Rotterdam

Kindergarden Bergse Linker Rottekade

 • Bergse Linker Rottekade 294A
  3056 LJ Rotterdam

Hallo, ik ben Noor Gelok, vestigingsmanager van Kindergarden Bergse Linker Rottekade Rotterdam.

Het gevoel dat je welkom bent, de geborgenheid, de ruimte – laat je rondleiden door ons kinderdagverblijf in deze voormalige kerk en je zult vast hetzelfde ervaren! Onze pedagogisch medewerkers, bijvoorbeeld op de babygroep, werken vaak al jaren bij ons en delen graag hun ervaring. Zo leggen ze je graag uit waarom we hangwiegjes op de babygroepen hebben en waarom we altijd op schoot voeden.

Bij onze dreumesen en peuters wekken we elke morgen kabouter Pim, en op de peuterplusgroep Grandpa. Zij volgen het dagritme mee, zoals het groentemoment en early bird. We doen veel aan beweging, ook met onze dansjuf. Onze peuterplussers zitten op de speelzolder. Daar kunnen we echt stilstaan bij activiteiten die hen voorbereiden op de basisschool, zoals het kringmoment.

We hebben een dreumestuin, een peutertuin en voor de baby’s een afgeschermd deel waar ze rustig van de buitenlucht kunnen genieten. De dreumesen oefenen hun balans op het heuveltje, fietsen, spelen samen in de zandbak of even alleen in een van de hoekjes. De peuters zijn actief met uitdagende elementen als het bamboebosje, speelhuisje of de moestuin.

Onze vestiging ligt aan de Rotte in Hillegersberg, op fietsafstand van het centrum. Je kunt vrij parkeren en je bent zo op de A16 en A20.

Bijzonder bij Kindergarden Bergse Linker Rottekade

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpop Grandpa.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, en ook de dreumesen en peuters hebben een eigen deel, waardoor elke leeftijdsfase zich naar hartenlust kunnen uitleven op onder andere het ontdekpad, het fietsparcours, in de zandbak en in het speelhuisje.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
2,5-4 jaar

Review van een ouder

Kindergarden Bergse Linker Rottekade is een heel fijn kinderdagverblijf op een prachtige locatie. Het mooie oude kerkgebouw voelt aan als een tweede huis. Mijn oudste heeft er gezeten en mijn jongste gaat er nog steeds naartoe. De kinderen worden liefdevol ontvangen en echt gezien door de leidster. De inrichting is erg mooi, er is een sterke pedagogische visie en de gezonde warme lunch maken het helemaal compleet.

Karin Dijkstra
Moeder van Jesse en Zoë (2 en 5 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 11,30

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Rotterdam

Kindergarden Bergse Linker Rottekade

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Noor Gelok, vestigingsmanager van Kindergarden Bergse Linker Rottekade Rotterdam.

Noor Gelok
Vestigingsmanager Kindergarden Bergse Linker Rottekade Rotterdam

Wat maakt Kindergarden zo uniek