Rotterdam

Kindergarden Tijs van Zeventerstraat

 • Tijs van Zeventerstraat 15
  3062 XP Rotterdam

Hallo, ik ben Nikki Achterbergh, vestigingsmanager van Kindergarden Tijs van Zeventerstraat Rotterdam.

Huiselijk is het woord. Dat komt door ons lichte, ruime pand – zelfs op een bewolkte dag is het licht – en ons fijne, betrokken team. Iedereen kent en helpt elkaar. Ons babyeiland met alle babygroepen samen is een oase van rust met individuele aandacht voor jouw kindje. Het flesmoment betekent ook knuffelen en investeren in het veilig voelen. We hebben wendagen om het makkelijk te maken en houden altijd een kort lijntje met jou als ouder.

Onze peutergroepen zitten ook bij elkaar. De kinderen gaan zoveel mogelijk naar buiten. Op deze leeftijd hebben ze namelijk behoefte aan gezonde actie en bewegen ze graag. Als de ruimtes op onze BSO beschikbaar zijn, gaan we daar ook met de peuters naartoe. Vaak splitsen we de peuters op in kleinere groepjes, zodat we met meer gerichte aandacht een activiteit kunnen doen. Met de peuterplussers doen we voorschoolse activiteiten zoals een kringmoment. Een mooie voorbereiding op de basisschool.

In onze schaduwrijke tuin is voor ieder kind iets te vinden. Verstoppen in het bamboebos, skelteren en fietsen of spelen in de zandbak. Er is een speciaal deel voor de allerkleinsten. De baby’s kunnen er rustig en afgeschermd van de buitenlucht genieten.

Onze vestiging in Kralingen is dicht bij het centrum en de A16. Goed bereikbaar en met goede parkeermogelijkheden.

Bijzonder bij Kindergarden Tijs van Zeventerstraat

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

 • Speel- en ontspanhoeken

  Onze babygroep(en) zijn zo ingericht dat ieder kind in de leeftijd van 0 tot 2 jaar in alle rust kan spelen en ontspannen. Er is keuze uit ons zwart wit hoekje, leeshoekje, het keukenblok, de grote speelmat of onze spiegel met voeltegels.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Review van een ouder

Onze zoon gaat sinds begin dit jaar naar de kinderopvang van Kindergarden Tijs van Zeventerstraat. Heel fijne ervaring tot nu toe. Heel fijn dat er zoveel oog is voor gezonde voeding. Heerlijk dat je ‘s ochtends alleen hoeft te denken aan een extra setje kleding maar verder niets; eten, flessen, melk; alles is aanwezig op de opvang en hoef je dus niet zelf te verzorgen. In de app word je goed op de hoogte gehouden over alle bezigheden (eten, drinken, maar ook en dat is natuurlijk het leukste; foto’s van je kleine kroost). Lieve leidsters die ook meedenken. Onze zoon komt en gaat elke keer weer met een brede lach.

Rogier van der Leek
Vader van Levi (1 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 11,03

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Het is mooi om te zien hoe peuters steeds zelfstandiger worden, groeien en zich ontwikkelen tot individuen. Dat ik daaraan mag bijdragen maakt mij trots.

Arlène 
Pedagogisch medewerker - Peuterplusgroep 

Een sfeer van verbondenheid in de groep en in het team creëren is het allerleukste van mijn werk. De combinatie van mijn functie biedt mij de kans om goed samen te werken met het team, zo bieden wij elke dag een vertrouwde werk en speelomgeving.

Christel
Adjunct vestigingsmanager 

Mijn hart gaat stralen als ik aan mijn werk denk, elke dag is een geschenk. Een glimlach van een kind zegt zo veel en ik zorg voor het andere deel. Een lekkere gezonde lunch, snack of schoon pand. En als de kinderen roepen “Hallo Jo”, dan krijg ik automatisch een glimlach op mijn gezicht.

Jolanda
Huishoudelijk medewerker 

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Rotterdam

Kindergarden Tijs van Zeventerstraat

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Nikki Achterbergh, vestigingsmanager van Kindergarden Tijs van Zeventerstraat Rotterdam.

Nikki Achterbergh
Vestigingsmanager Kindergarden Tijs van Zeventerstraat Rotterdam

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?