Leiden

Kindergarden Raamsteeg

 • Raamsteeg 2C
  2311 PL Leiden

Hallo, ik ben Nannette van der Kruk, vestigingsmanager van Kindergarden Raamsteeg Leiden. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Onze BSO vind je in een mooi grachtenpand, midden in het centrum. Echt een heerlijke plek om na school even bij te komen. Waar je met vriendjes – of zelfstandig – kan spelen, gezelschapsspelletjes kan doen of je energie kwijtraken in de gymzaal of buiten op het nabijgelegen schoolplein. De locaties zijn lekker ruim opgezet, de groepen verdeeld naar leeftijd: 4-6, 6-8 en 7+groep.

De kinderen mogen zelf kiezen wat ze gaan doen: voetballen, stoepkrijt, tikkertje, knikkeren… we doen proefjes in het lab of knutselen in het atelier, waar we bijvoorbeeld zelf armbandjes maken. Voor de 7+ groep hebben we een aanbod dat is afgestemd op hun behoefte en ontwikkelingsfase. We verrassen met thema’s als De reizende Wereld waarvoor we elke week naar een ander continent reizen (figuurlijk) en natuurlijk uitstapjes buiten de deur maken.

Tijdens de vakanties is er altijd een thema, vorig jaar superhelden en sprookjes. Vaak staat er een leuke activiteit gepland. We gaan koken, knutselen, naar een speeltuin, maken een speurtocht door de stad of er is een workshop. En natuurlijk zijn we dikwijls te vinden op het schoolplein waar de kinderen vrij kunnen spelen.

Onze BSO is goed bereikbaar. Voor de deur is het betaald parkeren.

We halen op bij de volgende scholen:

 • Joseph school
 • Lucas van Leyden (Locaties: Vliet en Steeg)
 • Haanstra school

De scholen waar wij ophalen kunnen wijzigen. De ophaaldagen en -tijden zijn afhankelijk van de school. 

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Raamsteeg

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Bibliotheek

  Even tot rust komen. Even in jezelf kunnen keren door rustig een boek of tijdschrift te lezen. De keuze is enorm: van prentenboeken tot leesboeken. Veel kinderen kruipen ‘s middags even op de bank om een Donald Duck te lezen.

 • Gymzaal

  Na een schooldag even lekker je energie kwijtraken, dat doe je in onze beweegruimte. De gymzaal is om in te bewegen, maar ook om te leren samenwerken en leren samen te spelen. Denk aan dansen, voetballen of gymmen.

 • Naar buiten

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom zijn we dan ook vaak buiten te vinden, want we mogen gebruik maken van het schoolplein naast de BSO waar er wordt gevoetbald of andere spelletjes worden gedaan.

Prev Next

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,95

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Openingstijden

Maandag/dinsdag/vrijdag: 14:30 - 18:30 uur
Woensdag/donderdag: 12:00 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 07:30 - 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Leiden

Kindergarden Raamsteeg

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Nannette van der Kruk, vestigingsmanager van Kindergarden Raamsteeg Leiden.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Nannette van der Kruk
Vestigingsmanager Kindergarden Raamsteeg Leiden

Andere Kindergarden vestigingen in de buurt van Raamsteeg

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?