Kindergarden Vestiging
Kindergarden Vestiging

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf 't Zand

December 2019 opende Kindergarden een nieuw kinderdagverblijf én buitenschoolse opvang op een fantastische locatie in de kindvriendelijke wijk 't Zand. Voor ouders, maar vooral voor de kinderen. Waar vind je bijvoorbeeld zo’n grote tuin rondom de vestiging inclusief een bloemenweide? In deze prachtige, ruime tuin kunnen ze naar hartenlust veilig buitenspelen. Ook binnen voelen ze zich vrij om te gaan ontdekken en zich te ontwikkelen, bijvoorbeeld in het Hoe? Zo! Lab of in het kleinkunst atelier. Kortom, een geweldige plek om kinderen alle liefdevolle zorg, aandacht en begeleiding te geven die ze nodig hebben. 

Kindergarden Utrecht 't Zand heeft: 

 • 3 babygroepen (0 t/m 2 jaar)
 • 2 dreumesgroepen (1 t/m 3 jaar)
 • 2 peutergroepen (2 t/m 3 jaar)
 • 2 peuterplus groepen (3 t/m 4 jaar)
 • 4 BSO groepen
 • Zeer grote tuin 
 • Warme maaltijd 

Kom jij ook een kijkje nemen op ons kinderdagverblijf? Meld je hier direct aan voor een rondleiding.

Naast de Kindergarden vestiging in 't Zand, zijn er in de regio Utrecht vestigingen aan de Maliebaan (Utrecht), Dirck Hoetweg en de Madridstraat (Leidsche Rijn) en De Meern.

BSO

Buitenschoolse opvang 't Zand

Op de buitenschoolse opvang (BSO) bij Kindergarden 't Zand krijgt je kind de aandacht die het nodig heeft. We werken samen met de volgende basisscholen in Leidsche Rijn: Montessori Arcade en OBS Het Zand. Op onze BSO hebben we ruimte voor vier naschoolse opvang groepen. Er zijn maximaal 20 kinderen in een groep. Dat betekent rust en ruimte om te spelen. Huiselijkheid, kleinschaligheid en ontspannen sfeer staan voorop bij ons enthousiaste team.

Hoe ziet een middag eruit op de BSO?

Na schooltijd starten we altijd met iets te eten (fruit bijvoorbeeld) en te drinken. Ondertussen praten we gezellig bij. Daarna heeft je kind volop tijd om mee te doen aan activiteiten of het kan zelf invulling geven aan de middag. Wij vinden het belangrijk dat kinderen de bewegingsruimte hebben om te spelen. Die ruimte bieden we. Tussen 17.15 en 17.45 uur gebruiken we de warme maaltijd. Tot 19.00 uur zijn er activiteiten, kunnen de kinderen worden opgehaald en is er tijd voor de overdracht.

Activiteiten

Lekker je energie kwijt na een drukke schooldag! We bieden dagelijks nieuwe activiteiten aan: muziekles, kookles, samen een spelletje doen aan tafel, een boekje lezen, knutselen… maar ook theateroptredens, een speurtocht, een bezoekje aan de boerderij of museum staan op het programma. In het activiteitenplan en in de kinderraad, waarin kinderen vanaf zeven jaar één keer per maand bijeenkomen, wordt rekening gehouden met de wensen van de kinderen.

Tuin

Kindergarden Utrecht 't Zand beschikt over een flinke tuin met een grasmat waar voldoende ruimte is om bijvoorbeeld te voetballen of tikkertje te spelen.

Opvangtijden

 • Opvangtijden: einde schooltijd tot 19.00 uur
 • In de schoolvakanties (of schoolloze dagen): van 8.30 tot 19.00 uur
 • Naschoolse opvang Utrecht 't Zand is het hele jaar open m.u.v. erkende feestdagen en de periode tussen kerst en nieuwjaarsdag.
 • Extra dag of ruilen mogelijk

Op woensdag- en vrijdagmiddag en in de vakantieweken zijn er langere openingstijden. Er worden andere activiteiten georganiseerd en er is meer variatie in het programma.

Ophalen

Wij halen je kind op bij school met een taxi of lopend. Daarvoor brengen we geen extra kosten in rekening. Wil je weten van welke scholen we nog meer ophalen? Neem dan contact op met onze afdeling Klantrelatie. Is je kind jonger dan 4 jaar? Dan kun je ook bij ons terecht voor kinderopvang.

 

Kom jij ook een kijkje nemen op onze buitenschoolse opvang? Meld je hier direct aan voor een rondleiding.

Femke Rutjes

Vestigingsmanager

F Rutjes Big
Contact met ons hoofdkantoor? Bel:
020 423 54 22

Het Zand 17
3544 NC Utrecht

Tarieven 2021

Openingstijden en LRK nummers

Openingstijden

 • Maandag - vrijdag: van 7.30 tot 18.30 uur
 • Brengen: tussen 07.30 en 09.30 uur
 • Halen: van 16.00 tot 18.30 uur

Extra kwartieren mogelijk tussen: 

 • 7.00 en 7.30 uur
 • 18.30 en 19.00 uur

Door vaste tijden aan te houden, zijn er niet de hele dag wisselingen. Dat geeft meer rust in de groep.

LRK nummers

KDV 963912094 GGD inspectierapport
BSO 105414049 GGD inspectierapport

 

Kindergarden is een heerlijke plek voor kinderen én medewerkers”

Kinderdagverblijf kindergarden KDV Utrecht leidsche Rijn debbie

Debbie Corinaldi

Vestigingsmanager Utrecht Leidsche Rijn
Kinderdagverblijf kindergarden KDV Utrecht leidsche Rijn debbie
×