Utrecht

Kindergarden 't Zand

 • Het Zand 17
  3544 NC Utrecht

Hallo, ik ben Charmayne Schiedor, vestigingsmanager van Kindergarden 't Zand Utrecht.

Misschien zie je de fazanten wel op het grasveld lopen… ook die genieten van de ruimte en de rust op deze fantastische locatie. De entree met het trappenhuis en natuurstenen vloer nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze groepen. Op de babygroep zal het je vast opvallen dat we gebruik maken van hangwiegjes. Dat doen we om je kindje te laten wennen aan de geluiden en geuren op de groep, en ook om het snel te leren kennen.

Onze peuterplussers dagen we uit om zoveel mogelijk zelf te doen en hun zelfstandigheid te vergroten. Want dat komt straks op school goed van pas. Er zijn op onze vestiging twee peuterplusgroepen. Daardoor kan de doorstroom relatief sneller plaatsvinden dan wanneer er maar een is, zoals je vaak op andere vestigingen ziet.

Buiten lokt het grote avontuur. Onze baby’s, dreumesen, peuters én de kinderen van de BSO hebben allemaal een eigen tuin! Van de baby’s grenst er een via openslaande deuren aan hun eigen groep. De babytuin heeft zacht kunstgras, de overige tuinen hebben echt gras. Fietsparcours, zandbak, schaduwdoeken, moestuin… aan alles is gedacht.

Onze vestiging ligt in Leidsche Rijn, dichtbij de aansluiting met de A2 en A12. Goed bereikbaar met de auto en je kunt er ook parkeren.

Bijzonder bij Kindergarden 't Zand

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Grote ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de dreumesen en peuters, ook ieder in hun eigen tuin, zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en hun evenwicht kunnen oefenen op de halve autobanden.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
2 Peuter+ groepen
3+ jaar

Review van een ouder

Het kinderdagverblijf van Kindergarden 't Zand heeft het in onze ogen allemaal. De locatie is prachtig; het gebouw is al een plaatje en ook de ruime tuin is top! De leidsters die er werken zijn kundig en liefdevol. De communicatie is open. Gedurende de dag krijg je via de ouderapp updates; erg fijn! Ook de verse warme lunch is echt een pluspunt. Ik laat met vertrouwen onze 2 kinderen achter bij ze achter en weet dat ze er een leuke dag gaan hebben.

Wendy van der Vorst
Moeder van Stijn en Romy (1 en 3 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,89

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Utrecht

Kindergarden 't Zand

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Charmayne Schiedor, vestigingsmanager van Kindergarden 't Zand Utrecht.

Charmayne Schiedor
Vestigingsmanager Kindergarden 't Zand Utrecht

Wat maakt Kindergarden zo uniek