Kinderopvang in Zwolle

Kinderopvang van Kindergarden in Zwolle

Welkom bij Kindergarden Zwolle, waar we een veilige, stimulerende en liefdevolle omgeving bieden voor jouw kind. Omdat alles om een kind heen invloed kan hebben, is op de locaties van Kindergarden in Zwolle alles doordacht. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Van onze (zogenoemde horizontale) groepen met leeftijdsgenootjes, medewerkers die veel persoonlijke aandacht geven tot aan ons pedagogisch programma, avontuurlijke tuinen en meubilair op kindhoogte. Wij zeggen niet voor niets; het zit 'm in alles. We vertellen je graag meer over onze kinderopvang en BSO in Zwolle.

In de wijk Zwolle Frankhuis vind je Kindergarden Frankhuizerallee, vlakbij de A28 en met goede parkeergelegenheid. Deze vestiging met BSO heeft een grote gymzaal en mooie, groene ontdektuin. Nabij de wijken Stadshagen en Westenholte opent in september 2024 onze gloednieuwe vestiging: Kindergarden Stadshoeve. Gebouwd op de restanten van de buitenmuren van kasteel Werkeren en compleet ontworpen met kinderopvang in gedachten.

Kinderopvang bij Kindergarden Zwolle, het zit 'm in alles!
Bekijk de video en neem een kijkje in de wereld van Kindergarden, waar kinderen groeien en leren in een liefdevolle omgeving.

Een fijne plek voor jouw kind!

Veelgestelde vragen over kinderopvang in Zwolle