Rotterdam

Kindergarden Bergse Linker Rottekade

 • Bergse Linker Rottekade 294A
  3056 LJ Rotterdam

Hallo, ik ben Noor Gelok, vestigingsmanager van Kindergarden Bergse Linker Rottekade Rotterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Het gevoel dat je welkom bent, de geborgenheid, de ruimte – laat je rondleiden door ons kinderdagverblijf in deze voormalige kerk en je zult vast hetzelfde ervaren! Onze pedagogisch medewerkers, bijvoorbeeld op de babygroep, werken vaak al jaren bij ons en delen graag hun ervaring. Zo leggen ze je graag uit waarom we hangwiegjes op de babygroepen hebben en waarom we altijd op schoot voeden.

Op al onze groepen wekken we elke morgen kabouter Pim. We doen veel aan beweging zoals Friends Call me Jim en de iedere week komt de Yoga juf langs. Onze peuterplussers zitten op de speelzolder. Daar kunnen we echt stilstaan bij activiteiten die hen voorbereiden op de basisschool, zoals het kringmoment.

We hebben een dreumestuin, een peutertuin en voor de baby’s een afgeschermd deel waar ze rustig van de buitenlucht kunnen genieten. De dreumesen oefenen hun balans op het heuveltje, fietsen, spelen samen in de zandbak of even alleen in een van de hoekjes. De peuters zijn actief met uitdagende elementen als het bamboebosje, speelhuisje of de moestuin.

Onze vestiging ligt aan de Rotte in Hillegersberg, op fietsafstand van het centrum. Je kunt vrij parkeren en je bent zo op de A16 en A20.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Bergse Linker Rottekade

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte.

 • Friends call me Jim

  Twee keer per week bewegen de dreumesen en peuters lekker in onze gymzaal 2.0; voorzien van o.a. lichtprojecties, een beamer en echt uitdagende materialen. Op basis van magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, en ook de dreumesen en peuters hebben een eigen deel, waardoor elke leeftijdsfase zich naar hartenlust kunnen uitleven op onder andere het ontdekpad, het fietsparcours, in de zandbak en in het speelhuisje.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
2,5-4 jaar

Onze kinderopvang in door de ogen van een ouder

Kindergarden Bergse Linker Rottekade is een heel fijn kinderdagverblijf op een prachtige locatie. Het mooie oude kerkgebouw voelt aan als een tweede huis. Mijn oudste heeft er gezeten en mijn jongste gaat er nog steeds naartoe. De kinderen worden liefdevol ontvangen en echt gezien door de leidster. De inrichting is erg mooi, er is een sterke pedagogische visie en de gezonde warme lunch maken het helemaal compleet.

Karin Dijkstra
Moeder van Jesse en Zoë (2 en 5 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,26

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Rotterdam

Kindergarden Bergse Linker Rottekade

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Noor Gelok, vestigingsmanager van Kindergarden Bergse Linker Rottekade Rotterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Noor Gelok
Vestigingsmanager Kindergarden Bergse Linker Rottekade Rotterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?