Weesp

Kindergarden Hoogstraat

  • Hoogstraat 68-70
    1381 VV Weesp

Hallo, ik ben Sarah Knobbe, vestigingsmanager van Kindergarden Hoogstraat Weesp. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Begin maart 2023 openden we onze tweede vestiging in Weesp: het voormalige politiebureau is omgetoverd tot een uitdagende en leerrijke omgeving voor de kinderen. Als ouder zul je je meteen welkom voelen door de fijne en behulpzame sfeer. Er zijn drie babygroepen op de begane grond, op de eerste verdieping zijn er twee peutergroepen en een dreumesgroep. Daarboven vind je de peuterplusgroep.  

Onze tuin is onze trots. Op twee babygroepen hoeven we maar één deur te openen en we staan op de aangrenzende, afgeschermde buitenspeelplaats. Voor de oudere kinderen is er een overdekte speelschuur met kunstgras en verlichting, waardoor we met slecht weer toch naar buiten kunnen. In de tuin onder meer: een zandbak, losse elementen en een drijvend opblaaskussen waarop je wiebelend kunt lopen – goed voor de ontwikkeling van het evenwicht en de grove motoriek. 

We hebben veel creatieve pedagogisch medewerkers in ons team, bijvoorbeeld als het gaat om muziek maken of knutselen met natuurlijke materialen uit de tuin. Die laatste gaan mee naar binnen op de voelbak of worden verwerkt tot kunstwerkjes op papier, we zijn dol op de natuur! 

Onze vestiging ligt aan de rand van het centrum van Weesp en is goed bereikbaar met het OV, ongeveer tien minuten lopen van station Weesp. Ook met de auto zijn we goed bereikbaar. Er is voldoende (betaalde) parkeerruimte voor de deur.

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

3 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 12,11

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Weesp

Kindergarden Hoogstraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Sarah Knobbe, vestigingsmanager van Kindergarden Hoogstraat Weesp.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Sarah Knobbe
Vestigingsmanager Kindergarden Hoogstraat Weesp

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?