Kinderopvang Kindergarden
Kinderopvang Kindergarden

Nieuwe geluiden, geuren en gezichten – ieder kind moet wennen aan alle prikkels en indrukken die een andere omgeving met zich meebrengt. En misschien u ook wel. Want uw kind de eerste dag naar de kinderopvang? Dat is een nieuw avontuur.

Starten bij Kindergarden

Wanneer uw kindje gaat starten bij Kindergarden komt er veel op het kindje af, dit noemen wij de wenperiode. Graag kijken wij samen met u hoe wij de wenperiode het beste kunnen indelen, zodat uw kindje zich snel veilig en vertrouwd voelt. De vestiging zal voor de startdatum contact met u opnemen om samen een intakegesprek en wendagen in te plannen. 

Startdatum

Vanaf de startdatum kan uw kindje de hele dag blijven. De ervaring leert dat ouders hun kind de eerste twee keer vaak korter brengen. Omdat ze dat zelf fijn vinden of omdat wij merken dat dat prettiger is voor het kind.

Vertrouwde gezichten

Open, warme en vriendelijke medewerkers die rust uitstralen vinden wij heel belangrijk. Ook hechten we veel waarde aan vaste medewerkers, zodat uw kindje vertrouwd raakt met maximaal twee of drie gezichten op zijn of haar groep.

Naar een andere groep

Kindergarden werkt met horizontale groepen en heeft een baby-, dreumes- en peutergroep. Als uw kind er klaar voor is, gaat het naar een andere groep. Aan het begin en einde van de dag komen alle groepen samen waardoor de kinderen aan elkaar wennen en de overstappen minder groot zijn.

Meer weten? We vertellen u graag meer. Bel 020 - 423 54 22 of kom eens vrijblijvend op bezoek.

clock

Kom eens op bezoek

of

Er wordt zoveel gedaan om mijn kinderen te stimuleren en ontwikkelen. Ik laat ze altijd met een goed gevoel achter. ”

quoteweesp

moeder van Camille en Elise - Kindergarden Weesp

quoteweesp
×