Leiden

Kindergarden Raamsteeg

 • Raamsteeg 2C
  2311 PL Leiden

Hallo, ik ben Angelique Smink-Geboers, vestigingsmanager van Kindergarden Raamsteeg Leiden.

Onze BSO vind je in een mooi grachtenpand, midden in het centrum. Echt een heerlijke plek om na school even bij te komen. Waar je met vriendjes – of zelfstandig – kan spelen, gezelschapsspelletjes kan doen of je energie kwijtraken in de gymzaal of buiten op het nabijgelegen schoolplein. De locaties zijn lekker ruim opgezet, de groepen verdeeld naar leeftijd: 4-6, 6-8 en 7+groep.

De kinderen mogen zelf kiezen wat ze gaan doen: voetballen, stoepkrijt, tikkertje, knikkeren… we doen proefjes in het lab of knutselen in het atelier, waar we bijvoorbeeld zelf armbandjes maken. Voor de 7+ groep hebben we een aanbod dat is afgestemd op hun behoefte en ontwikkelingsfase. We verrassen met thema’s als De reizende Wereld waarvoor we elke week naar een ander continent reizen (figuurlijk) en natuurlijk uitstapjes buiten de deur maken.

Tijdens de vakanties is er altijd een thema, vorig jaar superhelden en sprookjes. Vaak staat er een leuke activiteit gepland. We gaan koken, knutselen, naar een speeltuin, maken een speurtocht door de stad of er is een workshop. En natuurlijk zijn we dikwijls te vinden op het schoolplein waar de kinderen vrij kunnen spelen.

Onze BSO is goed bereikbaar. Voor de deur is het betaald parkeren.

We halen op bij de volgende scholen:

 • Leidsche school
 • Joseph school
 • Lucas van Leyden (Locaties: Vliet en Steeg)
 • Lorentz
 • Haanstra

Ophaaldagen en -tijden op scholen kunnen wisselen. Staat jouw school er niet tussen? Informeer bij onze afdeling Klantrelatie op het nummer 020 423 54 22 naar de eventuele mogelijkheden.

Bijzonder bij Kindergarden Raamsteeg

 • Atelier

  Hier kunnen de kinderen echt hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. We dagen ze uit door allerlei verschillende materialen aan te bieden (hout, steen, klei, verf en bijvoorbeeld ecoline). Dus zeker niet alleen knutselen en tekenen maar ook ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Bibliotheek

  Even tot rust komen. Even in jezelf kunnen keren door rustig een boek of tijdschrift te lezen. De keuze is enorm: van prentenboeken tot leesboeken. Veel kinderen kruipen ‘s middags even op de bank om een Donald Duck te lezen.

 • Gymzaal

  Na een schooldag even lekker je energie kwijtraken, dat doe je in onze beweegruimte. De gymzaal is om in te bewegen, maar ook om te leren samenwerken en leren samen te spelen. Denk aan dansen, voetballen of gymmen.

 • Naar buiten

  Buitenspelen is niet alleen gezond. Buiten leren en spelen kinderen op een andere manier dan binnen. Daarom zijn we dan ook vaak buiten te vinden, want we mogen gebruik maken van het schoolplein naast de BSO waar er wordt gevoetbald of andere spelletjes worden gedaan.

Prev Next

Tarieven 2022

Prijs per uur: € 9,09

Ophalen van school

Afhankelijk van afstand tot school met BSO bus, bakfiets of lopend

Lunch

Op de woens- en vrijdagen en tijdens vakantiedagen

Workshops en activiteiten

Georganiseerd door de pedagogisch medewerkers van de vestiging

Uitjes

Externe uitjes tijdens vakantieperiode (onder begeleiding)

Openingstijden

Maandag/dinsdag/vrijdag: 14:30 - 18:30 uur
Woensdag/donderdag: 12:00 - 18:30 uur

Tijdens studie- en vakantiedagen: 08:30 - 18:30 uur

Veelgestelde vragen

Foto's

Leiden

Kindergarden Raamsteeg

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Angelique Smink-Geboers, vestigingsmanager van Kindergarden Raamsteeg Leiden.

Angelique Smink-Geboers
Vestigingsmanager Kindergarden Raamsteeg Leiden

Andere Kindergarden vestigingen in de buurt van Raamsteeg

Wat maakt Kindergarden zo uniek