Oegstgeest

Kindergarden Rhijngeesterstraatweg

 • Rhijngeesterstraatweg 40g
  2341 BV Oegstgeest

Hallo, ik ben Suzanne Hilhorst-Melchers, vestigingsmanager van Kindergarden Rhijngeesterstraatweg Oegstgeest.

Welkom op ons rustig gelegen en knusse kinderdagverblijf. Je krijgt meteen een (t)huisgevoel. Ons hechte team kent alle kinderen en ouders, en de kinderen kennen ook alle medewerkers. Op de babygroep volgen we het ritme van jouw kindje en kijken we wat het nodig heeft. Ligt het nog te slapen terwijl we aan tafel gaan? Dan eet het later. Het voedingsmoment is bij ons echt een moment van aandacht en gebeurt altijd op schoot.

Peuters ontdekken heel actief de wereld om hen heen. Dat zien we dagelijks op én onder onze vide waar avontuurlijke fantasiespellen ontstaan. Soms splitsen we de peutergroep op. De ene helft gaat buiten rennen en ravotten, en met de andere gaan we knutselen. Het doel van het laatste is ontdekkend leren. We bieden uiteenlopende materialen aan en kijken hoe kinderen zelf hiermee aan de slag gaan.

In een afgezet stukje babytuin kunnen de allerkleinsten in alle rust veilig van de buitenlucht genieten en vrij bewegen. De oudere kinderen verstoppen zich intussen in het kiekeboebos, fietsen over het parcours, of spelen in de zandbak of buitenkeuken. De groene tuin van dit voormalige klooster is groot genoeg om alle drie de groepen tegelijk buiten te laten spelen.

Woon je in Leiden? Dan is onze vestiging ook goed aan te rijden. Het LUMC ligt op tien minuten afstand.

Bijzonder bij Kindergarden Rhijngeesterstraatweg

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en de buitenkeuken.

 • Peutergym

  Peuters bewegen graag, want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook dagelijks ('s ochtends) met ze tijdens onze peutergym. Aan de hand van een verhaal laten we de kinderen bewegen en dagen ze ook uit om zelf dingen in te brengen.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

1 Babygroep
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar

Allebei mijn dochters hebben met veel plezier drie dagen per week doorgebracht bij de professionele en vriendelijke juffies van Kindergarden Oegstgeest. 's Middags krijgen zij een gezonde en gevarieerde (biologische) maaltijd en er worden leuke spellejes gespeeld die bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Al met al ben ik heel erg tevreden en zou ik Kindergarden aan iedereen aanraden.

Mitchel Hogenbos
Vader van Emma en Yara (4 en 5 jaar)

Tarieven 2022

Prijs per uur: € 9,37

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Alle merken spenen, flessen en slaapzakjes. We volgen de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Als collega’s in een klein team kennen we elkaar goed. We vullen elkaar aan waar nodig en staan altijd voor elkaar klaar. Samen zorgen we ervoor dat alle kinderen elke dag opnieuw een heerlijke dag beleven.

Marika
Pedagogisch medewerker - Dreumesgroep

Een vaste dagindeling zorgt voor structuur en duidelijkheid, die voorspelbaarheid is van groot belang voor het ontwikkelen van zelfvertrouwen. De kinderen weten waar ze aan toe zijn, dat maakt dat ze zich veilig en vertrouwd voelen. Daarbij is elk kind uniek, we kijken naar de individuele behoefte en spelen hier op in. 

Marjon
Adjunct vestigingsmanager

Veelgestelde vragen

Foto's

Oegstgeest

Kindergarden Rhijngeesterstraatweg

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Suzanne Hilhorst-Melchers, vestigingsmanager van Kindergarden Rhijngeesterstraatweg Oegstgeest.

Suzanne Hilhorst-Melchers
Vestigingsmanager Kindergarden Rhijngeesterstraatweg Oegstgeest

Andere Kindergarden vestigingen in de buurt van Rhijngeesterstraatweg

Wat maakt Kindergarden zo uniek