Den Haag

Kindergarden Eisenhowerlaan

 • Eisenhowerlaan 122
  2517 KM Den Haag

Hallo, ik ben Jessica Weijers, vestigingsmanager van Kindergarden Eisenhowerlaan Den Haag.

Na een rondleiding door ons mooie, statige pand zijn (aanstaande) ouders unaniem: wat is het hier knus, kleinschalig en overzichtelijk! Die fijne sfeer ons kinderdagverblijf komt natuurlijk ook door onze pedagogisch medewerkers. Zij zorgen er op de vier groepen voor dat ieder kindje liefdevolle aandacht krijgt.

De peuters bieden we met Benny’s Playground Engelse les aan. Zo hebben we elke dag een kringmomentje in de ochtend met Benny, de handpop. Aan de hand van een thema volgen we dan een lesje.

Wist je dat kinderen buiten op een andere manier spelen en leren? Ze hebben er meer vrijheid en ervaren meer zelfstandigheid. Alle elementen uit onze stadstuin dragen daar aan bij: van zandbak en buitenkeuken tot fietsparcours en autobanden. De kinderen helpen ook graag bij de verzorging van onze moestuin. De allerkleinsten hebben een eigen babytuin, zodat ze veilig van de buitenlucht kunnen genieten. Je vindt onze vestiging in het Statenkwartier, de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan ligt om de hoek.

Bijzonder bij Kindergarden Eisenhowerlaan

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters bieden we aan de oudste peuter peuterplusactiviteiten aan. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

 • Speel- en ontspanhoekjes

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons leeshoekje, de grote speelmat met onder andere zwart-wit spelmaterialen of onze spiegel met voeltegels.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

1 Babygroep
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Wat een fijn kinderdagverblijf is Kindergarden Eisenhowerlaan! Het kind staat centraal en de juffen zijn zorgzaam en lief voor de kinderen. Onze zoon gaat er met een grote lach heen en heeft diezelfde lach ook als ik hem weer ophaal. Hij krijgt in de middag een warme maaltijd (zoveel mogelijk biologisch) en diverse gezonde snacks tussendoor. De kinderen kunnen (als het weer het toelaat) lekker buitenspelen. Er wordt met ze getekend, geknutseld en ook veel gezongen en gedanst. Via de ouderapp krijg ik ook in real time leuke foto’s toegestuurd.

Shannon Knibbe
Moeder van Milan (3 jaar)

Tarieven 2022

Prijs per uur: € 9,98

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Alle merken spenen, flessen en slaapzakjes. We volgen de wens van de ouder.

Openingstijden


Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Naast de ontwikkeling van de kinderen vind ik het samen plezier maken en een veilige plek bieden een belangrijk onderdeel van mijn werk.

Kim
Pedagogisch medewerker - Peutergroep

Door een kind het gevoel te geven dat het mag zijn wie het is en dat het er toe doet wat hij wil, krijgt hij het gevoel dat de pedagogisch medewerker vertrouwen heeft in hem en dat draagt bij aan het vertrouwen dat hij in zichzelf heeft waardoor een kind weer verdere stappen durft te zetten.

Lisa
Pedagogisch expert

‘Kindergarden betekent voor mij een belangrijke rol mogen spelen in het jonge leventje van een kind en dat van zijn/haar ouders. Het gevoel dat ouders het vertrouwen aan je geven om te zorgen voor hun kostbaarste bezit, dat is echt geweldig!

Lisanne
Pedagogisch medewerker - Babygroep

Veelgestelde vragen

Foto's

Den Haag

Kindergarden Eisenhowerlaan

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Jessica Weijers, vestigingsmanager van Kindergarden Eisenhowerlaan Den Haag.

Jessica Weijers
Kindergarden Eisenhouwerlaan Den Haag

Wat maakt Kindergarden zo uniek