Utrecht

Kindergarden 't Zand

 • Het Zand 17
  3544 NC Utrecht

Hallo, ik ben Afke van den Hurk, vestigingsmanager van Kindergarden 't Zand Utrecht. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Misschien zie je de fazanten wel op het grasveld lopen… ook die genieten van de ruimte en de rust op deze fantastische locatie. De entree met het trappenhuis en natuurstenen vloer nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze groepen. Op de babygroep zal het je vast opvallen dat we gebruik maken van hangwiegjes. Dat doen we om je kindje te laten wennen aan de geluiden en geuren op de groep, en ook om het snel te leren kennen.

Onze peuterplussers dagen we uit om zoveel mogelijk zelf te doen en hun zelfstandigheid te vergroten. Want dat komt straks op school goed van pas. Er zijn op onze vestiging twee peuterplusgroepen. Daardoor kan de doorstroom relatief sneller plaatsvinden dan wanneer er maar een is, zoals je vaak op andere vestigingen ziet.

Buiten lokt het grote avontuur. Onze baby’s, dreumesen, peuters én de kinderen van de BSO hebben allemaal een eigen tuin! Van de baby’s grenst er een via openslaande deuren aan hun eigen groep. De babytuin heeft zacht kunstgras, de overige tuinen hebben echt gras. Fietsparcours, zandbak, schaduwdoeken, moestuin… aan alles is gedacht.

Onze vestiging ligt in Leidsche Rijn, dichtbij de aansluiting met de A2 en A12. Goed bereikbaar met de auto en je kunt er ook parkeren.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden 't Zand

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Grote ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de dreumesen en peuters, ook ieder in hun eigen tuin, zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en hun evenwicht kunnen oefenen op de halve autobanden.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
2 Peuter+ groepen
3+ jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Het kinderdagverblijf van Kindergarden 't Zand heeft het in onze ogen allemaal. De locatie is prachtig; het gebouw is al een plaatje en ook de ruime tuin is top! De leidsters die er werken zijn kundig en liefdevol. De communicatie is open. Gedurende de dag krijg je via de ouderapp updates; erg fijn! Ook de verse warme lunch is echt een pluspunt. Ik laat met vertrouwen onze 2 kinderen achter bij ze achter en weet dat ze er een leuke dag gaan hebben.

Wendy van der Vorst
Moeder van Stijn en Romy (1 en 3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,82

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Het mogen volgen, stimuleren en begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling is iets heel moois en waardevols. Het vertrouwen krijgen van de kinderen om samen met hen dit pad te bewandelen is magisch. De puurheid van kinderen is wat mij raakt en mij elke dag energie geeft. Die energie gebruik ik graag om samen met ons team een fijne plek te creëren voor kinderen en ouders.

Afke van den Hurk
Vestigingsmanager

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Utrecht

Kindergarden 't Zand

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Afke van den Hurk, vestigingsmanager van Kindergarden 't Zand Utrecht.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Afke van den Hurk
Vestigingsmanager Kindergarden 't Zand Utrecht

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?