Hoofddorp

Kindergarden Julianalaan

 • Julianalaan 46
  2132 DT Hoofddorp

Hallo, ik ben Merel van Duijn, vestigingsmanager van Kindergarden Julianalaan Hoofddorp. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Alle groepen in ons monumentale kinderdagverblijf zijn lekker ruim opgezet. Dat geeft overzicht en rust. De grote ramen en openslaande deuren naar de tuin zorgen daarbij voor veel licht en een fijne sfeer. Door deze fijne sfeer komen onze speel- en ontdekhoeken goed tot hun recht. Het zwart-wit hoekje bijvoorbeeld: dat hebben we speciaal voor de jongste baby’s ingericht, omdat zij het contrast tussen zwart en wit de eerste maanden het beste zien.

Praten in de kring, dansen, voorlezen en natuurlijk knutselen. De dreumesen en peuters krijgen bij ons alle ruimte voor vrije expressie. Zo ontdekken ze spelenderwijs verschillende materialen: van veertjes en gekleurd papier tot de bladeren die we in onze tuin vinden.

Kinderen hebben buiten meer vrijheid en ervaren meer zelfstandigheid. Onze nieuw aangelegde, schaduwrijke tuin is daar dan ook helemaal op afgestemd. Ze kunnen er fietsen, klimmen, gezellig samen komen of zich verstoppen in de bamboebosjes. De baby’s genieten veilig van de buitenlucht in een eigen afgeschermd gedeelte.

Onze vestiging ligt in een rustige woonwijk (vlakbij het centrum), goed bereikbaar en heeft goede parkeergelegenheid.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Julianalaan

 • Dreumes- en peuterdans

  Bewegen is belangrijk. Daarom krijgen de dreumesen en peuters wekelijks dansles van onze dansdocent. De kinderen vinden het namelijk heerlijk om bewegingen na te bootsen en daarbij ontdekken ze gelijk wat hun lichaam allemaal kan.

 • Ontdektuin

  Onze ruime, schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, de bamboe-verstopbosjes en het speelse parcours om overheen te fietsen of klauteren.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Onze dochter gaat al 2,5 jaar van Kindergarden Julianalaan. De leidsters zijn zorgzaam en erg lief voor onze dochter. Ze heeft het er erg naar haar zin. De locatie ziet er verzorgd en netjes uit. De speeltuin voor de kinderen is heel mooi aangelegd! Dagelijks een verse warme lunch is ook een pluspunt!

Christel van der Bij
Moeder van Emma (2 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,61

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Wat mijn werk als pedagogisch medewerker zo leuk maakt, is om de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling en daar een steentje aan bij te mogen dragen. Ik probeer, samen met mijn collega’s, een veilige omgeving te bieden zodat ieder kind zich op zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Verder vind ik het leuk om boekjes te lezen, buiten te spelen en creatief bezig te zijn met de kinderen. Wanneer kinderen trots naar je toe komen met een glimlach op hun gezicht of ze geven je spontaan een knuffel, dan weet je waar je het voor doet.

Yvonne
Pedagogisch medewerker

Binnen mijn functie als Preventie Coach staan de hygiëne en veiligheid op nummer één. Samen met mijn collega's werk ik aan een veilige leer- en ontwikkelingsomgeving voor de kinderen.

Lisanne
Preventie coach

Ik vind het fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen en de kinderen te zien opgroeien. Wat ik ook leuk vind aan mijn werk is dat geen enkele dag hetzelfde is.

Chavelly
Pedagogisch medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Hoofddorp

Kindergarden Julianalaan

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Merel van Duijn, vestigingsmanager van Kindergarden Julianalaan Hoofddorp.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Merel van Duijn
Vestigingsmanager Kindergarden Julianalaan Hoofddorp

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?