Rotterdam

Kindergarden Straatweg

 • C.N.A. Looslaan 1
  3054 BN Rotterdam

Hallo, ik ben Sandra Dijkgraaf, vestigingsmanager van Kindergarden Straatweg Rotterdam.

Het oude raadhuis van Hillegersberg is een geweldige plek, ook als kinderdagverblijf. We hebben mooie, lichte, grote ruimtes voor de kinderen waarin ze heerlijk kunnen bewegen. En waar vroeger getrouwd werd, spelen nu onze peuterplussers. Onze pedagogisch medewerkers denken graag met je mee, bijvoorbeeld als je kindje thuis nog niet goed slaapt of over (borst) voeding.

Op de begane grond hebben onze twee babygroepen beide hun eigen veranda. Daardoor kunnen de kinderen van de babygroep altijd rustig en ongestoord spelen. Op het moment dat zij er klaar voor zijn, openen we de deuren en gaan ze naar buiten. Elke ochtend starten we peutergym voor de oudere kinderen die dat willen. Spelenderwijs laten we hen ontdekken wat hun lichaam allemaal al kan.

In onze achtertuin leven de kinderen zich heerlijk uit en gaan op ontdekkingstocht. Van de oude boom is een kabouterhuisje gemaakt. Dit staat in ons bamboebos waarin je je kunt verstoppen. Rond de tuin hebben we een speel- en fietsparcours aangelegd. Je kunt er vrijuit rennen en fietsen zonder dat je de spelende kinderen in het midden van de tuin in de weg zit.

Onze vestiging is niet te missen: op de hoek van de Straatweg en de C.N.A. Looslaan.

Bijzonder bij Kindergarden Straatweg

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Peuterdans- en yoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuterdans- en yoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Review van een ouder

Kindergarden Straatweg is een heel fijn en mooi kinderdagverblijf met lieve en professionele leidsters waar je je kind met een gerust hart achter kunt laten. De kinderen worden uitgedaagd, er zijn veel leuke initiatieven op de groep en ze eten tussen de middag altijd een verse warme lunch. Via de app wordt je ook fijn op de hoogte gehouden, super fijn!

Amy Verkerk
Moeder van Yara (2 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 11,42

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Mijn functie is ontzettend veelzijdig! Naast het werken op de groep ondersteun ik de vestigingsmanager bij haar taken. Mijn functie is zo ingericht dat ik een hele dag kan besteden aan het werken op kantoor en drie dagen aan het werken op de groep.

Christel
Adjunct vestigingsmanager 

De eerste brabbel geluiden, de eerste keer omrollen al deze mijlpalen maken mijn werk elke dag weer een nieuw avontuur. Een avontuur om samen met ouders te doorlopen en van te genieten. 

Kiméra
Pedagogisch medewerker - Babygroep 

Ik geniet elke dag van het contact wat ik heb met de kinderen en de pedagogisch medewerkers. Met elkaar werken we aan een positief pedagogisch klimaat waarbij de kinderen zich volledig op hun eigen manier mogen ontwikkelen.

Myrna
Pedagogisch expert 

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Rotterdam

Kindergarden Straatweg

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Sandra Dijkgraaf, vestigingsmanager van Kindergarden Straatweg Rotterdam.

Sandra Dijkgraaf
Vestigingsmanager Kindergarden Waterloostraat Rotterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?