Kindergarden Vestiging
Kindergarden Vestiging

Nieuwe geluiden, geuren en gezichten – ieder kind moet wennen aan alle prikkels en indrukken die een andere omgeving met zich meebrengt. En misschien jij ook wel. Want je kind de eerste dag naar de kinderopvang? Dat is een nieuw avontuur.

Starten bij Kindergarden

Wanneer je kindje gaat starten bij Kindergarden komt er veel op hem of haar af, dit noemen wij de wenperiode. Graag kijken wij samen met jou hoe wij de wenperiode het beste kunnen indelen, zodat je kindje zich snel veilig en vertrouwd voelt. De vestiging zal voor de startdatum contact met je opnemen om samen een intakegesprek en wendagen in te plannen. 

Startdatum

Vanaf de startdatum kan je kindje de hele dag blijven. De ervaring leert dat ouders hun kind de eerste twee keer vaak korter brengen. Omdat ze dat zelf fijn vinden of omdat wij merken dat dat prettiger is voor het kind.

Vertrouwde gezichten

Open, warme en vriendelijke medewerkers die rust uitstralen vinden wij heel belangrijk. Ook hechten we veel waarde aan vaste medewerkers, zodat je kindje vertrouwd raakt met maximaal twee of drie gezichten op zijn of haar groep.

Naar een andere groep

Kindergarden werkt met horizontale groepen en heeft een baby-, dreumes- en peutergroep. Als je kind er klaar voor is, gaat het naar een andere groep. Aan het begin en einde van de dag komen alle groepen samen waardoor de kinderen aan elkaar wennen en de overstappen minder groot zijn.

Meer weten? We vertellen je graag meer. Bel 020 - 423 54 22 of kom eens vrijblijvend op bezoek.

clock

Kom eens op bezoek

of

Nikki zwaaide ons ’s ochtends lachend uit en sprong elke avond weer vrolijk in onze armen. Wat wil je als ouders nog meer! ”

Quote kindergarden oisterwijk

Susanne (moeder van Nikki)

Kindergarden Oisterwijk
Quote kindergarden oisterwijk
×