Den Haag

Kindergarden Bezuidenhoutseweg

 • Bezuidenhoutseweg 92-94
  2594 AX Den Haag

Hallo, ik ben Linda Hersbach, vestigingsmanager van Kindergarden Bezuidenhoutseweg Den Haag.

Ons kinderdagverblijf aan de bekende Bezuidenhoutse weg ligt in een groene, bosrijke omgeving, de achtertuin grenst zelfs aan het Haagse Bos. Op onze kleinschalige vestiging draait alles om de zorg, aandacht en ontwikkeling van jouw kindje. Om te beginnen op de babygroep waar we bijvoorbeeld de taalontwikkeling stimuleren door samen een boekje te lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen. Wist je dat kinderen die als baby al zijn voorgelezen, later beter zijn in taal?

Alles aan onze inrichting nodigt uit om op onderzoek uit te gaan en draagt zo bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Daarom hebben we bijna alle meubilair op kindhoogte, zodat ze zelf alles kunnen pakken. De kinderen die naar de basisschool gaan bieden we peuterplusactiviteiten aan om hen zo goed mogelijk voor te bereiden. In Benny’s playground laten we de peuters in een kringgesprek kennis maken met de Engelse taal.

We hebben een fijne, grote tuin met dito zandbak. Onze vestiging zit dichtbij het Centraal Station en je rijdt in een wip vanaf de A4 de straat in. Er is bovendien genoeg parkeerplek om je kind te brengen of op te halen.

Bijzonder bij Kindergarden Bezuidenhoutseweg

 • Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier bieden we andere knutselmaterialen aan dan op de groep, zoals magisch zand.

 • Grote ontdektuin

  Onze grote tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en in onze grote zandbak.

 • Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar

Review van een ouder

Wij zijn erg tevreden over Kindergarden Bezuidenhoutseweg. Het personeel is erg vriendelijk en attent. Ons zoontje gaat er iedere keer weer met veel plezier heen en we halen hem vrolijk op. Je wordt gedurende dag goed op de hoogte gehouden via de app. De tuin grenst aan het prachtige Haagse Bos, wat een natuur! De ruimtes in het kinderdagverblijf zijn ook ruim en licht. En tot slot: de verse warme lunch en gezonde snacks tussendoor.

Edo Krouwel
Vader van Max (3 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,72

Warme lunch

Vers en warm bereidde lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Omringd door fijne collega's en lieve kinderen, ga ik elke dag met plezier naar mijn werkplek. Ik zorg graag voor een verse maaltijd en een schone omgeving. Maar het mooiste blijft toch wel de lieve kindjes die ik elke dag weer mag zien groeien in hun ontwikkeling.

Priscilla
Huishoudelijk medewerker

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Den Haag

Kindergarden Bezuidenhoutseweg

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Linda Hersbach, vestigingsmanager van Kindergarden Bezuidenhoutseweg Den Haag.

Linda Hersbach
Vestigingsmanager Kindergarden Bezuidenhoutseweg Den Haag

Wat maakt Kindergarden zo uniek