Rotterdam

Kindergarden Straatweg

 • C.N.A. Looslaan 1
  3054 BN Rotterdam

Hallo, ik ben Dorothé, vestigingsmanager van Kindergarden Straatweg Rotterdam. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Het oude raadhuis van Hillegersberg is een geweldige plek, ook als kinderdagverblijf. We hebben mooie, lichte, grote ruimtes voor de kinderen waarin ze heerlijk kunnen bewegen. En waar vroeger getrouwd werd, spelen nu onze peuterplussers. Onze pedagogisch medewerkers denken graag met je mee, bijvoorbeeld als je kindje thuis nog niet goed slaapt of over (borst) voeding.

Op de begane grond hebben onze twee babygroepen beide hun eigen veranda. Daardoor kunnen de kinderen van de babygroep altijd rustig en ongestoord spelen. Op het moment dat zij er klaar voor zijn, openen we de deuren en gaan ze naar buiten. Elke ochtend starten we peutergym voor de oudere kinderen die dat willen. Spelenderwijs laten we hen ontdekken wat hun lichaam allemaal al kan.

In onze achtertuin leven de kinderen zich heerlijk uit en gaan op ontdekkingstocht. Van de oude boom is een kabouterhuisje gemaakt. Dit staat in ons bamboebos waarin je je kunt verstoppen. Rond de tuin hebben we een speel- en fietsparcours aangelegd. Je kunt er vrijuit rennen en fietsen zonder dat je de spelende kinderen in het midden van de tuin in de weg zit.

Onze vestiging is niet te missen: op de hoek van de Straatweg en de C.N.A. Looslaan.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Straatweg

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Peuterdans- en yoga

  Bewegen is belangrijk en daarom doen we elke week aan peuterdans- en yoga. Hiermee ontwikkelen we een goede manier van bewegen, oefenen we het evenwicht houden en ontwikkelen we gelijk de fijne en grove motoriek. Ze vinden het geweldig!

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Kindergarden Straatweg is een heel fijn en mooi kinderdagverblijf met lieve en professionele leidsters waar je je kind met een gerust hart achter kunt laten. De kinderen worden uitgedaagd, er zijn veel leuke initiatieven op de groep en ze eten tussen de middag altijd een verse warme lunch. Via de app wordt je ook fijn op de hoogte gehouden, super fijn!

Amy Verkerk
Moeder van Yara (2 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,39

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Mijn functie is ontzettend veelzijdig! Naast het werken op de groep ondersteun ik de vestigingsmanager bij haar taken. Mijn functie is zo ingericht dat ik een hele dag kan besteden aan het werken op kantoor en drie dagen aan het werken op de groep.

Christel
Adjunct vestigingsmanager 

De eerste brabbel geluiden, de eerste keer omrollen al deze mijlpalen maken mijn werk elke dag weer een nieuw avontuur. Een avontuur om samen met ouders te doorlopen en van te genieten. 

Kiméra
Pedagogisch expert

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Rotterdam

Kindergarden Straatweg

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Dorothé, vestigingsmanager van Kindergarden Straatweg Rotterdam.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Dorothé
Vestigingsmanager Kindergarden Straatweg Rotterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?