Leiden

Kindergarden Raamsteeg

 • Raamsteeg 2C
  2311 PL Leiden

Hallo, ik ben Nannette van der Kruk, vestigingsmanager van Kindergarden Raamsteeg Leiden. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Ons kinderdagverblijf vind je op een prachtplek in het centrum! We zitten in een gaaf pand met ruime groepen en veel licht. Dat zorgt voor een prettige, rustige uitstraling. Op de babygroep volgen we het ritme van jouw kindje en kijken wat het nodig heeft. Het voeden is bij ons altijd een moment van één-op-één aandacht en gebeurt op schoot.

Op onze babygroepen werken we elke maand met een ander thema om de zintuigen te prikkelen. In verschillende hoeken hebben we plekjes gemaakt waar je baby naar toe kan kruipen om spelmaterialen te ontdekken. De hoeken zorgen voor beperking van de prikkels, zo wordt je kindje minder afgeleid en kan het beter in zijn of haar spel blijven. Ook de dreumesen en peuters bieden we rust én uitdaging.

Buiten moedigen we de kinderen aan om lekker veel te bewegen. We hebben de tuin helemaal afgestemd op hun belevingswereld. Een heuvel waar je op kan klimmen en vanaf kan rollen, een bamboebos en een waterloop: een beekje waar je het water ziet (en kan voelen!) stromen. Je kunt bootjes laten varen en dammen bouwen.

We zijn goed bereikbaar (betaald parkeren voor de deur). Veel scholen zijn op loopafstand.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Raamsteeg

 • Muziekles

  Wekelijks geven we muziekles aan de kinderen. Ook juist aan de jongste kinderen, want muziek helpt hen bij het maken van contact en het opbouwen van vertrouwen.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Peuteryoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuteryoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
2 Dreumesgroepen
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,02

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Leiden

Kindergarden Raamsteeg

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Nannette van der Kruk, vestigingsmanager van Kindergarden Raamsteeg Leiden.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Nannette van der Kruk
Vestigingsmanager Kindergarden Raamsteeg Leiden

Andere Kindergarden vestigingen in de buurt van Raamsteeg

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?