Zwolle

Kindergarden Frankhuizerallee

 • Frankhuizerallee 1c
  8043 GS Zwolle

Hallo, ik ben Gerdien van de Peppel, vestigingsmanager van Kindergarden Frankhuizerallee Zwolle.

Welkom op ons kinderdagverblijf dat speciaal voor kinderopvang en BSO is ontworpen. Elke groep heeft bij ons een eigen deur naar de buitenruimte, wat fijn is voor de rust. We hebben een heel grote gymzaal, zodat we bij minder weer ook binnen vrijuit kunnen bewegen. In hal bieden we extra activiteiten aan. Met onze baby’s doen we er bijvoorbeeld een gymparcours om spelenderwijs hun motorische ontwikkeling te stimuleren.

Onze peuters splitsen we vaak op in kleinere groepjes om meer gerichte aandacht te hebben voor een activiteit. De peuterplussers bereiden we voor op de basisschool: we dagen ze vooral uit om hun zelfstandigheid te vergroten. Denk aan voorbereidend schrijven, zelf fruit snijden met een kindermesje en voor jezelf leren opkomen. Voor de gym, sport- en buitenactiviteiten werken we samen met een sportservice.

Buiten ervaren kinderen meer vrijheid en zelfstandigheid. Daar hebben we onze megagrote tuin, die rond de vestiging ligt, dan ook helemaal op afgestemd! Elke groep heeft een eigen buitenruimte, ook de allerkleinsten genieten veilig van de buitenlucht in hun afgeschermde gedeelte. De sportservice geeft ‘s zomers ook buiten les.

Onze vestiging zit in de kinderrijke wijk Stadshagen. Direct naast ons pand kun je prima parkeren. De A28 is vlakbij.

Bijzonder bij Kindergarden Frankhuizerallee

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Buitenbedjes

  Net als in Scandinavische landen slapen er ook kinderen buiten: heel gezond! Buiten slapen heeft veel voordelen: bijvoorbeeld minder last van verkoudheid en kinderen slapen rustiger, dieper en langer.

 • Gymzaal

  Kinderen bewegen graag en veel, want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook dagelijks buiten of bij slecht weer in de enorme gymzaal. Zodat iedereen altijd even zijn energie kwijt kan. En dit geldt niet alleen voor de peuters en dreumesen, ook met de baby's doen we aan gym in onze gymzaal!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Review van een ouder

Kindergarden Zwolle is een erg fijne, nette, verzorgde kinderopvang met hele lieve leidsters waarbij we onze kinderen met een gerust hart kunnen achterlaten. Overdag worden we goed op de hoogte gehouden van wat de kinderen doen en meemaken en regelmatig krijgen we een leuke foto in de app. De ruimtes zijn erg ruim en licht, er is veel (houten) speelgoed en de tuin is ook erg fraai! Ook de verse warme lunch is erg fijn. We zijn erg tevreden over dit kinderdagverblijf!

Sofie Meermans
Moeder van Luuk en Julia (1 en 3 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,03

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Waar ik het meest van geniet in mijn werk is de kinderen een vertrouwde en veilige omgeving bieden.

Kaylee
Pedagogisch medewerker 

Ik heb naast de huishoudelijke taken ook veel contact met kinderen en ouders, hierdoor heb ik veel afwisselende werkzaamheden.

Naomi
Huishoudelijk medewerker 

Het mooiste aan mijn werk bij Kindergarden vind ik dat het kind centraal en op 1 staat. We laten elk kind op zijn/haar eigen manier en tempo ontwikkelen.

Sandra
Pedagogisch expert

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Zwolle

Kindergarden Frankhuizerallee

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Gerdien van de Peppel, vestigingsmanager van Kindergarden Frankhuizerallee Zwolle.

Gerdien van de Peppel
Vestigingsmanager Kindergarden Frankhuizerallee Zwolle

Wat maakt Kindergarden zo uniek