Kindergarden viert jubileum van Stichting het Babyhuis

Nieuws

Stichting het Babyhuis biedt opvang aan moeders en baby’s; voor moeders die tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben bij de zorg voor hun baby. Kindergarden voelt zich enorm verbonden met het Babyhuis, de stichting die dit jaar haar 10-jarig jubileum viert. Reden genoeg om vanuit Kindergarden dit jaar een extra mooie cheque van maar liefst € 40.000 te overhandigen aan het Babyhuis.

BSO Baby Dreumes Peuter

Acties vanuit Kindergarden om het Babyhuis te steunen

Binnen Kindergarden hebben we meerdere collega’s die als ambassadeur voor het Babyhuis optreden. Onze ambassadeurs, Tamara Roubos en Andrea Nlandu-Wezenaar, hebben afgelopen donderdag 21 maart samen met onze Algemeen directeur Nicole Krabbenborg de cheque uitgereikt aan het Babyhuis. 

Onze collega’s op de vestigingen bedenken het hele jaar door verschillende acties om geld in te zamelen voor het Babyhuis. Van het verzamelen van lege statiegeldflessen tot het verkopen van strippenkaarten op onze zomerfeesten, waar gezonde ijsjes en zelfgemaakte koekjes van gekocht kunnen worden. Dit jaar hebben we het bedrag aangevuld om een extra mooi bedrag te kunnen doneren aan het Babyhuis, vanwege het 10-jarig jubileum van de stichting. 

Onze ambassadeur Tamara over het Babyhuis

We spraken ambassadeur Tamara Roubos (vestigingsmanager op onze vestiging Utrecht Madridstraat) over de donatie vanuit Kindergarden.

Tamara: ‘’Kindergarden steunt het Babyhuis al vanaf dag één. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat (aanstaande) moeders de hulp blijven krijgen die ze zo hard nodig hebben. Het is zo fijn om zo'n bedrag te kunnen schenken aan het Babyhuis.’’

Wat houdt jouw rol als ambassadeur voor het Babyhuis in? En, staan er nog mooie acties voor aankomend jaar op de planning?

Tamara: ‘’Als ambassadeur is het mijn taak om de aandacht voor het Babyhuis levend te houden binnen Kindergarden. Het is belangrijk om over dit goede doel te blijven vertellen en over mogelijke acties te sparren met collega's. 

Voor dit jaar staan er alweer mooie acties op de planning zoals: medewerkers die de 4Daagse van Nijmegen willen gaan lopen; hier gaan we een mooie actie voor bedenken. Alle jaarlijkse zomerfeesten zijn of gaan nog in voorbereiding, dus ook hierin verwachten we mooie acties voor het Babyhuis.’’