Amersfoort

Kindergarden Bergstraat

 • Bergstraat 7
  3811 NE Amersfoort

Hallo, ik ben Lianne Hendriks, vestigingsmanager van Kindergarden Bergstraat in Amersfoort.

Aan de rand van het centrum en toch… een heerlijk rustige locatie voor ons kinderdagverblijf. De lichte, ruime en sfeervolle groepen van ons prachtige herenhuis zijn een feest voor je kindje.

De allerkleinsten gaan op ontdekking voor de spiegel of op de speelmat. We hebben dit speciaal ingericht voor de jongste baby’s zodat ze leren spelen met hun hele lichaam. Met onze dreumesen en peuters gaan we vaak in kleine groepjes aan de slag. Ze scheuren, knippen, plakken, verven, knutselen en laten hun creativiteit de vrije loop. We dansen en bewegen op muziek, zo mooi om te zien dat kinderen leren en ontdekken wat hun lichaam allemaal al kan.

In onze mooie tuin vind je alles: van een afgeschermd babyhoekje tot bamboestruiken waarin je je kunt verstoppen. Maar ook een fietspad en moestuinbakken waar we samen kruiden en bloemen in kweken. 

Bijzonder bij Kindergarden Bergstraat

 • Speel- en ontspanhoekjes

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

 • Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Gymdocent

  Elke donderdagochtend is er een gymdocent aanwezig op de locatie. De gymdocent doet allerlei verschillende gym activiteiten met de kinderen die willen meedoen. De ene keer oefenen we de koprol op de gymmat, gebruiken de kruiptunnel of we dansen met de danslinten. Een andere keer vragen we wat de kinderen zelf willen doen. Dieren na doen? Leuk gaan we dat doen!

 • Dreumes- en peuterdans

  Bewegen is belangrijk. Daarom krijgen de dreumesen en peuters wekelijks dansles van onze dansdocent. De kinderen vinden het namelijk heerlijk om bewegingen na te bootsen en daarbij ontdekken ze gelijk wat hun lichaam allemaal kan.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Review van een ouder

Kindergarden Amersfoort is een super fijne plek voor onze zoon. De leidsters die hier werken, zet elke dag hun beste beentje voor. De ruimtes zijn ingericht met frisse, zachte kleuren en regelmatig nieuw speelgoed. Al met al een heel fijn kinderdagverblijf!

Laura de Graaf
Moeder van Mees (3 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,51

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Ik vind het fijn om in mijn functie collega’s te inspireren en mee te nemen in de visie van Kindergarden zodat wij samen kunnen zorgen voor een liefdevolle, leerrijke en veilige omgeving voor alle kindjes. Het pedagogisch beleid en de visie van Kindergarden dragen we samen als team uit en zorgen ervoor dat ieder kind zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen vanuit een positieve kindgerichte benadering. De allermooiste werkplek!

Marjolijn
Pedagogisch expert

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Amersfoort

Kindergarden Bergstraat

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Lianne Hendriks, vestigingsmanager van Kindergarden Bergstraat in Amersfoort.

Lianne Hendriks
Vestigingsmanager Kindergarden Bergstraat Amersfoort

Wat maakt Kindergarden zo uniek