• Home
  • Nieuws
  • Kindergarden nieuwe eigenaar KinderVilla
VERVOLG 22
VERVOLG 22
171 03 jan

Kindergarden nieuwe eigenaar KinderVilla

Kindergarden groeit! Per 2 januari 2018 nemen we alle vestigingen van KinderVilla in het Gooi en Amsterdam IJburg over.

Door de overname van KinderVilla komen er vijf Kindergarden vestigingen bij: in Naarden, Bussum, Hilversum en twee in Amsterdam op IJburg: Steigereiland en Haveneiland. Behalve Haveneiland beschikken ze allemaal over een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. ‘Beide organisaties delen hun visie op kinderopvang en gaan uit van een persoonlijke, kleinschalige benadering,’ zegt Nicole Krabbenborg, algemeen directeur van Kindergarden.

Zorg en ontwikkeling

Voor oprichters Eugenie Suer en Natalie Feijen van KinderVilla nemen zorg en ontwikkeling een centrale plaats in, net als bij Kindergarden. Nicole Krabbenborg: ‘We zijn er alledrie van overtuigd dat ieder kind zich moet kunnen ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo. Het is onze taak ze daarin te begeleiden, samen met de ouders.’

Fijn voor ouders en kinderen

Het allerbelangrijkste om de overgang zo onopvallend mogelijk te laten verlopen, zijn de medewerkers. Gelukkig hebben zij allemaal aangegeven bij Kindergarden te willen blijven: iedereen komt automatisch in dienst bij Kindergarden. Dat betekent vertrouwde gezichten op de vestigingen, dat is fijn voor kinderen en ouders.

Eigen academie en pedagogisch programma

‘We onderscheiden ons door de kracht van het pedagogisch programma Wereldwijs, waarin kinderen de ruimte krijgen om veel zelfstandig te onderzoeken, te imiteren en te leren, en de professionaliteit van onze medewerkers,’ zegt Nicole Krabbenborg. ‘Onze eigen Kindergarden Academie waarborgt die kwaliteit. Zij biedt straks natuurlijk ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden die aansluiten op de wensen en behoeften van onze nieuwe collega’s.’

Nog niet bekend met Kindergarden?

Heeft u vragen over beschikbaarheid of wilt u een kijkje nemen op een vestiging bij u in de buurt? Kom gerust een langs voor een rondleiding. U bent van harte welkom!

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
clock

Kom eens op bezoek

of

Kinderen krijgen hier de ruimte om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen, ondersteund door de liefdevolle zorg van de pedagogisch medewerkers”

2619

Louise Wulffers

Vestigingsmanager Den Haag Bezuidenhoutseweg
2619
×