Oegstgeest

Kindergarden Rhijngeesterstraatweg

 • Rhijngeesterstraatweg 40g
  2341 BV Oegstgeest

Hallo, ik ben Marloes van Ingen Schenau, vestigingsmanager van Kindergarden Rhijngeesterstraatweg Oegstgeest. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Welkom op ons rustig gelegen en knusse kinderdagverblijf. Je krijgt meteen een (t)huisgevoel. Ons hechte team kent alle kinderen en ouders, en de kinderen kennen ook alle medewerkers. Op de babygroep volgen we het ritme van jouw kindje en kijken we wat het nodig heeft. Ligt het nog te slapen terwijl we aan tafel gaan? Dan eet het later. Het voedingsmoment is bij ons echt een moment van aandacht en gebeurt altijd op schoot.

Peuters ontdekken heel actief de wereld om hen heen. Dat zien we dagelijks op én onder onze vide waar avontuurlijke fantasiespellen ontstaan. Soms splitsen we de peutergroep op. De ene helft gaat buiten rennen en ravotten, en met de andere gaan we knutselen. Het doel van het laatste is ontdekkend leren. We bieden uiteenlopende materialen aan en kijken hoe kinderen zelf hiermee aan de slag gaan.

In een afgezet stukje babytuin kunnen de allerkleinsten in alle rust veilig van de buitenlucht genieten en vrij bewegen. De oudere kinderen verstoppen zich intussen in het kiekeboebos, fietsen over het parcours, of spelen in de zandbak of buitenkeuken. De groene tuin van dit voormalige klooster is groot genoeg om alle drie de groepen tegelijk buiten te laten spelen.

Woon je in Leiden? Dan is onze vestiging ook goed aan te rijden. Het LUMC ligt op tien minuten afstand.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Rhijngeesterstraatweg

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, het fietsparcours en de buitenkeuken.

 • Peutergym

  Peuters bewegen graag, want zo ontdekken zij spelenderwijs hun lichaam. Dit doen we dan ook dagelijks ('s ochtends) met ze tijdens onze peutergym. Aan de hand van een verhaal laten we de kinderen bewegen en dagen ze ook uit om zelf dingen in te brengen.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

1 Babygroep
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Allebei mijn dochters hebben met veel plezier drie dagen per week doorgebracht bij de professionele en vriendelijke juffies van Kindergarden Oegstgeest. 's Middags krijgen zij een gezonde en gevarieerde (biologische) maaltijd en er worden leuke spellejes gespeeld die bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Al met al ben ik heel erg tevreden en zou ik Kindergarden aan iedereen aanraden.

Mitchel Hogenbos
Vader van Emma en Yara (4 en 5 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,28

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

De kleinschaligheid, groene omgeving en rustige ligging van de vestiging zorgen ervoor dat het als een tweede thuis voelt. Dit maakt dat de kinderen zich kunnen ontspannen en zichzelf kunnen zijn, waardoor zij zich, met onze begeleiding, optimaal kunnen ontwikkelen.

Monica
Adjunct Vestigingsmanager

Als collega’s in een klein team kennen we elkaar goed. We vullen elkaar aan waar nodig en staan altijd voor elkaar klaar. Samen zorgen we ervoor dat alle kinderen elke dag opnieuw een heerlijke dag beleven.

Marika
Pedagogisch medewerker - Dreumesgroep

Twee van de belangrijkste dingen die je kinderen kunt geven zijn aandacht en liefde. Vanuit deze basis is elke dag een nieuwe ontdekkingsreis. Hoe leuk is het als je de kinderen daarin spelenderwijs mag ondersteunen en stimuleren!

Nova
Pedagogisch medewerker - Peutergroep

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Oegstgeest

Kindergarden Rhijngeesterstraatweg

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Marloes van Ingen Schenau, vestigingsmanager van Kindergarden Rhijngeesterstraatweg Oegstgeest.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Marloes van Ingen Schenau
Vestigingsmanager Kindergarden Rhijngeesterstraatweg Oegstgeest

Andere Kindergarden vestigingen in de buurt van Rhijngeesterstraatweg

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?