Den Haag

Kindergarden Kasteel de Binckhorst

  • Binckhorstlaan 149
    2516 BA Den Haag

Hallo, ik ben Jessica Weijers, vestigingsmanager van Kindergarden kasteel de Binckhorst Den Haag.

Een unieke locatie! Een eeuwen oud kasteeltje in een wijk die volop in ontwikkeling is. In Kasteel de Binckhorst is ons kinderdagverblijf én een kleinschalige BSO gevestigd. Dit geweldige pand maakt iedereen blij, ook de allerkleinsten. De meeste babygroepen hebben bijvoorbeeld een eigen aangrenzende babytuin waar je kindje in een afgeschermd gedeelte veilig van de buitenlucht kan genieten. Prettig toch? 

En met de dreumesen en peuters gaan we dagelijks naar buiten in onze eigen ontdektuin. Hier spelen de ze naar hartenlust. Ze oefenen hun evenwicht op het balanspad en de zand-watertafel houdt het nooit droog. En ook de kleinere kinderen kunnen rustig in een apart deel van onze tuin spelen in de grote zandbak of zich verstoppen in het bamboebos, zonder dat zij gestoord worden door de oudere kinderen.  

Ook hebben we een peuterplusgroep. Hier bereiden we de peuters goed voor op de basisschool: want hier staat zelf doen en zelfstandigheid namelijk centraal.

Je vindt ons midden in de nieuwe woonwijk Binckhorst, niet zover van de A12 oprit. Deze locatie ligt erg centraal voor ouders uit o.a. Voorburg, Leidschendam en Oud Rijswijk.  

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Review van een ouder

Helemaal erg blij met Kindergarden! Onze dochter is er 10 weken en we laten haar met een gerust hart achter. Iedereen is ontzettend aardig voor de kinderen, en dat waarderen we enorm. Boeiende activiteiten resulteren in prachtige kunstwerken. De locatie is schitterend, met verse snacks en uitstekende communicatie. Als je nog op zoek bent naar kinderopvang in Den Haag Binckhorst, gewoon doen!

Uiterst tevreden! Beide kinderen genieten van de opvang. Het personeel is ontzettend behulpzaam, en de locatie is onberispelijk schoon en prachtig van binnen en buiten. Het gebied Binckhorst wordt zelfs nog mooier.

Jerome
Father of Jamie (2 years)

Tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,02

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Den Haag

Kindergarden Kasteel de Binckhorst

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Jessica Weijers, vestigingsmanager van Kindergarden kasteel de Binckhorst Den Haag.

Jessica Weijers
Kindergarden kasteel de Binckhorst Den Haag

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?