Nieuw-Vennep

Kindergarden Helsinkilaan

  • Helsinkilaan 2
    2152 KG Nieuw-Vennep

Hallo, ik ben Jerney Mets, vestigingsmanager van Kindergarden Helsinkilaan Nieuw-Vennep. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

We doen er alles aan om jouw kindje een tweede thuis te bieden op ons kinderdagverblijf. Dat begint met de liefdevolle aandacht en verzorging van onze pedagogisch medewerkers. Natuurlijk dagen zij je kindje uit om op ontdekking te gaan. In ons tijdelijk onderkomen zorgen onze grote, frisse en lichte ruimtes aan beide zijde van de locatie voor een huiselijke sfeer. Kom vooral eens een kijkje nemen!

De allerkleinsten (0 tot 4 jaar) slapen en spelen in een aparte vleugel van het gebouw. Zo kunnen zij zich in een veilige omgeving, in eigen tempo ontwikkelen. Buiten vind je een uitgestrekte tuin, geheel omheind, waar je kind fijn alle energie kwijt kan. Voor de allerkleinste hebben we een aparte babytuin, aangrenzend aan de groepen onder schaduwrijke bomen.

Onze vestiging is nabij scholen en diverse sportactiviteiten gelegen, zoals het zwembad. Er zijn de komende jaren bouwplannen voor een nieuwbouw vestiging in Nieuw-Vennep. We geven je hier, zodra mogelijk, meer informatie over.


Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Helsinkilaan

  • Friends call me Jim

    Twee keer per week bewegen de dreumesen en peuters lekker in onze gymzaal 2.0; voorzien van o.a. lichtprojecties, een beamer en echt uitdagende materialen. Op basis van magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

  • Slaaptheater

    Bij de dreumes en peuters vergroten we graag hun zelfstandigheid. Zo slapen de peuters (die nog slapen) in ons slaaptheater, ieder op een vaste plek op een eigen matrasje. En als ze wakker zijn? Dan moedigen we ze aan zich zelf aan te kleden.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,82

Gezonde lunch

Verse en gezonde lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Nieuw-Vennep

Kindergarden Helsinkilaan

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Jerney Mets, vestigingsmanager van Kindergarden Helsinkilaan Nieuw-Vennep.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Jerney Mets
Vestigingsmanager Kindergarden Helsinkilaan Nieuw-Vennep

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?