Vught

Kindergarden Taalstraat

 • Taalstraat 53
  5261 BB Vught

Hallo, ik ben Marion Hurkmans, vestigingsmanager van Kindergarden Taalstraat Vught. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

In de mooie omgeving van Vught, in een prachtig historisch woonhuis aan de Taalstraat vind je onze buitenschoolse opvang. De hoge, monumentale ramen zorgen voor een aangename lichtinval op onze ruime groepen. We voegen er ons huiselijke gevoel aan toe door gebruik te maken van onze natuurlijke kleuren en materialen, zachte stoffen en echte planten.

Samen met de kinderen maken we het dagprogramma. De activiteiten sluiten aan bij interesse en behoefte. Met de oudere kinderen gaan we in gesprek wat zij graag in het programma willen zien, welk spelmateriaal ze zouden willen en welke regels we met elkaar afspreken. De combinatie van samen beslissen, rust en structuur zorgt ervoor dat onze BSO een fijne en interessante plek is. Meedoen aan een workshop? Het atelier in? Of toch liever rustig in een hoekje met een boek? Het kan en mag allemaal.

Buiten in de ruime stadtuin kunnen we sporten, klimmen, spelletjes doen. Tijdens vakanties maken we leuke uitstapjes in de buurt. Ook hebben we thema’s waaraan we allerlei activiteiten koppelen.

We halen op bij de volgende scholen:

 • Het Molenven
 • De Koningslinde

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Taalstraat

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Buitenspelen

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom zijn we dan ook vaak buiten te vinden, en omdat we geen eigen plein hebben doen we dit altijd voor buiten de BSO, uiteraard altijd onder toezicht!

 • Chillhoek

  Onze vestiging heeft een warme en huiselijke sfeer. In de woonruimte kunnen kinderen fijn ontspannen na een drukke dag op school. Even heerlijke chillen op de bank of in de zitzakken met een goed leesboek.

 • Kids keuken

  Schuilt er een kleine chef in jouw kind? Ieder kind wordt in onze Kidskeuken uitgedaagd om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden voor zijn/haar vrienden op de BSO. We hebben tal van leuke recepten!

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,80

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Openingstijden

Maandag/dinsdag/woensdag/donderdag: 14:00 - 18:30 uur
Vrijdag: 12:15 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Vught

Kindergarden Taalstraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Marion Hurkmans, vestigingsmanager van Kindergarden Taalstraat Vught.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Marion Hurkmans
Vestigingsmanager

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?