Den Haag

Kindergarden Appelgaard

 • Bosbesstraat 20
  2564 PB Den Haag

Hallo, ik ben Kim Bakker, vestigingsmanager van Kindergarden Appelgaard Den Haag.

Welkom in ons lichte en levendige kinderdagverblijf! De centrale hal nodigt uit om gezellig even samen te komen met andere ouders, er staat altijd een coffee to go voor je klaar. Net als in de Scandinavische landen mag je baby hier buitenslapen, uiteraard in overleg met jou. We hebben daar een speciaal protocol ‘Buitenslapen’ voor én een fijne, groene omgeving natuurlijk.

Bij onze dreumesen en peuters leggen we vaak de nadruk op ‘het zelf doen’. Daarom krijgen ze in het slaaptheater allemaal een eigen matrasje op een vaste plek in de ruimte. Ook onze twee buitenruimtes – tuin en dakterras – zijn zo ingericht dat ze de kinderen aanmoedigen om zelf te gaan ontdekken en verkennen. We hebben een voelpad, een modderkeuken, een klimwigwam en een parcours dat goed is voor de motorische ontwikkeling.

Je vindt ons tegenover de speeltuin, in een kinderrijke buurt. De Oude Haagweg is om de hoek, daardoor zijn we makkelijk bereikbaar met het OV, maar je kunt ook voor de deur parkeren.

Bijzonder bij Kindergarden Appelgaard

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Buiten slapen

  Net als in Scandinavische landen slapen er ook kinderen buiten: heel gezond! Buiten slapen heeft veel voordelen: bijvoorbeeld minder last van verkoudheid en kinderen slapen rustiger, dieper en langer

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
2-4 jaar

Review van een ouder

Kindergarden Appelgaard is een fijn kinderdagverblijf, waar mijn dochter met veel plezier heen gaat. Het is een mooie locatie met lichte ruimtes, een ruime tuin, lieve medewerkers en veel duurzaam speelgoed. Grote voordeel is dat de kinderen als lunch een gezonde warme maaltijd krijgen en tussendoor gezonde snacks. Ik kan Kindergarden Appelgaard aan iedereen aanraden.

Fenna van der Boom
Moeder van Milou (2 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,38

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Bij Kindergarden Appelgaard heb ik de ruimte om leuke, leerrijke en grappige activiteiten aan te bieden. De kinderen hebben thuis altijd wat te vertellen.

Mike
Pedagogisch medewerker

Aandacht en liefde zijn één van de belangrijkste dingen wat je de kinderen kan geven. Je wilt ze laten voelen dat ze gezien worden. Bij Kindergarden gebeurt dat. En de liefde die je geeft, krijg je ook zeker terug.

Rubaina
Pedagogisch medewerker

Elk kind heeft een andere opgroeivraag, elke ouder een andere opvoedkundige vraag en beiden willen genoeg aandacht en tijd. Bij Kindergarden maken we die tijd en helpen we graag om samen alle kinderen mee te geven wat ze nodig hebben om als ze de leeftijd van 4 te hebben bereikt klaar te zijn voor de basisschool.

Anne-Margreet
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Den Haag

Kindergarden Appelgaard

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Kim Bakker, vestigingsmanager van Kindergarden Appelgaard Den Haag.

Kim Bakker
Vestigingsmanager Kindergarden Appelgaard Den Haag

Wat maakt Kindergarden zo uniek