Arnhem

Kindergarden De Enk

 • Tivolilaan 189
  6824 BV Arnhem

Hallo, ik ben Sanne de Vries, vestigingsmanager van Kindergarden De Enk Arnhem. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Ouders waarderen de ruime opzet, de supergrote tuin en de frisse uitstraling van ons kinderdagverblijf de Enk. Je vindt ons in het voormalige Akzo Nobel pand. We willen de kinderen op alle groepen – van baby tot peuterplus – graag rust en uitdaging bieden. Daarom creëren we een huiselijke omgeving waarin we ook jouw kindje aanmoedigen om op onderzoek uit te gaan.

Zo hebben we op onze babygroep speelmatten, een zwart-wit hoekje, een ontdekspiegel en een aparte ruimte om te bewegen en te ontdekken. En als ze naar buiten gaan? Krijgen de baby’s kruipoveralletjes aan. In de vertelhoek van onze bieb vinden de dreumesen het fijn om op schoot te zitten, er zijn banken, kussens en een poppenkast. Onze dreumes- en peutergroepen hebben een eigen beweegruimte waar we veel gebruik van maken.

Onze buitenspeelplekken zijn ingericht voor elk ontwikkelgebied en voor elke leeftijd: baby, dreumes, peuter en peuterplus. Want buitenspelen is belangrijk: je leert samenwerken, zelfstandig problemen oplossen, je uithoudingsvermogen trainen en… de kunst van vallen en opstaan.

Onze vestiging is vlakbij de NS stations Velperpoort en Presikhaaf.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden De Enk

 • Grote tuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. En iedere leeftijdsgroep heeft een apart stuk in de tuin. Hierdoor kunnen de baby's rustig spelen, afgezonderd van de drukkere dreumesen en peuters.

 • Bibliotheek

  Uniek is onze eigen bibliotheek! Naast de leukste voorleesboeken hebben we hier ook een vertelhoek met poppenkast en lekkere banken en kussens om even helemaal weg te dromen.

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Beweegruimtes

  Kinderen bewegen graag en veel, want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook dagelijks buiten of in onze speciale beweegruimtes met allerlei uitdagende materialen. Zo kan iedereen altijd even zijn energie kwijt.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Kindergarden De Enk is een fijne en betrouwbare kinderopvang! De leidsters zijn betrokken en professioneel. Het is mooi om te zien hoe blij mijn dochter binnenloopt. Het brengen gaat met een glimlach en het ophalen gaat soms moeizaam omdat zij niet naar huis wil. In de ochtend krijgen de kindjes vers fruit, tussen de middag een vers bereidde warme lunch en in de namiddag een gezond tussendoortje! Ik raad Kindergarden voor 100% aan aan andere ouders.

Jerome Tel
Vader van Tira (2 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,93

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Het geeft mij voldoening dat ik de kinderen kennis kan laten maken met verschillende smaken en wanneer de kinderen me dan vertellen dat ze lekker hebben gegeten, is dat het mooiste compliment dat ik kan krijgen voor mijn werk.

Judith
Huishoudelijk medewerker

Als Pedagogisch expert geniet ik er van om samen met ons team te werken aan een sterk pedagogisch klimaat waarin de kinderen zich op een veilige manier kunnen ontwikkelen.

Tessa
Pedagogisch expert

Kindergarden omschrijf ik als een warm bad voor kinderen, ouders én medewerkers. Alles is doordacht en dat geeft mij en mijn collega's alle handvatten om écht bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van het individuele kind. Het zit 'm in alles.

Lieke
Pedagogisch medewerker 

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Arnhem

Kindergarden De Enk

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Sanne de Vries, vestigingsmanager van Kindergarden De Enk Arnhem.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Sanne de Vries
Vestigingsmanager Kindergarden De Enk Arnhem

Andere Kindergarden vestigingen in de buurt van De Enk

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?