Zeist

Kindergarden Choisyweg

 • Choisyweg 2
  3701 TA Zeist

Hallo, ik ben Meike Koehler-Schoonderbeek, vestigingsmanager van Kindergarden Choisyweg Zeist. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Aan de rand van het centrum, op loopafstand van het bos waar we vaak naartoe gaan, vind je ons kinderdagverblijf. Dankzij het glazen dak over de buitenruimte hebben we een eigen oranjerie gecreëerd, een heerlijke binnenspeelruimte met airco. Op onze babygroepen geven we jouw kindje natuurlijk één-op-één aandacht. Er zijn fijne hoekjes waar het veilig kan spelen en ontdekken.

Eén van de peutergroepen bouwen we om tot atelier. Daar gaan we vaak met een kleiner groepje kinderen aan de slag. We bieden er verschillende materialen aan waar ze zelf mee aan de slag gaan. Het doel is spelenderwijs, ontdekkend leren: lekker experimenteren met materialen, technieken en vormen.

Kinderen ervaren buiten meer vrijheid en zelfstandigheid. Daar hebben we onze tuin dan ook helemaal op afgestemd. Elke groep heeft een eigen stuk, ook de allerkleinsten genieten van de buitenlucht in hun afgeschermde gedeelte. De kinderen kunnen zich in de tuin verstoppen, gezellig samen komen of juist even alleen zijn. Niet iedereen wil altijd en alleen maar rennen, toch?

Onze vestiging is maar een kwartier fietsen van de Uithof, Utrecht CS een half uur. De A27 zit op vijf autominuten.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Choisyweg

 • Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Muziekles

  Wekelijks geven we muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

We zijn heel erg blij met Kindergarden Choisyweg. De locatie van dit kinderdagverblijf is erg mooi; in het oude schoolgebouw. De leidsters zijn lief en kundig. Ze doen hele leuke en leerzame activiteiten met de kindjes, ook met de allerkleinsten. Dagelijks wordt er een gezonde warme maaltijd geserveerd, daar zijn we ook heel blij mee. Ook de fijne binnen- en buitenspeelruimte is super fijn!

Remon van Toor
Vader van Lizzy (3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,32

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Zeist

Kindergarden Choisyweg

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Meike Koehler-Schoonderbeek, vestigingsmanager van Kindergarden Choisyweg Zeist.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Meike Koehler-Schoonderbeek
Vestigingsmanager Kindergarden Choisyweg Zeist

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?