Amersfoort

Kindergarden Bergstraat

 • Bergstraat 7
  3811 NE Amersfoort

Hallo, ik ben Roos van 't Lam, vestigingsmanager van Kindergarden Bergstraat in Amersfoort. Bij Kindergarden, zit het ‘m in alles. Graag vertel ik je hier meer over.

Aan de rand van het centrum en toch… een heerlijk rustige locatie voor ons kinderdagverblijf. De lichte, ruime en sfeervolle groepen van ons prachtige herenhuis zijn een feest voor je kindje.

De allerkleinsten gaan op ontdekking voor de spiegel of op de speelmat. We hebben dit speciaal ingericht voor de jongste baby’s zodat ze leren spelen met hun hele lichaam. Met onze dreumesen en peuters gaan we vaak in kleine groepjes aan de slag. Ze scheuren, knippen, plakken, verven, knutselen en laten hun creativiteit de vrije loop. We dansen en bewegen op muziek, zo mooi om te zien dat kinderen leren en ontdekken wat hun lichaam allemaal al kan.

In onze mooie tuin vind je alles: van een afgeschermd babyhoekje tot bamboestruiken waarin je je kunt verstoppen. Maar ook een fietspad en moestuinbakken waar we samen kruiden en bloemen in kweken. 

Bijzonder bij Kindergarden Bergstraat

 • Speel- en ontspanhoekjes

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

 • Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Dreumes- en peuterdans

  Bewegen is belangrijk. Daarom krijgen de dreumesen en peuters wekelijks dansles van onze dansdocent. De kinderen vinden het namelijk heerlijk om bewegingen na te bootsen en daarbij ontdekken ze gelijk wat hun lichaam allemaal kan.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Kindergarden Amersfoort is een super fijne plek voor onze zoon. De leidsters die hier werken, zet elke dag hun beste beentje voor. De ruimtes zijn ingericht met frisse, zachte kleuren en regelmatig nieuw speelgoed. Al met al een heel fijn kinderdagverblijf!

Laura de Graaf
Moeder van Mees (3 jaar)

Tarieven 2022

Prijs per uur: € 9,47

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Alle merken spenen, flessen en slaapzakjes. We volgen de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Ik vind het fijn om in mijn functie collega’s te inspireren en mee te nemen in de visie van Kindergarden zodat wij samen kunnen zorgen voor een liefdevolle, leerrijke en veilige omgeving voor alle kindjes. Het pedagogisch beleid en de visie van Kindergarden dragen we samen als team uit en zorgen ervoor dat ieder kind zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen vanuit een positieve kindgerichte benadering. De allermooiste werkplek!

Marjolijn
Pedagogisch medewerker 

Het leukste aan mijn werk als pedagogisch medewerker is de kinderen zien groeien en stimuleren in hun ontwikkeling. Als ze over gaan naar de volgende groep zijn ze al zo enorm gegroeid, ik kan daar ontzettend van genieten!

Mirthe
Pedagogisch medewerker

Als BBL student krijg je een unieke kans om je droom tot pedagogische medewerker te realiseren. 

Chanaya
BBL-student

Veelgestelde vragen

Foto's

Amersfoort

Kindergarden Bergstraat

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Roos van 't Lam, vestigingsmanager van Kindergarden Bergstraat in Amersfoort. Bij Kindergarden, zit het ‘m in alles. Graag vertel ik je hier meer over.

Roos van 't Lam
Vestigingsmanager Kindergarden Bergstraat Amersfoort

Wat maakt Kindergarden zo uniek