Arnhem

Kindergarden Elderveld

 • Burgemeester Matsersingel 200
  6843 NZ Arnhem

Hallo, ik ben Elvira van de Kuit, vestigingsmanager van Kindergarden Elderveld Arnhem. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Welkom op onze kleine, gemoedelijke vestiging! Alles is hier gelijkvloers en alle groepen zijn met elkaar verbonden, de verschoonruimte ertussen zorgt voor veel gezellig contact. Op de babygroep volgen we het ritme van jouw kindje en kijken wat het nodig heeft. Ligt het nog te slapen terwijl we aan tafel gaan? Dan eet het later. Het voedingsmoment is bij ons echt een moment van aandacht en gebeurt altijd op schoot.

Op de dreumes- en peutergroepen creëren we veel ruimte voor zelfredzaamheid: tafeldekken, naar de wc gaan, alles wat de kinderen zelf kunnen mogen ze ook doen. Activiteiten gedurende dag bieden we zoveel mogelijk aan op leeftijd. De ochtend delen we bijvoorbeeld in tweeën, zodat de drieplussers ook een kringmoment hebben waarin we echt stil kunnen staan bij onderwerpen die hen voorbereiden op de basisschool.

We hebben een grote, groene tuin met veel bomen en schaduw. Je vindt ons vaak buiten, ook al omdat alles gelijkvloers is en we dus zo buiten staan. Staptegels, halve autobanden, zandbak, paadjes en over een bult heen fietsen… heerlijk!

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Elderveld

 • Muziekles

  Ook geven we muziekles aan de kinderen. Naast de peuters en dreumesen, juist ook aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Ontdektuin

  Onze ruime en groene tuin (en door de hoge bomen erg schaduwrijk) nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Van de staptegels tot het autobanden parcour en de grote zandbak, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Slaaptheater

  Bij de dreumes en peuters willen we graag hun zelfstandigheid vergroten. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater, ieder op een vaste plek op een eigen matrasje. En als ze wakker zijn moedigen we ze juist aan zich zelf aan te kleden.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Kindergarden Elderveld onderscheidt zich van ieder ander kinderdagverblijf in de buurt. De rustige en huiselijke uitstraling, keuze voor natuurlijke materialen in niet te grote hoeveelheden aangeboden, verse warme maaltijd tussen de middag, maar bovenal leidsters die met veel toewijding voor de kinderen zorgen. Ik ben blij dat we voor Kindergarden gekozen hebben en ik haal dan ook altijd een vrolijke en ontspannen dochter op aan het einde van de dag.

Ireen Bootsman
Moeder van Sara (3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,05

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Het is belangrijk dat kinderen opgroeien in een veilige speel- en leeromgeving, waarbij ze alle ruimte krijgen om te ontdekken en zo te kunnen ontwikkelen. Kinderen komen tot ontwikkeling waar ze zich veilig en vertrouwd voelen. Ik vind het geweldig om als pedagogisch expert op de groep te werken en daarnaast ook samen met de vestigingsmanager verantwoordelijk te zijn voor de pedagogische kwaliteit van de vestiging.

Nurseli
Pedagogisch Expert

Dit werk gaat mij elke dag aan het HEART! Een sfeer van verbondenheid op de groep en in het team creëren is het allerleukste van mijn werk. Het werken op de groep en daarnaast het ondersteunen van de vestigingsmanager, maakt mijn werk heel afwisselend en uitdagend.

Chanise
Adjunct Vestigingsmanager 

Dat ik in mijn werk bij Kindergarden ieder kind als individu mag zien en de ontwikkeling van kinderen van zo dichtbij mag meemaken, vind ik zo bijzonder. De emoties van kinderen mogen er hier echt zijn. Als een ouder zegt “bij jou is mijn kind in goede handen”, maakt mijn hart een sprongetje.

Masoumeh
Pedagogisch medewerker 

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Arnhem

Kindergarden Elderveld

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Elvira van de Kuit, vestigingsmanager van Kindergarden Elderveld Arnhem.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Elvira van de Kuit
Vestigingsmanager Kindergarden Elderveld Arnhem

Andere Kindergarden vestigingen in de buurt van Elderveld

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?