Den Haag

Kindergarden Eisenhowerlaan

 • Eisenhowerlaan 122
  2517 KM Den Haag

Hallo, ik ben Manon van Rossum, vestigingsmanager van Kindergarden Eisenhowerlaan Den Haag. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Na een rondleiding door ons mooie, statige pand zijn (aanstaande) ouders unaniem: wat is het hier knus, kleinschalig en overzichtelijk! Die fijne sfeer ons kinderdagverblijf komt natuurlijk ook door onze pedagogisch medewerkers. Zij zorgen er op de vier groepen voor dat ieder kindje liefdevolle aandacht krijgt.

Wist je dat kinderen buiten op een andere manier spelen en leren? Ze hebben er meer vrijheid en ervaren meer zelfstandigheid. Alle elementen uit onze stadstuin dragen daar aan bij: van zandbak en buitenkeuken tot fietsparcours en autobanden. De kinderen helpen ook graag bij de verzorging van onze moestuin. De allerkleinsten hebben een eigen babytuin, zodat ze veilig van de buitenlucht kunnen genieten. Je vindt onze vestiging in het Statenkwartier, de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan ligt om de hoek.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Eisenhowerlaan

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters bieden we aan de oudste peuter peuterplusactiviteiten aan. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

 • Speel- en ontspanhoekjes

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons leeshoekje, de grote speelmat met onder andere zwart-wit spelmaterialen of onze spiegel met voeltegels.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

1 Babygroep
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Wat een fijn kinderdagverblijf is Kindergarden Eisenhowerlaan! Het kind staat centraal en de juffen zijn zorgzaam en lief voor de kinderen. Onze zoon gaat er met een grote lach heen en heeft diezelfde lach ook als ik hem weer ophaal. Hij krijgt in de middag een warme maaltijd (zoveel mogelijk biologisch) en diverse gezonde snacks tussendoor. De kinderen kunnen (als het weer het toelaat) lekker buitenspelen. Er wordt met ze getekend, geknutseld en ook veel gezongen en gedanst. Via de ouderapp krijg ik ook in real time leuke foto’s toegestuurd.

Shannon Knibbe
Moeder van Milan (3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,02

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden


Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Door een kind het gevoel te geven dat het mag zijn wie het is en dat het er toe doet wat hij wil, krijgt hij het gevoel dat de pedagogisch medewerker vertrouwen heeft in hem en dat draagt bij aan het vertrouwen dat hij in zichzelf heeft waardoor een kind weer verdere stappen durft te zetten.

Lisa
Pedagogisch expert

Kindergarden betekent voor mij een belangrijke rol mogen spelen in het jonge leventje van een kind en dat van zijn/haar ouders. Het gevoel dat ouders het vertrouwen aan je geven om te zorgen voor hun kostbaarste bezit, dat is echt geweldig!

Lisanne
Pedagogisch medewerker - Peutergroep

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Den Haag

Kindergarden Eisenhowerlaan

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Manon van Rossum, vestigingsmanager van Kindergarden Eisenhowerlaan Den Haag.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Manon van Rossum
Kindergarden Eisenhowerlaan Den Haag

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?