Hoofddorp

Kindergarden Julianalaan

 • Julianalaan 46
  2132 DR Hoofddorp

Hallo, ik ben Carolien Verwoest, vestigingsmanager van Kindergarden Julianalaan Hoofddorp.

Alle groepen in ons monumentale kinderdagverblijf zijn lekker ruim opgezet. Dat geeft overzicht en rust. De grote ramen en openslaande deuren naar de tuin zorgen daarbij voor veel licht en een fijne sfeer. Door deze fijne sfeer komen onze speel- en ontdekhoeken goed tot hun recht. Het zwart-wit hoekje bijvoorbeeld: dat hebben we speciaal voor de jongste baby’s ingericht, omdat zij het contrast tussen zwart en wit de eerste maanden het beste zien.

Praten in de kring, dansen, voorlezen en natuurlijk knutselen. De dreumesen en peuters krijgen bij ons alle ruimte voor vrije expressie. Zo ontdekken ze spelenderwijs verschillende materialen: van veertjes en gekleurd papier tot de bladeren die we in onze tuin vinden.

Kinderen hebben buiten meer vrijheid en ervaren meer zelfstandigheid. Onze nieuw aangelegde, schaduwrijke tuin is daar dan ook helemaal op afgestemd. Ze kunnen er fietsen, klimmen, gezellig samen komen of zich verstoppen in de bamboebosjes. De baby’s genieten veilig van de buitenlucht in een eigen afgeschermd gedeelte.

Onze vestiging ligt in een rustige woonwijk (vlakbij het centrum), goed bereikbaar en heeft goede parkeergelegenheid.

Bijzonder bij Kindergarden Julianalaan

 • Dreumes- en peuterdans

  Bewegen is belangrijk. Daarom krijgen de dreumesen en peuters wekelijks dansles van onze dansdocent. De kinderen vinden het namelijk heerlijk om bewegingen na te bootsen en daarbij ontdekken ze gelijk wat hun lichaam allemaal kan.

 • Ontdektuin

  Onze ruime, schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, de bamboe-verstopbosjes en het speelse parcours om overheen te fietsen of klauteren.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze dochter gaat al 2,5 jaar van Kindergarden Julianalaan. De leidsters zijn zorgzaam en erg lief voor onze dochter. Ze heeft het er erg naar haar zin. De locatie ziet er verzorgd en netjes uit. De speeltuin voor de kinderen is heel mooi aangelegd! Dagelijks een verse warme lunch is ook een pluspunt!

Christel van der Bij
Moeder van Emma (2 jaar)

Tarieven 2022

Prijs per uur: € 9,64

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Alle merken spenen, flessen en slaapzakjes. We volgen de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

We kijken dagelijks naar welke activiteiten er aansluiten bij de behoeften van het kind. Naast buiten spelen ga ik graag muziek maken, yoga of dansen met de peuters. Ik maak graag kennis met nieuwe ouders tijdens een rondleiding door ons mooie pand aan de Julianalaan!

Denise
Adjunct vestigingsmanager

Binnen mijn functie als Preventie Coach staan de hygiëne en veiligheid op nummer één. Samen met mijn collega's werk ik aan een veilige leer- en ontwikkelingsomgeving voor de kinderen.

Lisanne
Preventie coach

Het mooiste van mijn werk als pedagogisch medewerker is dat ouders hun meest kostbare bezit aan mij toevertrouwen en ik deel uit mag maken van elke mijlpaal in de ontwikkeling van een baby.

Petra
Pedagogisch medewerker - Babygroep

Veelgestelde vragen

Foto's

Hoofddorp

Kindergarden Julianalaan

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Carolien Verwoest, vestigingsmanager van Kindergarden Julianalaan Hoofddorp.

Carolien Verwoest
Vestigingsmanager Kindergarden Julianalaan Hoofddorp

Wat maakt Kindergarden zo uniek