Den Haag

Kindergarden Bezuidenhoutseweg

 • Bezuidenhoutseweg 92-94
  2594 AX Den Haag

Hallo, ik ben Giulia Castens, vestigingsmanager van Kindergarden Bezuidenhoutseweg Den Haag.

Ons kinderdagverblijf aan de bekende Bezuidenhoutse weg ligt in een groene, bosrijke omgeving, de achtertuin grenst zelfs aan het Haagse Bos. Op onze kleinschalige vestiging draait alles om de zorg, aandacht en ontwikkeling van jouw kindje. Om te beginnen op de babygroep waar we bijvoorbeeld de taalontwikkeling stimuleren door samen een boekje te lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen. Wist je dat kinderen die als baby al zijn voorgelezen, later beter zijn in taal?

Alles aan onze inrichting nodigt uit om op onderzoek uit te gaan en draagt zo bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Daarom hebben we bijna alle meubilair op kindhoogte, zodat ze zelf alles kunnen pakken. De kinderen die naar de basisschool gaan bieden we peuterplusactiviteiten aan om hen zo goed mogelijk voor te bereiden. In Benny’s playground laten we de peuters in een kringgesprek kennis maken met de Engelse taal.

We hebben een fijne, grote tuin met dito zandbak. Onze vestiging zit dichtbij het Centraal Station en je rijdt in een wip vanaf de A4 de straat in. Er is bovendien genoeg parkeerplek om je kind te brengen of op te halen.

Bijzonder bij Kindergarden Bezuidenhoutseweg

 • Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpop Benny.

 • Grote ontdektuin

  Onze grote tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en in onze grote zandbak.

 • Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar

Wij zijn erg tevreden over Kindergarden Bezuidenhoutseweg. Het personeel is erg vriendelijk en attent. Ons zoontje gaat er iedere keer weer met veel plezier heen en we halen hem vrolijk op. Je wordt gedurende dag goed op de hoogte gehouden via de app. De tuin grenst aan het prachtige Haagse Bos, wat een natuur! De ruimtes in het kinderdagverblijf zijn ook ruim en licht. En tot slot: de verse warme lunch en gezonde snacks tussendoor.

Edo Krouwel
Vader van Max (3 jaar)

Tarieven 2022

Prijs per uur: € 9,66

Warme lunch

Vers en warm bereidde lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Alle merken spenen, flessen en slaapzakjes. We volgen de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Wanneer ik op de groep kom, word ik weer overspoeld met alle lieve en blije gezichtjes! Zoveel liefde en vreugde is niet te beschrijven wat je dan van de kindjes krijgt! De kindjes stimuleren en zien hoe ze vorderen in hun ontwikkeling is het allermooiste van mijn werk!

Felicia
Pedagogisch medewerker

Met het hele team waarborgen we de pedagogische kwaliteit op de locatie. In mijn rol als Pedagogisch Expert voel ik me waardevol, omdat ik collega’s en ouders ondersteun bij vragen op pedagogisch gebied. Een veelzijdige functie met veel afwisseling waarin ik mezelf verder wil ontwikkelen.

Linda
Pedagogisch expert

Het leuke van werken met kinderen is dat geen dag hetzelfde is. Als pedagogisch medewerker ben je betrokken bij elke stap in de ontwikkeling van het kind. Een reis waarin we samen elke dag leren en ontdekken. Fantastisch om de kinderen te zien opgroeien en daar betrokken bij te zijn.

Lisette
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen

Foto's

Den Haag

Kindergarden Bezuidenhoutseweg

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Giulia Castens, vestigingsmanager van Kindergarden Bezuidenhoutseweg Den Haag.

Giulia Castens
Vestigingsmanager Kindergarden Bezuidenhoutseweg Den Haag

Wat maakt Kindergarden zo uniek