 • OBS het Zand
 • Montessori de Arcade

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden 't Zand

 • Aparte BSO tuin

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom gaan we elke dag naar buiten in onze eigen tuin met o.a. houten speeltoestellen en een sportveld inclusief doeltjes waar we verschillende sporten beoefenen.

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken, dat kan in ons laboratorium! Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

 • Yoga- & theaterlessen

  Een van onze pedagogisch medewerkers verzorgt yoga- en theaterlessen. Een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met yoga en theater.

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,61

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/donderdag: 14:30 - 18:30 uur
Woensdag en vrijdag: 12:30 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Utrecht

Kindergarden 't Zand

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Afke van den Hurk, vestigingsmanager van Kindergarden 't Zand Utrecht.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Afke van den Hurk
Vestigingsmanager Kindergarden 't Zand Utrecht

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?