Zwolle

Kindergarden Frankhuizerallee

 • Frankhuizerallee 1c
  8043 GS Zwolle

Hallo, ik ben Angelique Mantjes, vestigingsmanager van Kindergarden Frankhuizerallee Zwolle. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Welkom op ons kinderdagverblijf dat speciaal voor kinderopvang en BSO is ontworpen. Elke groep heeft bij ons een eigen deur naar de buitenruimte, wat fijn is voor de rust. We hebben een hele grote gymzaal, zodat we bij minder weer ook binnen vrijuit kunnen bewegen. In hal bieden we extra activiteiten aan. Met onze baby’s doen we er bijvoorbeeld een gymparcours om spelenderwijs hun motorische ontwikkeling te stimuleren.

Onze peuters splitsen we vaak op in kleinere groepjes om meer gerichte aandacht te hebben voor een activiteit. De peuterplussers bereiden we voor op de basisschool: we dagen ze vooral uit om hun zelfstandigheid te vergroten. Denk aan voorbereidend schrijven, zelf fruit snijden met een kindermesje en voor jezelf leren opkomen. Voor dans, zang en muziek werken we samen met kaZoe Zwolle.

Buiten ervaren kinderen meer vrijheid en zelfstandigheid. Daar hebben we onze grote tuin, die rond de vestiging ligt, dan ook helemaal op afgestemd! Elke groep heeft een eigen buitenruimte, ook de allerkleinsten genieten veilig van de buitenlucht in hun afgeschermde gedeelte.

Onze vestiging zit in de kinderrijke wijk Stadshagen. Direct naast ons pand kun je prima parkeren. De A28 is vlakbij.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Frankhuizerallee

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Buitenbedjes

  Net als in Scandinavische landen slapen er ook kinderen buiten: heel gezond! Buiten slapen heeft veel voordelen: bijvoorbeeld minder last van verkoudheid en kinderen slapen rustiger, dieper en langer.

 • Gymzaal

  Kinderen bewegen graag en veel, want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook dagelijks buiten of bij slecht weer in de enorme gymzaal. Zodat iedereen altijd even zijn energie kwijt kan. En dit geldt niet alleen voor de peuters en dreumesen, ook met de baby's doen we aan gym in onze gymzaal!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Kindergarden Zwolle is een erg fijne, nette, verzorgde kinderopvang met hele lieve leidsters waarbij we onze kinderen met een gerust hart kunnen achterlaten. Overdag worden we goed op de hoogte gehouden van wat de kinderen doen en meemaken en regelmatig krijgen we een leuke foto in de app. De ruimtes zijn erg ruim en licht, er is veel (houten) speelgoed en de tuin is ook erg fraai! Ook de verse warme lunch is erg fijn. We zijn erg tevreden over dit kinderdagverblijf!

Sofie Meermans
Moeder van Luuk en Julia (1 en 3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,88

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Waar ik het meest van geniet in mijn werk is de kinderen een vertrouwde en veilige omgeving bieden.

Kaylee
Pedagogisch medewerker 

Ik heb naast de huishoudelijke taken ook veel contact met kinderen en ouders, hierdoor heb ik veel afwisselende werkzaamheden.

Naomi
Huishoudelijk medewerker 

Het mooiste aan mijn werk bij Kindergarden vind ik dat het kind centraal en op 1 staat. We laten elk kind op zijn/haar eigen manier en tempo ontwikkelen.

Sandra
Pedagogisch expert

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Zwolle

Kindergarden Frankhuizerallee

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Angelique Mantjes, vestigingsmanager van Kindergarden Frankhuizerallee Zwolle.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze vestiging!

Angelique Mantjes
Vestigingsmanager Kindergarden Frankhuizerallee Zwolle

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?