Vught

Kindergarden Taalstraat

 • Taalstraat 53
  5261 BB Vught

Hallo, ik ben Marion Hurkmans, vestigingsmanager van Kindergarden Taalstraat Vught. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

In de mooie omgeving van Vught, in een prachtig historisch woonhuis aan de Taalstraat vind je ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. De hoge, monumentale ramen zorgen voor een aangename lichtinval op onze ruime groepen. We voegen er ons huiselijke gevoel aan toe door gebruik te maken van onze natuurlijke kleuren en materialen, zachte stoffen en echte planten.

Baby’s hebben behoefte aan een goede dagstructuur, met voldoende afwisseling tussen rust en activiteit. Op onze nieuwe vestiging zijn alle materialen aangepast aan de verschillende ontwikkelingsfasen, zodat ze onze medewerkers optimaal ondersteunen in het contact met jouw kindje.

Midden in de stad zo’n tuin? Jawel, met veel ruimte en natuur, een zandbak, een moestuin en een afgeschermd deel voor de baby’s, inclusief ontdekspiegel. We hebben binnen én buiten volop ruimte om kinderen de aandacht en begeleiding te geven die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen. Dat doen we in dit indrukwekkende, unieke pand met een rustige, huiselijke sfeer.

De Taalstraat ligt vlak bij de Vughterweg, waardoor je zo binnendoor naar Den Bosch rijdt. Ook de A2 naar Den Bosch en Eindhoven is snel en heel eenvoudig te bereiken, de N65 richting Tilburg en Den Bosch ook. Je draait zo het eigen parkeerterrein op direct naast onze vestiging. Er zijn meer dan 20 plaatsen beschikbaar. Openbaar vervoer? Op loopafstand vind je de bushalte, het NS-station van Vught op circa 1300 meter.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Taalstraat

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. Waardoor de oudere kinderen naar hartenlust zich kunnen verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het huisje, op de ontdekpaden of zich kunnen verstoppen in de bamboebosjes.

 • Speel- en ontspanhoekjes

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Kindergarden Vught is een ware ontdekking! Onze dochter geniet al ruim een jaar van deze geweldige kinderopvang. Lieve 'juffen', verse maaltijden en een prachtige locatie. Altijd schoon, gevarieerde activiteiten en goede communicatie.

Super blij met Kindergarden Vught! De doordachte pedagogische visie past perfect. Onze dochter krijgt de ruimte om spelenderwijs te leren en de groepen zijn kindvriendelijk ingericht. Pedagogisch medewerkers zijn lief en toegankelijk.

Dymphy
Moeder van Noa (2 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,46

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Vught

Kindergarden Taalstraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Marion Hurkmans, vestigingsmanager van Kindergarden Taalstraat Vught.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Marion Hurkmans
Vestigingsmanager

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?